Den lycka jag kände innan jobbet varade inte så länge igår.
Kom till jobbet och tittade nya schemat två veckor framöver:p

Nästa vecka (LD=11.30-22 & D=17-stängning & M=15-stängning)

Måndag  Tisdag  Onsdag  Torsdag  Fredag  Lördag  Söndag
OFF        LD        LD         LD          D        LD         LD

Nästnästa vecka

Måndag  Tisdag  Onsdag  Torsdag  Fredag  Lördag  Söndag
LD          LD       OFF       LD        OFF      LD        M

Gött .......... not.

Skitsamma, jag fixar det som sylt på pannkaka, titta liksom, en extra ledig dag för skiten:) Och fattar ni så jäkla glad jag är för det? Som när man slutade klockan 12.00 i skolan, lyckorus!

Som pricken över i:et så fick jag reda på att fem av våra anställda ska åka hem. Det va inte alls kul att höra..


Så igårkväll efter en lång dag så bestämde vi oss ett helt gäng att dra ut och dansa!




Caroline&Felix




Melinda all in!

Martin

Mig&Erik


:D



Slutet på en bra kväll!
Dagens bild!
T.S



Eftersom jag känner mig full av lycka idag!


Ligger i sängen och har gått igenom bilderna som pappa skickade till oss. Tord sa nyss, "åhhh va mysigt!". Ehhh jag kunde väl instämma till viss del med att svara, "mmm mysigt.. att titta på!". Nä snön är väl inget jag har saknat direkt den tiden jag varit här, möjligtvis att åka pulka efter bil:p Eller dricka varma drycker innomhus och sitta och titta på snön sådär lite idylliskt:D Hahaha typiskt mig! Idag är det 26 februari och det är endast 9 veckor (- en dag!) tills vi är hemma igen! Kan ni fatta vad tiden går snabbt?!?!?! Inte jag iallafall! Snart sitter vi där på planet och det är dags att åka hem, till vårt lilla Höllviken&Falsterbo, våra vänner och ja ni förstår vart jag vill komma:p (Jag har ju snackat om det en del, fika och blablabla allt vad jag kan drömma mig iväg till haha!). Och vet ni vad? Om 6 veckor så kommer mamma Elisabeth, Axel och Sten med familjen! Ska bli så himla roligt!:D

Jag kan tycka vad fasiken jag vill om mitt jobb, men vafan? Vi är ju i Karibien! :) Tord är iallafall halft fri nu från servitörs jobbet och har fått en ny tjänst som Bartender! Gött, vet vi ju vem som kommer få blanda alla drinkarna i sommar;) Hehe! Han är jätteglad:) Och jag är så glad för hans skull:) Min duktiga älskade Toddis v


Haaaahahahahahahahahahaha!!!!! Asså jag höll på att trilla omkull i sängen då jag såg denna bilden på min söta Purry som pappa också hade skickat! Han är ju bara så fet! Eller bara sjuk tjock vinterpäls:P:D:D Eller iallafall om jag jämför med våran lilla Gustaf..

Detta är då Gustaf som är våran egen personalkatt här på hotellet men han är ju inte alls lika ........ tjockis?! Jo visst han är ju också lite rund om magen den lilla Gustaf, men det är ju bara för att han har små kattungar i magen:p (Mmm, katten Gustaf är nog inte en han)! Men klart, här är det 29 grader.. Och hemma är det -4?

 

Nä nu måste jag göra mig iordning! Jobbet om 25 min:p
Pusspuss!!!

Jag har varit ledig idag:) Heeeeeeela dagen! Bara njutit, ätit frulle i solskenet, legat i solen, badat i havet tillsammans med Tord och elaka fiskar som bitts!, ätit en tonfisksallad på stranden Pärlan, tvättat kläderna och våra lakan (nu ligger jag i nytvättade, det luktar så gott och det är så underbart!!), powerwalk/joggat/kört bodycombat på stranden (mm.. jag såg nog rättså fånig ut, men jag hade kul och de va najs:))


Här har vi då mig, redo för lite motion:p


Efter en timme då jag blivit vaaaaaaaaaarm så blev det bad i solnedgången:)



Just nu så sitter jag här, i sängen med datorn i sängen och har ganska tråkigt. Käkat en halv ananas, massa nötter, tre bananer och det är = ont i magen! Att jag aldrig lär mig.. hehe
Annars då.. LAlalaLala.. Tord jobbar och jag hoppas på att han kanske slutar snart och kan gosa ner sig i sängen med mig:) Har snokat bloggar och känner nästan jag är smått ballögd!


