men mitt hjärta kan gå i tusen bitar.


Det smakar salt, ögonen svider, magen har vänt sig ut och in.
Varför blev det såhär?

Nu måste jag sova, bort en stund.
Jag överlever, nu är jag jäkla glad att jag har underbara vänner!
MF

Igår kväll var det halloweenfest hemma hos Johanna.
Woohaaaa!
MF
Dagen är förbi.

Imorse åt jag frukost på Redfellas i Malmö. Mys med gamla kollegor:) Kl 12 började jag arbeta på Restaurang Gustav Adolf. Det har varit mycket folk på besök och i slutet av dagen gick strömmen hos bland annat oss och ett par andra ställen i Malmö. Så kan det gå! En tur inom systembolaget och Telenor. Äntligen ska jag få igång min Iphone 3! Nu är jag hemma och funderar på om jag ska åka och träna.. Men jag är trött. Det är jobbigt för bena att fara fram och tillbaka i fyra timmar. Jag ska inte klaga, det finns folk som har det värre. Ikväll kommer Peter också. Blir mys, så ska vi få låna lägenheten i stan att bo. Hemma i Höllviken är huset ett stort bombnedslag! Golvet i vardagsrummet, köket och matrummet har rivits upp och det går inte ens att laga mat då kylskåpet står i grovköket och ja huller om buller helt enkelt! Jag drömmer vidare om en egen lya i stan..
Ha en trevlig fredag alla!

MF

Jag borde egentligen gå upp nu ur min varma säng.
Kl 11 kallar frukost med Gustaf och kl 14 är det tid att vara på arbetet.
Min hals gör ont, kan de bara gå över?

MF

Nackdelar med att arbeta sent och på kvällen är att man blir så jäkla trött på morgonen, som en zombie! Men såhär trött som jag är.. Det måste vara annat. Jag måste hålla på att bli sjuk tror jag, vinter sjukan med snuvig näsa, öron som får lock och en slämmig hals! Blod.. Jag vill ju vara frisk! :(

Men, jag är ledig idag:)

Lite sovmorgon, gymmet senare, träffa Anna och dricka en varm choklad med grädde.. Mmm!


Jag drömde skidåkning i mitt vinterland inatt..
Jag längtar så till Avoriaz!

MF
Hemma från Gustaf Adolfs.

Är lite trött och det kommer inte dröja länge förens jag faller i sömn. Jag trivs så bra där i Malmö, det är så mysigt och skönt ställe. Goa kollegor. Detta känns bra helt enkelt!

I veckan ska jag träffa Anna, fixa en outfit till lördagen och suga ut en vaxpropp i örat. Kul, älskar att vara öronbarn!

Hoppas ni sover sött, de ska jag!


Kram M
Hej å hå, så tokigt de kan gå!

Nu är jag hemma från helgbesök i grannlandet. Så jäkla bra lördag! Jag mötte upp Simon (som var bartender i Avoriaz) och hans kompis Jacob. Vi hade en heldag i København, tittade kläder och strosade runt i några timmar. Sen avslutade vi med natchos, dippa och kyckling på ett cafe i kvälls solen. Grymt gott! Efter tog vi oss till Mads där han höll inflyttarfest. Trevliga människor, Nik & Jay på full volym, söt cider och dans. Vi kom ut ur lägenheten ungefär klockan 01.45 för att dra vidare med festen ute i vilda natten. Vi fastnade på en bar där vi dansade vidare, träffade gamla Nortlander guider som jag inte sätt på evigheter (!), pratade och hade en så kul kväll. Vi anlände hemma hos Mads klockan 06.00 imorse. Ynka tre timmars sömn blev där och lite trött idag om man säger så. Men vilken lördag, så himla kul!

Ikväll blir det en film, skypedate med Peter och en tidig säng gång. Imorgon ska jag upp tidigt, träna, ta en promenad och senare arbeta på restaurangen:) Livet rullar på bra just nu v Åh tänk, nästa vecka är det Halloween och så kommer november månad!


Måste klura ut klädsel till lördagen.. Några tips?

MF

Sitter i soffan, tittar på Efter tio och känner mig lagom frisk idag.

