Godmorgon!

Nyvaken som jag är och klockan är 10.38. Jag befinner mig nämligen i England:) Igår tog jag flyget över från Kph för att hälsa på i ett par dagar, vi ska på bröllop och hitta på annat skoj. Första gången jag är här, och det är ganska fint om jag får säga det. Jag hade kanske inte riktigt några förväntningar.

Dags att röra mig ut ur sängen:)


mf

Mamma och jag äter lite middag framför tven idag, just nu är det Halv åtta hos mig:)

Jag har lagat en kycklingsallad med fetaost, soltorkade tomater och en oliv-pesto dressing:) Inte helt fel!

/mf

Och nu väntar äventyr!

Ett jobb i Köpenhamn, nya kollegor och en ny men ändå gammal erfarenhet:) Redfellas, I am back! Det ska bli så roligt att få börja där igen. Jag har saknat det! Imorgon ska jag träffa alla för första gången:)

För övrigt har jag haft så jäkla roligt denna vintern, med Julia min söta Stockholmare! Två veckor har vi varit hemma nu och idag tog hon sitt pick å pack för att åka hem till sitt hem.. Allt för långt bort från mig:( Det kändes så märkligt att hon lämnat, vi har ju bott ihop under 5 månader! Jag längtar till nästa gång vi ses nu:)

/mf

Idag är det lördag och den börjar bra:) senare åker jag och Julia till Kph för lite arbete och mot kvällen ska vi träffa lite Avoriaz människor. Toppenloppen!
/mf

Det känns att våren är påväg:) Med små steg närmar vi oss sommaren!
/mf

Så här gottigt har vi det! Köttbullar med brunsås och blomkålsmos.
/mf

Lite tacos blev det ikväll:) Gottigt värre!
/mf

Ett besök hos min fina Maria, och en härlig kopp kaffe:)
/mf


Pappa var sugen på godis,
så vipps var där massa gott att välja mellan:)
mf


Imorgon kommer Bullen tillbaka efter en trip i Gbg. Det är den längsta tid vi varit ifrån varandra på fem månader när jag tänker på det:p Vilket är rätt galet. Själv begav jag mig till huvudstaden i torsdags för en jobbintervju och kom hem igår. Jag vet inte hur det gått ännu dessvärre, men ett mysigt cafe var det ute på Kungsholmen. Vi får väl se vad som händer. Efter intervjun blev jag bjuden på middag hemma hos en gammal vän jag inte sätt på år å dagar:) Senare mot kvällen begav jag mig till Karolinska och träffade storebror som jag inte sätt sen i början av december. Honom har jag verkligen saknat!

Nu måste jag sova, imorgon ska jag nämligen upp tidigt och hälsa på min söta Maria på Märtas café:)

puss!
mf
Ojojoj vad det har hänt mycket..

Vart ska jag börja? Jo där jag slutade!

Mamma och pappa kom på besök till lilla byn Sauze D' Oulx under två veckors tid. Och det var precis på håret att de hade snö kvar till sin skidresa. Snön har smält väldigt snabbt då det varit nästan 23 + grader varmt! Men bruna om kinderna har vi blivit. Onsdagen den 28de mars tog vår säsong i Italien slut och vi bestämde oss för att lämna. Tre timmar senare befann vi oss i Tignes för att hälsa på våra kollegor, och ett mer snöfyllt paradis. DM i Freestyle, Big air och Sloopestyle var igång så vi passade på att heja på våra två vänner som deltog, Emil och Nikolaj.




N.V

J.D.T

T.T



Halfpipe prisutdelning

Emil:)

Foton: Jesper Grønemark

På lördagen den 31 mars avslutade vi vårt besök i Tignes och tog vi bilen vidare mot Avoriaz. Hög solsken och det var bara att njuta! Den 1 april åkte vi skidor hela dagen, underbart! Men sen under veckan var det inte lika roligt väder.. Regn och moln som gjorde snön till blask och slask, klibbade sig fast under skidorna vilket var ett litet nedslag. Men å andra sidan, vad ska man göra? Det är april månad och vintersäsongen börjar ta sitt slut. Vi gjorde det bästa av saken ändå. Fredagen var sista utekvällen och slutade med vattenkrig i baren. Mikki V.S Jamei & Mikkel. Gissa vem som vann? Inte jag iallafall:) Men det var ett bra avslut på säsongen! Söndagen började den riktiga resan hem. Snön kräkte ner för berget i Avoriaz. På natten stannade vi över på Best Western, precis som då vår resa började i December månad.. Igår, efter en bilresa på 7 timmar kom vi fram till Kph och åt middag med min efterlängtade vän Mads, som jag gjorde min säsong med förra året. Därefter åkte vi vidare sista biten till Höllviken.












Allt har sitt slut. Men det känns så konstigt att vara hemma, vår resa började precis? Nu börjar nya äventyret, vad händer i sommar? Vart kommer jag befinna mig om en månad.. Stockholm, Kph, Malmö eller kanske Mallorca. Ja ni, det är mycket planer och drömmar jag har lust att göra, man måste väl bara välja och ta en sak i taget:) Vilket jag alltid tycker är så himla svårt att göra!

mf