Hej:)
Influensan är borta och nu har vi fyra veckor kvar.. Sen åker vi till Tignes för att se DM i halfpipe och freestyle. Sen avslutar vi med två veckor i Avoriaz. Inte helt fel! Denna säsongen har verkligen varit underbar:) Det har hänt så galna grejer, lärt känna fantastiska människor och åkt skidor på en annan nivå. Jag kommer att sakna detta, men å andra sidan är det inte sista säsongen för min del. Japan och Kanada står på min lista:)
Puss! Mf

Yes mina damer och herrar, jag är sjuk. Inte såndär på lådsas sjuk, utan hög feber upp och ner om dagarna, en näsa som rinner och öron som trycker. Sist men inte minst en hals som jag inte har lust att svälja med. Jag överdriver inte när jag skriver detta, men igår när jag var ute och gick började jag faktiskt gråta över frustrationen att jag fick det svårt att andas och inte vågade svälja.. Det kändes lite pinsamt då jag bröt ihop i en uppförsbacke "i min ensamhet".. Trodde jag. Bakom mig kommer en av Nilsen guiderna Mark gåendes och får syn på ynkliga mig. Han förväntade sig nog inte mitt svar på varför jag stod och grät som jag gjorde.. och att det var för att jag inte vågade själva då det gjorde så ont.. Tur att han är så rar och muntrade upp mig. Uppförsbacken gick betydligt bättre med sällskap:)Nog om att tycka synd om mig själv, det försvinner snart med tanke på hur många piller jag stoppar i min om dagarna.

Nu ska jag käka middag, puss å kram!

mf

Besök från DK, mysigt värre:)
/Mikki

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/835171/images/2012/pic_189396882.jpg" class="image">

Från Burton:) Grabbig brud är ganska coolt;)
/Mikki

Snön har kommit på riktigt och säsongen är i full gång. Vi åker så mycket Offpist om dagarna i skogen och vi har säkert fått 1,5 meter nu de sista två veckorna:) Fantastiskt. Pistvisningar och middagar med nya människor, roliga och rara:) Tiden går dock lite snabbt, det är redan den 8 februari! Rätt som det är sitter vi i bilen igen påväg till avoriaz, vidare mot Danmark och andra stora äventyr. Jag ser fram emot sommaren, men gu vad jag och Julia njuter av vår säsong i Italien. På lördag får vi dessutom besök från DK, tre pojkar kommer och håller oss sällskap en vecka:)

Nu är det middags dags!
Puss /Mikki

Afterski är inte helt fel ibland:)
/Mikki

Det har kommit så mycket snööö! Love it:)
/ mf