Goodnigth, time for blondie to sleep!

to work!

Klockan är 11, jag är nyvken och om 30 min är det dags att jobba. Kan väl erkänna att jag nog fördragit att ligga kvar i sängen en timme (eller två) till och bara snoozat:) Tord är iallafall ledig idag och är ute och dyker bland båtvrak, muränor, rockor och HittaNemo fiskar.. Han har det bra den lilla filuren! Ni kan ju kanske tänka er hur glad han var igår:) "Mikkiiiii imorgon ska jag dykaaaa!! Åhh vad kul det ska bli! Ska inväga mina nya leksaker!!!" (Han köpte en del dykutrutning för någon dag sen). Jag blir så glad och varm när han är sådär lycklig, som ett litet barn på julafton:) Känns bra! Bara han är rädd om sig, inte går och blir biten av en haj eller något sånt.. .

Nej nu måste jag göra mig iordning! Puss&Kram

Äntligen äntligen kan man koppla av! Idag har det varit ganska tungt att jobba, kanske medtankepå att jag var ute och kalasade igår natt.. (jag får skylla mig själv) Utelivet här ganska mycket anorlunda än hemma i Sverige, det var ju liksom inte Strandbaden eller badhytten.. Och jag är ju utomlands, vad har jag att förvänta mig? Ah jag hade kul iallafall, dansade och snackade med ikke engelsk talande fransmän:p Låter så himla kul när de försöker, och det liksom inte går alls som dom planerat! Mahaha va jag hade roligt åt de:) Sen så var vi många från personalen, tre fyllda stortaxi och det var ett jäkla drag. Todden min ville dock inte följa med och valde att stanna hemma.. Idag får jag den tillbaka på näsan och får stanna hemma i sängen helt ensaaaaaam då han är nere i baren. (jag får skylla mig själv där också). Men men jag har det skitmysigt, snokar bloggar, lyssnar på musik och käkar ananas:) Fast jag tror jag måste sluta äta nu, eftersom jag får sår på mina läppar av alla syrorna (eller ja något sånt!).




Annars så sitter jag också och tänker lite på sommaren som närmar sig. Vad ska jag göra? Jobb någonstans eller så.. Jag älskar ju att jobba som servitris, träffa människor, det sociala, se till att mina gäster har det bra, är nöjda&glada, hälla upp lite mer vin och behandla dom som jag själv velat bli serverad. Jag får en sån kick, är gästen glad så är jag glad. En obeskrivlig känsla faktiskt. Så jobb som servitris vill jag ju såklart, men vart? Malmö eller Stockholm.. Fram till oktober sen blir det antingen Australien eller kanske en säsong i alperna som skidguide. Får väl se vad hjärnan kommer fram till. Det är ju trotsallt bara februari, men jag är ju den sortens människa, en Planerare.

Nu ska jag se på film i min ensamhet och försöka låta bli att röra ananasen!
Hoppas ni sover sött:)
Nästan för varmt.

Illamåendet och huvudväken är borta, skönt. Dock är humöret inte på topp, utan jag känner mig i ärlighetens namn riktigt nere och ledsen. Ögonen fylls av tårar och det känns inte alls bra... Jag känner mig rättså instängd, eller hur jag nu ska förklara. Som att jag inte kommer någonstans och jag är fast typ. Varför nu detta? Hursomhelst ska jag jobba ikväll 17-.. och det känns bra, skönt att få träffa människor och röra sig, (En&halv dag i vårt lilla rum känns som ensamhet en jäkla evighet!!). Så nu är klockan 16 här och jag ska bara mysa sista timmen innan det är dags att dra på sig arbetskläderna..