Det kliar i ögonen och en gnutta prestationsångest har smygit sig fram i magen. Det är mycket nu i huvudet och jag har mycket krav på mig själv. Jag är rädd för att misslyckas och inte vara bra nog. Jag vill massa saker och vill vara så duktig. Jag måste ändra mitt tankesätt, sluta vara negativ och känna mig otillräcklig imellan åt. Det är dags att börja peppa mig själv, bli av med negativa tankar och onödig ångest.

Jag gör som Blondinbella, egoboost!

MF
Hej å hå!

Hemma från ett pass, inte speciellt motiverad från början men jag har det avklarat och nu njuter jag av onsdagskvällen med mamma. Vi tittar på Bonde söker fru:)

Idag har det gått bra. En tidig morgon med lite nya grejer, jag vill inte säga förmycket om det inte blir något av det hela men det känns jäkligt bra om jag själv får säga det. Jag avslöjar mer när det är spikat å klart:)



Krampuss!
MF
Uppe tidigt med tuppen idag. Herregud mina ögon är inte vana vid detta!

Nu på morgonen ska jag på spännande grejer förstår ni:)
Men jag berättar mer senare.

Puss!

MF
Hejhøpp snøpp!

Nu är jag tillbaka i Skåne från en weekend i stor staden Stockholm.

Jag känner mig på något sätt alltid lika hemma när jag kommer dit. Det är som om jag bott där en gång i tiden och en stockholms brutta kommer fram i mig. Det är väl konstigt, hur man kan känna sig så till ro i en stad som man egentligen inte varit i så super duper många gånger. Vi besökte Wallmans salong på lördag kväll. Det var den bästa upplevelsen på länge. Så duktiga dom var som sjöng, dansade och under höll oss hela kvällen. Jag tänkte de, där hade jag verkligen velat stå någon dag! Ett sånt arbete.. Men då ska nog fröken Frid ta sång lektioner, och dans! Taktkänsla vill jag inte skryta om precis.

Idag klockan 15.30 hade jag första arbetet på 2 ån halv månad. Det var underbart! Jag insåg hur mycket jag saknat att ha kontakt med andra människor, prata, servera och jobba. Vi hade en del danska gäster och fick komplimanger över hur bra jag pratar. Kändes inte helt fel de! Åh det var så kul. Så får vi se hur allt blir:) Inatt sover jag i lägenheten hos bror, vem vet, kanske jag också snart blir Malmöbo!

Nattinatt gott folk,
kram å puss!

MF
Ihelgen är jag i Stockholm:)

Mys!

MF
Då var det kväll, mörk och kallt som tusan! Höst i all ära.

Jag har gråtit som ett barn idag. Så fort jag gick förbi vårt fönster mot trädgården kunde jag inte sluta tänka på minnen med lilla grisen.. Då hon sprang runt i cirklar av lycka, låg ute i solskenet om somrarna, trippade runt på sina små klövar då det var vinter och massa snö. Det finns så mycket minnen. Hon har varit med på så många saker. En tur till Sundsvall bland annat! Inte illa för att vara en gris. Även om hon blev en väldigt stor klump som helst höll sig för sig själv i slutet så tillhör hon familjen. Det är ju Ebba. Och vi kommer att sakna henne massor..

Nu rinner tårarna igen, men jag får tänka på att hon har det bättre i grishimlen som Johanna sa!














MF
Solen skiner, luften är tunn och frisk, kylar sticker mot kinderna, det är en fin dag..

I 11 år har vi varit familjen med Ebba, vår fina gris.
Idag har vi tagit farväl av denna kära familjemedlem.






v
MF
Hemma från formtoppen och nu kikar jag bonde söker fru på 4an.



Jag må vara duktig med träningen, men shit jag har sånt jäkla sötsug så det är inte sant.
Jag vill ha lördagsgodis!!
MF

En av de bästa filmerna jag sätt på länge,
man måste se den.

MF
& nu är det min tur att få medvind:)

Jobb är nu nära och det finns kanske möjlighet för lägenhet i en väldigt snar framtid.
Det känns mycket, mycket, mycket bra iallafall!


Ih jag är glad!
MF

1 mil powerwalk, sådan ja!

MF
Lördag 17/9-11,
Johannas födelsedag!


21 åringen!

Matilda & Tintin

Juppi!

Joy
& Charlie

MF

Jag bjuder på lite härlig mysmusik med Chris Brown & Justin Bieber denna soliga morgon,
enjoy.
Idag inne på Hansakompaniet, när jag stod och snöt mig, inne i min egen lilla bubbla bland mobiltelefoner och mojs,  kom där fram en kille och ställde sig brevid mig.

