Jag har inte varit helt klar i huvudet idag och många okloka saker har jag sagt. Markus och jag tog bussen ner till Kust innan idag för att käka frulle och tidigare hade mina lampor gått sönder ute på mitt rum och jag sa det till min pappa, bortskämd som jag är. Markus förstod inte varför jag inte kunde byta dom själv, och min förklaring var det att "men min pappa kan göra allt mycke bättre". Markus förstod fortfarande inte, "är han bättre på att byta lampor än dig, kan han göra det på något speciellt sätt eller?".. "Jo men asså det är ju skillnad på lampor och lampor". Nä ni kanske inte tycker detta var speciellt underhållande, men jag sprack nästan av skratt i denna diskussionen:) Och han tyckte det var väldigt roligt att dumförklara mig och min "blonda" sida. Oh!




Brunch på Kust

Ciao.
Dags att ställa tillbaka sin klocka och få tillbaka sin timme. Kanske kan sova lite till då? Tjoho vad jag är slut idag.. Två dagar såhär i rad gör mig trött i ögat. Vi lättar upp dagen med lite mat på Kust!

Home away from home
Tjingeling.

Gårdagen va något alldeles extra. Jag hade så sjukt kul! När jag kom till Danmark mötte Mathias upp mig och vi åkte hem till Mette där det var en del av Nortlander gänget samlat, jag kom ensam svensk men inte störde det mig:) Runt halv elva tog vi taxi in till Francis Pony i cph. Soft bra, härliga människor och kvällen var toppen! Avslutades halv 5, något jag inte är riktigt van vid men danskar kör ju på duktigt! Jag är nöjd och längtar redan till vår Kick-Off den 27 nov.

Idag är det Halloween, jag och Tintin har gått allin för utklädnad! Mjaaaao!


Om en stund åker vi vidare till Strandbaden där det hålls festligheter:)

Bus eller godis ha det najs ikväll. Ciao

Fredag woho! Idag börjar jag inte förrens klockan 15.00 och det är underbart! Bara lulla runt i huset, fundera på vad jag ska ha på mig ikväll och lyssna på hög musik. Iafton blir det Köpenhamn för mig del, träffa danskarna från utbildningen och få smak av lite danskt nattliv. Innan jag tar tåget över ska jag och Johanna dricka lite drinkar och snacka skit:) Nu ska jag äta lite frukost innan jag tar en vända om systemet.

Jag önskar er en härlig fredag!

Hemma från gymmet, en timme på bandet och 45 min mage/ben/rumpa. Inte illa:) Det var skönt efter två veckors uppehåll och jag var taggat till tusen! Fast sinnet ville lite mer än kroppen. Nu ska jag slänga mig i soffan ett tag, försöka samla lite kraft. Dock somnar jag säkert.

Ni får ha en fin torsdagkväll, och vet ni va? Imorgon är det fredag:)

Kram
But what doesnt kill us only makes us stronger.

För min del handlar det mesta just nu om viktiga saker, vuxen saker. Sånt jag inte vill tänka på eller lägga ner min energi på, sånt som pappaor och mammor har hand om. Men när jag stod där ensam på polishuset idag och tog ut rapporten, gick igenom den och tittade att där inte var några fel så kände jag mig så otroligt stor, samtidigt så hjälplös. Vad händer nu? Vad kommer försäkringarna att säga? Jag blir ledsen över att människor inte kan respektera varandras saker. Slå sönder någon annans bil och ta, någon annans grejer, saker som inte är ens egna, i detta fall mina saker som är mina. Jag förstår inte det. "Du har bara sig själv att skylla då du lägger värdesaker sådär i en bil". Jag kastar sand i ögonen på den som tänker så. Är det mitt eget fel om jag blir våldtagen för att jag har lite för lite kläder på mig också? Hur resonerar folk egentligen?.. Idag har jag som sagt hämtat rapporten, gjort ett nytt ID, tittat på en ny mobiltelefon och köpt ett nytt busskort. "Vuxenpoäng" till mig? (Yes ni får kalla mig bitterfitta).



Adios amigos!
Upp och ner.

Saker man ibland tror ska vara och bli på ett speciellt sätt blir nästan aldrig så. Att förvänta sig saker är dumt som fan. Åh jag blir tokig ibland!

Hur som helst, nu har jag sovit bort hela dagen och är fortfarande super trött. Ganska skönt måste jag säga:) Så vad har jag haft för mig nu veckan som varit? Jo vi har fått lära oss massor av grejer, hur man löser olika situationer, hur man gör välkomstbrev, allt som guide kort sagt. Det har varit lite fest, afterski i måndags efter skidåkningen och avslutningsfest i fredags. Sen åkte vi skidor som sagt, måndag och torsdag vilket var helt fantastiskt! Strålande solsken och att få stå på skidor.. Vilken känsla! Sen har jag träffat en del fina människor:) Jag måste erkänna att dagen jag åkte ville jag inte. Jag var ganska feg och hade största klumpen i magen! Så fel jag hade. Nu vill jag bara veta vart jag blir plaserad, på vilken destination och med vilka människor. Håller tummarna;)

Annars ser jag fram emot att komma till jobbet imorgon, träffa min fina Johanna! Något jag inte alls är sugen på är försäkringarna. Gnällig jag känner mig men jag är riktigt arg över det. Polisrapporten var en jäkla röra också.. Men som pappa sa, det löser sig, men tyvärr tar det lite tid. Jag har iallafall en mobil som fungerar nu och mitt gamla nummer kvar:) Och i morgon ska jag in och kika iphone 4.. Mums!