Jag har fått sola&bada lite idag,
så helt botten får jag ju inte vara!
Jo förresten, ligger sjukling (Buhu..) .. Blev jag sjuk under vår lilla shoppingrunda igår.... Trodde först när vi åkte att jag nog bara blivit lite bilsjuk, men ikke då! Yrsel, huvudvärk och illa mående hängde med hem och jag blev sängliggande från det att vi kom hem. Inge jobb för min del.. Idag är det då samma sak, illamående och extrem huvudvärk, dock bara en gnutta yrsel. Avskyr detta!! Känns liksom precis som jag är jättesjösjuk :S.. Konstigt..

Men men, tänk, 10 veckor kvar och fyra dagar.. Sen är vi tillbaka. Känns jättekonstigt! Då kommer jag lämna denna värmen, inte kunna bada i detta varma hav nå mer, inte kunna drika drinkar för 2£ stycke.. (Snacka om att jag kommer vara snål på krogen hemma då jag helt plötsligt måste betala typ 100-150 kr för EN drink!). Varmare kläder på dagarna och kvällarna, inge mer hotellfrukost som står färdlig framlagd på morgonen, ingen mer äcklig p-mat:D, inge mer göra sin egen latte.. (Fast jag och Tord har kommit överens om att skaffa en riktig super kaffemaskin då vi flyttar ihop!). Kommer nog bli konstigast att inte bo själv tillsammans med Tord, efter att ha varit sambos i sex månader. Fast sen efter sommaren då vi åker till Australien blir det ändringar igen:) Blir bra de! Åhh sommar i Sverige.. Finns så mycket jag vill göra!

  • Umgås med nära&kära v
  • Ha grillkvällar, käka gott&drika CIDER:D
  • Gå och dansa på strandbaden i högklackat!
  • Gå på systemet (JIPPI!)
  • Fika, fika, fika, fika&fika på CaféKust
  • Sola & kanske bada.. hihi!
  • Ligga och snooza i Tords varma säng
  • Gå på bio!
  • Ha filmkvällar
  • Ha fördrink på Kaptensgården
  • Känna doften av dagg då solen går upp
  • Laga egen mat, i ett eget kök! Ahh smoothies&guacamole!
  • Äta jordgubbar med mjölk
  • Åka ut med båten och åka wakeboard
  • Träna på formtoppen
  • STOCKHOLM
  • Åka till Liseberg
  • Åka till Kroatien
  • Skaffa ett jobb

Åhh blir rent extas.. nästan så jag glömmer bort hur dåligt jag mår just nu:) Men där finns mycket som ska göras inna jag åker hem också!

  • Se på solnedgångar
  • Bada&sola!
  • Skydiving
  • Jetski åkning
  • Utflyckter
  • Drika Eriks, Kaspers & Emys goda drinkar :)
  • Umgås
  • Åka sakado (igen)
  • Snorkla bland fina fiskar
  • Gå upp för vulkanen (om jag någongång kommer palla)
  • Bada i vattenfall
  • Ha Elisabeth, Axel, Sten&familjen på besök :):):)
  • Äta hotellfrulle!
10 veckor..


Det känns väldigt bra att veta att det inte är långt kvar..
Fast man inte ska längta sig bort, och efter annat än det man har för the moment:p
Dålig vana där hos mig!

 

Vi åkte på lite snabbshopping igår, jag, Tord och Vincent (Vincent är vår dykinstruktör).
Pojkarna köpte dykgrejer och jag inhandlade två bikinisar:) Tänkte att det kan väl vara en bra invenstering nu när jag nästintill lever i badkläder.. (Om man bortser från mina arbetskläder hehe!)