Han: Hejsan! Hur står det till?
Jag: Oj, vad du skräms! Ömm det är bra tack, själv då?
Han: Jo det är bra. Vad händer?
Jag: Jag väntar på en tjejkompis.. Själv då?
Han: Jo jag letar lite nya kompisar, vill du vara med?
Jag: Det har jag inte riktigt tid med idag, men lycka till!

Ja, så kan man ju också göra.

MF

Nu har jag nästan varit hemma och tillbaka i Sverige en vecka. Och nu är jag tillbaka för att stanna. Jag vet att jag kunde hållit ut längre, tills jag fick ett jobb på kroken och fick sätta ett helt nytt liv på play. Men, att flytta till en helt ny plats, allt är nytt och du känner ingen, det är svårt. Och enda anledningen till att jag ville till Vejle var av min kära pojkvän, annars hade det aldrig kommit på tankar. Det blir ibland inte som man tror och det är lätt att glömma bort sig själv. Det är ju trots allt jag som är huvudpersonen i mitt liv, om ni förstår hur jag menar. Jag har känt mig vilse och trott att jag skulle hitta dit och det tar lite tid. Må vara så, men jag mår dåligt att vara på en plats som jag aldrig kommer känna mig hemma på. Jag är inte egoist, jag är bara mänsklig och saknar mitt liv här. Mina vänner och min familj som mest. Jag saknar mig, Mikki, den glada tjejen jag brukar vara.

Hur som helst är jag här igen.

Vad händer här då? Jo det är arbete i fokus (såklart!).
Vart jag tar vägen vet jag fortfarande inte i nuläget:)
Kompisar, familj och så Stockholm på fredag! Och på torsdag kommer Peter v.


Avoriaz

Oj vilket väder! Hösten har slagit till deluxe.

Mamma å jag har ätit lång frukost, tagit en lång promenad tillsammans i regnet och senare vart jag och tränade på Formtoppen. Peppad till tusen är vad jag är, och det är perfekt nu när jag inte har något arbete, dessutom då det är sånt väder ute. Det känns så bra i hela kroppen:)

Nästa vecka händer det grejer, det är provjobb och intervjuer som gäller och jag har tillochmed ny mobiltelefon!

Dags att natta,
puss!
MF
Kom hem till Skåne igår natt för att överraska pappa som fyller år idag:)
Det hade han inte räknat med!

Grattis till dej!
MF
Jag hade hela kvällen för mig själv igår då Peter arbetade natt, och passade på att kolla lägenheter i Malmö. Å hej å hå! Jag fann tre riktiga Michaela lägenheter.
Ja här vill jag bo!


Lägenhet 1.
St Knuts
3 rum
93,5 m2













Lovely eller vad?


Lägenhet 2.
Värnhem
3,5 rum
92 m2











Den är perfekt.


Lägenhet 3.
Sofielund
4 rum
94,6 m2














Charmig, härligt med mycket plats.


MF
Finns det någon film som får mig att bli en 12 årig flicka igen så är det garanterat Peter Pan. Jag blir som förtrollad och drömmer mig bort till en magisk saga. Jag minns när jag var liten, då brukade jag drömma att där en dag skulle komma en Peter Pan till mitt fönster. Han skulle lära mig flyga högt, slås mot pirater och dansa med indianerna. Ta mig till landet ingenstans där jag förblir en lekfull skitunge. Jag har verkligen alltid varit en drömmare. Kalla mig hopplös romantiker, men min Peter har ju på något sätt hittat mig:) Fast på en picknick i snön. Han har inte lärt mig flyga och det har jag svårt att tro kommer å ske, men han tar mig till en plats bland rosa moln ändå. Han får mig att vara mig själv och får mig att bli den lekfulla skitunge ibland. Men bäst av allt, han finns på riktigt.


MF
Morten Nelius Jensen
"er det god service eller skal jeg tage det som et vink med en vognstang, når dørmanden forestår,
at jeg går videre, idet festen er for unge i aften....!!! hmmmm!!!"

Jag var ute i Vejle tillsammans med Peter, Morten och Thomas i fredagskväll.
Ni kan ju gissa vad som hände.. :p Jag förstår varför folk får åldersnoja!

MF