James&Jag.
 
 
Efter jobbet igår gick vi ner till hamnen i Port Andratx och drack lite drinkar tillsammans med vår kollega Jenni. Vi njöt av solnedgången, värmen och att vara i Spanien. Men även om det är underbart här på Mallis så saknade jag Sverige, familjen och mina vänner mer än något annat. För igår var det midsommar, som är den dagen på hela året bortsätt från julen då jag blir en riktig Svenne! Jag fick nöja mig med att titta bilder från instagram/fb från alla där hemma. Hoppas ni hade en riktigt fin midsommar, me sill å potatis och la blommor under kudden:)
 
Nu blir det frukost, och vidare mot jobbet vid 12.
Puss Mikkis!
Härligheter:)

Kvällspromenad

Gjorde englischbreakfast till min fina:)

Honey!

;)

Här bor vi!

Såhär såg vår söndag ut!

Jag trivs riktigt bra, det går inte att klaga. Arbetet går jättebra, kollegorna är rara och det är skön värme. Vi har köpt en liten svart moped som vi åker runt med och så vi kan ta oss till jobbet:) (ja mamma, vi har hjälmar!). På torsdag är vi lediga igen och då ska vi ut på utflyckt. Kan inte riktigt förstå att jag ska vara här fram till oktober, känns lite konstigt. Men som sagt, jag klagar inte!;)

mf

Vi har varit lediga idag:) Så vi utnyttjade tillfället att få lite bränna och bada i poolen. 34+ grader om inte varmare och jag har fått en panda bränna! Gött;)
/mf

Heja Sverige!

Efter en dag på salongen, en joggingtur i 28+ grader, simmtur i poolen så avslutar jag dagen framför tven. Fotboll på storbild och jag njuter! För övrigt går jobbet jättebra:) Jag trivs som fisken i havet!

image description
image description
image description

mf

Solnedgången i Santa Ponsa.
/mf

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/835171/images/2012/pic_205758464.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/835171/images/2012/pic_205758464.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/835171/images/2012/pic_205758468.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/835171/images/2012/pic_205758468.jpg" class="image">

Här på Mallis är det varma vindar och röda ben..

I måndags började nya arbetet. Det är ganska lungt om man säger så, jag står i receptionen och försöker lära mig så mycket som möjligt men ja det går som det går. Tyskan går liksom inte och jag känner mig så stressad över att jag inte kan prata, känner mig lite löjlig. Men det kommer säger mina otroligt fina kollegor, "du har bara varit här i två dagar och det tar lite tid". Så arbetet i sig är helt fantastiskt. En jättefin salong/wellness, och den ligger precis vid hamnen. Det är som en liten saga här borta. James och jag åker runt på vår svarta moped bland bergen utöver det turkosa havet. Han arbetar som frisör och jag som receptionist. Vi har vår egna "lilla" lägenhet med pool utanför.. Jag har inte riktigt hunnit smälta allt och förstå att jag faktiskt är här över sommaren. Det känns galet bara! Igår slutade vi lite senare och gick ner till hamnen i Port of Andratx, tog oss en pina colada i solen och njöt. Idag har vi varit lediga och tillbringat lite tid nere på stranden, städat och lagat en god middag. Nu så ska vi ner och gå en promenad vid stranden!

Mallis är inte helt fel:)


Söndagskväll

Vår utsikt vid frukost:)

Afterwork

Middag:)

Här jobbar vi och här har vi vår söta moppe:)

Tjena!
/mf

Tänkte bara säga att idag är vi lediga och ska iväg mot playan:)
/mf

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

I fredags var jag och James i Leeds på shoppingtur och mysdag. Tycker riktigt mycket om den staden. Schyssta affärer och fina fik:) Mot kvällen åkte vi till en indisk restaurang och åt middag tillsammans med släktingar till James, lite "get together" inför morgondagens bröllop. På lördag morgon var min mage knas. Kramper som fick mig i fosterställning:( Så jag la mig för att vila medan James åkte och gjorde brudtärnorna fina i håret. Krampen fortsatte men jag gjorde mig färdig, sminkad, snygg i håret och min marinblå klänning. Påväg ner för trappan redo att gå i mina klackar, så frågar Carol mig "how are you?". Jag hinner inte svara innan jag måste rusa upp för trappen, in på toaletten och bläääää! Jag blev sängliggandes, missade hela bröllopet, för jag troligen blivit matförgiftad. Bra tajming där. Jag kom iväg kl.20 på kvällen då jag mådde bättre och kunde säga hej till alla och få en liten glimt av kvällens fest. Bättre än inget.

Idag mår jag betydligt bättre, har kunnat äta lite, packat väskan för att åka vidare mot Mallorca. Nu känns det att det är på riktigt!:)
/mf

Är framme i England:) På lördag är det bröllop då James bror ska gifta sig, ska bli trevligt:) Sen på söndag åker vi till Mallorca! Jag börjar jobba redan på måndag, snacka om att jag är nervös! Har aldrig varit i Spanien och pratar inte ett ord spanska. Vi får väl se hur det går;)
/mf