De här två godingarna blev det, ur butiken Banana Moon.
Eftersom jag inte orkar ta bilder på mina egna så lånade jag från deras egna hemsida,
www.bananamoon.com :)
Är faktiskt väldigt glad, blir kul att ha något eget och anorlunda (förhoppningsvis) nu till sommaren hemma i Sverige:) Tänk, det är ju inte alls långt kvar! Pirrar i magen av att tänka på det.. 10 veckor och fyra dagar:o

Idag hade jag och Tord vår sista frukost vecka på typ 8 veckor. Gött tycker Tord, men själv är jag inte säker på vad jag tycker.. Innan vi började vårt tre veckors pass så var jag riktigt sur och grinig! "Fan, tre veckor kommer jag aldrig palla!". Men idag känns det som att frukost är mer min grej. Kanske är det för att jag vant mig vid rutinerna.. Mja, kanske bytar eller något! Sista dagen gick iallafall hursomhelst jäkla bra! Allt har flyti på och jag har haft en del sköna gäster! På lunchen serverade jag ett danskt sällskap på två par. Så söta! Snackade och skojade, precis så som många semesterglada gäster är:) Sen bjöd de mig på kaka, en dansk "kransekage" (något sånt hette de:)). Blev himla glad när jag blev bjuden på kaka, som en av grabbarna själv hade bakat! De va gott:):)

Efter jobbet så badade jag och Tord, mös på solstolarna vid havet med varsin drink och tittade på solnedgången:) Myyyyyyyyyyyyyyspyyyyyyyyys!

Förövrigt så har vattnet tagit slut här på hotellet. Tydligen en överkomsumtion eller va de nu sa. Så det går inte att duscha, inte använda vasken och tvätta händerna och sist men inte minst.. det går inte att spola toaletten!!!! Kul ju! Hoppas vårt vatten kommer tillbaka imorgon! Askan är nästan borta nu också:) Slipper jag känna som att jag andas genom ett sugrör! (Jag ska skaffa nytt brikanyl de första jag gör när jag kommer hem!) Hihi!

Nu ska vi fortsätta vår myskväll jag och honey med att se film.. Avatar, here we come! (Förlåt Buster&Max..)



Så önskar vi er en mysig allavdag!


6 månader.
Du förgyller min tillvaro dag efter dag.
Som ett lyckorus far du inne i magen & skapar magiska känslor inne i mig.
Gör mig knäsvag av en endaste blick.
Jag dras till dig som en magnet, förlorad helt i ditt våld.
Jag är din & du är min.
Jag älskar dig!
Som sagt, det har snöat på vår lilla ö. Aska!

Vår grannö har ju en aktiv-vulkan, som hade ett slags utbrott eller vad man ska säga igår. Så det började med att himeln blev helt ovanligt mörk, som om det skulle bli något sjukt oväder. Men så blev det inte, utan istället för regndroppar, så kom där under hela kvällen från klockan 17 ungefär, små flingor med aska som fördes hit med vinden. Faktiskt rättså kusligt, speciellt att få det i ögonen! Det sved och hade sig.

Så idag var det skandinavisk städning i hela resturangen. Klockan 09.00 började allt och fyförkatten va det såg ut! Som fan rent ut sagt. Stora gråa högar sopades ihop, gråa täcken låg över bod&stolar, golvet osv.. Helt sjukt.





Här kanske det inte ser så värst mycket ut,
men tänk er sånt på hela hotellet, överallt!
Åh mamma åkte i förrgår och det gör så ont:( Jag saknar henne så gimla mycket! Får en sån klump i magen när jag går förbi hotellet.. Tänk att hon inte är där längre.. Åhh!! Nu när hon varit här i två veckor så har jag blivit påmind att min mamma är inte bara mamma, utan också en av mina närmsta vänner.. (Nu rinner tårarna igen..) Jag hade velat att hon stannade längre, så vi hade kunnat ha mer tid tillsammans.. Men om två och en halv månad så är jag på hemmaplan igen, får bara försäka njuta av nuet, och leva på de två underbara veckorna som hon var här v