Nu ska jag återgå till tven, härligt att bara ha söndag!


Puss
Nu är jag hemma från Tignes och kylan:) Hela galet va det har varit roligt! Lärt känna massor av nya människor och hur det kommer att vara under säsong som guide. Nu kommer det ta 1-2 veckor innan beskedet kommer vart man blir plaserad och så. Fjärilar i magen kan man säga! Nu ska jag äta frukost med mamma&pappa så berättar jag mer sen:);)

Kramar
Vilken vecka. Inbrottet i måndags har satt min tillvaron upp och ner, precis i hand med all packning och stress inför utbildningen som tar sin börja imorgon. De kvitton som var sparade är samlade vilket känns skönt att ha färdigt. Kommer bli riktigt skönt att åka iväg en vecka, tänka på annat än försäkringar. Idag har jag inhandlat dom sista sakerna inför imorgon, så som sminkborste, ögofransböjare, deodorant.. osv. Sen har jag fått låna Sebastians Ipod så jag kan lyssna på musik:) Underbart! Tur att man har kära människor i sin omgivning.

Nu ska jag packa väskan så jag slipper pilla med det imorgon. Då vill jag bara äta en mysig frukost med mamma som fyller år v

Ni får ha en fin vecka hemma i svedala, håll ställningarna och så. Vi får se hur det blir med uppdatering från min sida, förhoppningsvis har någon med sig en data:)


Min gosiga onepiece har kommit:)

Ja inte var min halsduk och vantar fina nog att ta med sig va! Grrr .. Idag har jag varit inne och fixat nytt smink och nya hudvårdsprodukter, pratat med baknen om id och mitt bank kort. Tårarna samlas i ögonen av att tänka på det, så mycket tid jag måste lägga på detta. Tord måste lämna in bilen och få dit en ny ruta vilket inte heller går på 5 minuter. Man lär sig kanske något av sånt här ..

Dags att ringa försäkringarna.
Vad ska man säga nu då. Fan? Varför tog jag inte sakerna med mig? Hur kan någon ha sätt sakerna när datan låg under sätet och väskan under en hög av kläder? Har någon följt efter? Har något jävel varit så fräck att de spionerat och haft uppsyn?! Åh jag blir tokig!!!! Inte mycket att göra åt nu mer att skriva upp all skit som låg i, försöka leta upp kvitton.. ( som jag såklart jämt slänger:'( ) Det känns så hopplöst. Och mina bilder, mina minnen från Guadeloupe tillsammans med Tord. Borta... Mina privata bilder, när jag ligger på stranden i bikini, andra lättklädda bilder, utflyckter, fest bilder från i sommras, mina CVn, min musik till iopd och alla filmer. Min mobil jag fått av Tord.. Min ipod med all musik, jag vet ju inte ens vad det är för låtar som jag lyssnar på:( Mina ögon är helt uppsvullna efter alla tårar som runnit. Tur att jag har världens bästa pojkvän! Vad hade jag gjort utan dig?

Inte bara har mina saker blivit stulna, utan min trygghet därpå. Jag kommer aldrig kunna lämna något någonsin, inte ens där man känner sig som tryggast. Jag stod hundra meter ifrån, om inte kortare. Någon jävla pitt har gjort det mitt bakom ryggen på mig! Mitt på ljusa dagen, bland folk, på en öppen plats där alla kan se. Det gör mig väldigt rädd.. Vart håller folk på med? Vart har moral tagit vägen? Att folk inte kan hålla händerna borta från saker som inte är deras. I vår bil!!! Det är förjävligt. Inte nog med att vi blev bestulna, en mamma i Malmö vars 2-åriga barn blev nappad och hölls som gisslan. En ung man hängde sig live på nätet via webbkamera.

Det är årets skitdag enligt mig.
Vi var ute på promenad med Sidney jag och Tord, borta ca en halv timme. Bilen stod synligt nere vid hamnen i Skanör. Eftersom jag skulle arbeta sen lämnade jag mina grejer i bilen, så som min LV väska med mobil, Ipod, smink väskan, laddare.. (ALLT!) Därpå min dator. Halvtimme senare har någon JÄVEL smällt in rutan och snott allt. ALLT!!!!!!!!! Jag dör jag dör jag dör jag dör.. Det är bara fucking prylar, men alla mina bilder från Västindien, alla bilder på mobilen som inte går att få tillbaka. Vad fan ska jag göra? Ingenting antar jag.. Fan helvetes jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:( Ja man kan ju alltid spåra om där kommer upp topless bilder på Internet:p SÄG TILL MIG DÅ! .. Suck suck suck. 

