Tentan avklarad och firas med mys!
mf

Bönpasta på svarta bönor med grönsaksbollar, pesto och.. bönor. Gött mos!
mf

Med hemmagjorda fiskpinnar. Mums!
mf

Dagen är fylld med föreläsningar. Jag saknar mitt säsongsliv med skidåkning, så att säga.
mf

Dagens lilla roadtrip med mamma. Mys!
mf

Frukost hos mamma💕
mf

Försöker läsa mig klokare på hur barndomens framväxt sätt ut sedan 1800 talet. Det är mycket att lägga på minnet och om en vecka är den första tentan. Känns rätt stort för en som senast blev bedömd på hur bra skidåkare jag var. Lite skillnad 😉
mf

Allt för att få igång mina hjärnceller.
mf

Kvällspromenad, här är det fint.
mf

När man är så trött och bara vill ligga kvar i sängen. Tur att föreläsningen börjar om två timmar:)
mf

Lite plugg och sinnesro,
mf

Nu har jag mig en egen liten hörna för läsning och plugg🤓
mf

Än är det sommar i Skåne, men suget efter skidåkning slutar aldrig.
mf

En special☺️ gottigott!
mf

Ännu en härlig solig dag!💁☀️
mf

Tog mig en paus från plugget för att försöka måla klart min Star Wars bild. Återstår lite arbete! Men nu blir det Move på Sats:)
mf

Mot Malmö för föreläsning.
mf

För på stranden hittade jag den inte igår, eller ens motivationen att försöka läsa en bok jag inte vet vilka sidor man ska läsa. Kanske måste jag försöka lugna ner mig, och inte bli stressad inför en tenta som är först om tre veckor? Humm...
mf

Höstkänsla i sensommar värmen.
mf

Eftersom där inte var lektioner på schemat idag, bestämde jag mig för att hälsa på mitt gamla arbete nere i Höllviken. I somras slutade jag mitt i semestertiden, och som jag har saknat (saknar) min avdelning. Min utbildning känns så självklar.
mf

För några veckor sedan åkte jag och min kusin Alexander upp till vår morfar i Norrland. Den härliga naturen är något speciellt, man bara är..
mf

Suger in varje solig stund innan hösten kommer.
mf

Jag blev rekommenderad dessa produkter av en kompis, liksom mig också haft problem att hitta rätt hudvård som passar sin hy. I våras gjorde jag fyra dermapen behandlingar på Akademikleniken (som jag varmt rekommenderar!) och dessa produkter köpta på Skincity. Dom är bäst, helt enkelt.
mf

Efter många funderingar på att ta bort bloggen, den innehåller otroligt mycket från resor och tonårstankar. Kärlek och när det gör ont i magen. Ändå, kunde jag inte radera den, där finns så mycket att skratta åt. Nu har jag delat upp den i kategorier av mina säsonger, alltid något! Och, tagit bort det värsta av pinsamheter, sånt som jag skämms över att läsa! Herregud så öppen jag varit, som en dagbok nästan. Men nu, nutid.
Jag har börjat på Malmö Högskola, förskollärare utbildningen musikprofil. En vecka har gått och det känns väldigt bra. Så mycket som jag läst denna helgen har jag garanterat inte gjort sen gymnasietiden. Men kul är det! Imorgon är det föreläsning 2, Barndom och lärande. Så, godnatt!
mf