Sista dagen så bokade vi in oss på en utflyckt som heter Ilet Blanc. Då var vi ett gäng som åkte med vår gummi-motorbåt här på Sail&Surf, ut till en söt liten ö med kritvit strand, fast ingen sandstrand, utan det var krossade snäckor:) Rättså fränt! Sen snorklade vi vid ett vrak där man kunde se massa färgglada fiskar i vattnet! Synd att vi inte fick se någon havskjöldpadda som vi gjorde då vi var ute med Sadakon:) (Det nämde jag kanske inte innan?) Och så fick vi hålla i en sjögurka! Usch va den kändes äcklig:p Helt hård och ojämn. (Jag förväntade mig en mjuk slajmig sak;))

Har glömt lägga in bilder från fredagen kom jag på, jag och Tord var lediga då och åkte iväg tillsammans med mammi bort till en plats som har kritvita stränder och kristallklart vatten .. underbart v

Sakado.

Idag har vi äntligen varit på turen sadako, den som blev inställd för en vecka sen, jag och mamma. Sadakon är en segelbåt:) Helt ljuvligt! Jag har aldrig seglat innan och ja asså det var magiskt.. Mådde dock ganska illa de första 45 minutrarna men det gick ju över:) Så vi gled runt på karibiens klarblåa hav bland skjöldpaddor och fiskar.. Snorklade vid en liten ö där Hans (vår seglarguide) började mata fiskarna med bröd. De blev helt galna! Jag som låg i vattnet samtidigt fick smått panik eftersom dom blev så himla hetsiga och skulle komma fram och smaka om man själv var en brödbit! Inte så populärt.. (iallafall inte från min och Silvias sida!) Solnedgången ute på havet var annat än på land, förtrollande. Går inte riktigt att beskriva den känslan jag fick i kroppen då vi var där ute och guppade:) Detta ska jag göra om helt enkelt!




För övrigt så mår jag hemskt illa. Kanske så att det förtfarande skumpar inne i skallen på mig trots att vi är i land. Vi var ju ändå ute från 9-19.15, så det är väl inte helt omöjligt! Nu sitter jag här i min ensamhet och vill att Tord ska komma hem och krama mig. Behöver kramar.. Fick väl inte den mest positiva fedback inför min lilla försenade utflyckt men mammsen.. Känns tråkigt som fan. Jag är ju inte den personen som gärna ställer till med besvär eller försöker sätta folk i skiten på något sätt, så när man väl fixar och så & ja ah.. Vad kan jag göra åt det nu mer än att få dåligt samvete såklart. Och ångra att jag inte använt mer solskydd under dagen.. (använt överhuvetaget!)

Det är nog dags att sova nu, hoppas att de sura minerna är bortsuddade till imorgon.
Sov så sött era små trollungar!

jag vill att du ska vara hos mig .. :(


En del bilder kan man la säga, och ja.. lite ego kanske men vafan!:p
Fint plåster, eller vad tycker du Markus? Dom har varit till mycke bra användning:)
Nu får ni njuta lite av våra varma bilder, kanske ni känner av det lite där hemma i insnöade skåne? Tihi;)


Nu ska jag ändra på mig, på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv
och vända andra kinden, dagen ska jag sänka blicken.
Dåligt väder med massa elaka moln, inställd utflyckt (IGEN!!) och ingen biljä*vel att hyra...... Kan vi ha mer otur? Kan jag bli mer irriterad än vad jag redan är? Nej känns inte så.. Men mamma är glad, hon är ju på semester i Karibien och har solat i tre dagar och fått så mycket färg att det ser ut som om att hon kastat sig i en jordhög................ Brunare än mig som pressat under tre månader. Mmm.. livet är fan orättvist ibland! Jag har ingen bra dag idag alltså, ni förstår jag skämms ju över att allt bara blev så sabbat idag, våra fina planer.. Men å andra sidan är det inte mitt fel för fem öre! Jag ska inte göra dagen dålig för detta "big" issue, klockan är 13.30 så dagen är ung! Långpromenad på stranden (om vi pallar hehe), kaffelatte i strandbaren och chittchatt med mammsen v:) Sen snart klockan 15 slutar älskipälski så då ska vi leka med honom också, och Erik som kom igår.

Hihi.
Hi Hi Hi.. ih!

Hej&Då, vi ska la ta lite bilder nu tralalalalalalalala.