En stor del av mig gick fan sönder idag. Jag är så förkrossad:( Vad är det för jävla mupp som gör såhär?!
Till middag blev det wookade grönsaker i grön curry och kokosmjölk, från Thaiviken i Höllviken (för er som gillar thaimat är det ställe något jag rekommenrerar!). Inne i tv-rummet bjuds det på äventyr då första fullen av Indiana Jones filmerna spelas på kanal5. Förresten, inte lite snygg Harrison Ford va på den tiden! Mums! Jag tror jag går och gör mig en nyttig smoothie som sällskap, med tanke på hur mycke sötsaker jag lyckades klämma i mig igår.. Vit choklad, pistageglass på Aldo, popcorn, tre Pucko... :) Fast å andra sidan klämde Gustaf i sig en hel påse med ostkrokar.
Ha en skön söndag kväll!






Långpromenad imorse med Sidney i Skanörs hamn:)

En vecka kvar!
Om en vecka sticker jag till Frankrike på guide utbildningen tillsammans med ett femtiotal andra exalterade och spända personer. Tänk att tiden gått så snabbt. Jag har nog inte helt och hållet förstått att jag faktiskt åker iväg, och eventuellt ska arbeta utomlands i vinter som guide. Kan ni förstå det? Jag minns när jag var och hälsade på Niclas i Avoriaz under hans första säsong. Det var då som jag fick upp ögonen för skidåkning på ett helt annat sätt än tidigare. En passion och något jag brinner för, mer än bara skidåkning. Det var där jag bestämde mig för att göra samma grej:) Fast först blev det ju en tur till Västindien, lite annat klimat än planerat. Jag längtar ju lite tillbaka efter solen och stranden.. (Jag vet jag har skrivit det ett par gånger förut :) Men hade ni varit där, tro mig att ni också längtat tillbaka!) Nästa vecka är det dags att packa väskan lite annorlunda!!
Verbier
Hemma från gymmet!

Jag var inte riktigt taggad på det från början, men lyckades intalade mig själv att jag skulle må så sjukt bra efter. Mina ben känns som dom ska bryta ihop när som kan jag lova! Men det är underbart att ha kommit igång med träningen, varför började jag inte tidigare typ? Och nu när resultaten börjar synas, (som exempel) att jag kan jogga större tiden än powerwalka tiden av den timmen jag står på bandet, det stärker mig får min vilja att hålla igång samtidigt som det är super roligt! Fast imorgon får det bli en promenad istället:) Och imorgon är jag ledig! Inte helt fel en fredag;) På kvällen vankas det festligheter i Malmö tillsammans med Johanna, Noize!@Inkonst. Vi ses i dimman ..

Mamma beställde en tidig julklapp till mig iår:)


www.onepiece.se
Mamma och papppa åkte igår iväg för att fira pappas födelsedag borta i Torekov och lämnade lilla mig hemma över natten. Snacka om att jag trigga upp mig själv med fjantiga saker. Någon gick på taket fick jag för mig och sen att någon kanske skulle bryta sig in! Jag inbillade mig att jag hörde någon helt enkelt. Lätt hänt när man är mörkrädd och ensam hemma kanske:(:p Men jag lever idag så allt är på sin plats!


Nu är det dags att pysa till arbetet och efter är det gymmet som gäller!


I smått förskott. Eftersom min bror blivit Stockholmare bestämde vi oss för att fira min pappas 50-årsdag några dagar tidigare. Min fina pappa, 50 år:) I födelsedagspresent fick han ett hopp, fallskärmshopp! Han blev jätteglad, och väldigt exalterad. Därpå kommer jag nog också ta och göra ett hopp tillsammans, imed jag och Tord missade vårt när vi var i Västindien då han blev magsjuk natten innan vi bokat. Helgen har minsan varit så mysig. Vi bodde på ett hotell där rummen var inredna och målade i olika teman. Mitt och Tords rum var som en Australiensk regnskog. (Kolla hotellens alla rum på www.hotelfox.dk)


Mitt&Tords


Niklas&Emilias


Mamma&Pappas

Igår gick vi och kollade i secondhand butiker, fikade och åt på Köpenhamns bästa hamburgar ställe. Det var länge sen jag åt något så gott! Jag valde en kikärtsburgare med hemmagjord guacamole, tomatsalsa, jalapenos, sallad och lök, med den sallad till. Helt otroligt så gott! Även idag blev det en tur runt bland affärer:)








Nu måste jag säga godnatt men jag hoppas att ni också haft en bra helg:)
Nattinatt!
Jag var kung i baren igår. Idag är jag ingen kung, bara en brud med huvudvärk. Aj.

Snart kommer världens finaste pojkvän hit och vi ska åka över till Köpenhamn med mina föräldrar, bror och Emilia. Det blir övernattning på hotell, lite shopping på ströget, mat och annat gott:) På tal om mat.. Jag är vrålhungrig!



Pusskrambanan vi ses på stan!