Det är visst någon som längtar efter vintern..
 
 
Jag och James köpte två jackor till vintern inne på boardstore.se:)
1900 kr för båda! Och de har andra riktigt coola grejer! ;)
 
Puss
Här har vi hela ligan på Cap Wellness lounge.
Härligt värre!
 
 
mf
Min fot är fet, svullen & röd, den kliar, gör ont & irriterar.
 
I onsdags kväll påväg hem från jobbet blev jag stucken av en geting, och fy så in i helv*te så ont det gjorde! Tårarna sprutade och James höll på att köra in i trotoarkanten då jag tjöt till.. Men det gick över, på kvällen gick vi ut i Santa Ponsa, åt middag, drack drinkar, dansade hela natten och var hemma halv 4 på morgonen. Vi hade riktigt kul:) Igår var vi lediga och låg nere på stranden hela dagen och kvällen, sen lagade vi fajitas på kvällen. Mys! Men inatt kliade min fot och hade sig, och jag kunde inte sova vidare då jag vaknade 5 imorse. Nu är den bara som en stor köttblump! Fick bli hemma från jobbet, det hade inte gått att stå upp i 7 timmar..
 
Ser ni skillnaden?
 
/mf

Mallorca i färger.

På Mallis händer det grejer.

Storebror kommer om en månad tillsammans med Emilia, om jag längtar! Det ska bli riktigt roligt att ha dem på besök och jag har tagit ledigt 4 dagar:) Wiho! Sen köpte jag lite fusk olja igår.. Det är alltid en tävling mellan bror och mig vem som har snyggast färg eller vem som blivit brunast! Och till vintern kommer frågan vem som blivit bäst skidåkare på senaste tiden. Och med tanke på vintern så har vi förhoppningsvis jobb på G! Ett par veckor sen får vi svar vart vi tar vägen i december.

Annars så är det också andra saker som tagit vändning här, både på gott och ont.

Hoppas allt är bra hemma, hörde ni i skåne har regn så jag skickar lite sol och värme, det har vi gott om här!

/Mikki
Har förresten piffat till håret med lite slingor & färg!
Ojdå, här var ett par dagar sen jag var.. Men saningen är den att jag varit ganska trött, och ork har inte varit i kroppen.
 
Allt går bra här borta på Spanska ön. För en vecka sen var James bror och föräldrar här och hälsade på, middagar och massa fika varit de då! Sen har jag gjort vid håret. En toning och maaaassa slingor. Sen lät jag min chef klippa mig igår.... Första och sista gången:) Nu klipper jag min inte på ett år tror jag! Haha. I torsdags var vi lediga och åkte till Magaluf med James bror Luke som var på besök. Stranden där är riktigt fin! En lunch och vidare på shopping i Palma. Det var inte riktigt något att skryta om direkt, ett par byxor och en blus från Zara snappade jag hem:) I Andratx är det andra grejer, färger och tunna tyg, som är helt underbara.
 
Idag är vi lediga igen, men det är mooooln så jag ligger kvar och göttar mig i sängen med en kopp kaffe, kollar skidkläder till vintern och smyglängtar till snön. Jag och James har bestämt oss för att göra en säsong, vart återstår att se:) Blir här på Mallis till Oktober månad, sen hem till lilla landet lagom. Ska försöka inte längta till snön allt för mycket, men det kliar så galet mycket i mina skidben! Jag lindrar det med joggingturer om kvällarna;)
 
Kram på er!
 
 
Familjen Gilhooly!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lunch i Magaluf
Luke & Josié
Nya dojer!
 
Tjena;)!
Afterwork i Andratx
 
Smilla kom på middag igår:)