Transferdag.


Vi säger hejdå till 92 gäster,
välkomnar 96 nya.

Sista stora veckan!

Nu, dags att åka till Geneve.
Det var ju några dagar sen jag bloggade, men det har varit en del denna veckan:)

Mycket skidåkning, puder, filmkvällar och annat gott. Jag är lycklig.Nu är det dags att sova, stor transferdag imorgon och jag är trött.

Puss!
Snön har kommit på riktigt nu:)


Och vi älskar det!
Tiden går för snabbt:(

Jag inser mer och mer hur mycket jag trivs. Människorna jag umgås med, jobbet jag har och den omgivningen. Snö, höga berg, frisk alpluft och kyla. Det är underbart och en obeskrivlig känsla av lycka. Jobbigt på något sätt när man vet att det har ett slut.

Det har varit en av de bästa tiderna och jag önskar det varade lite längre. V.13 är vår sista vecka och v.14 tar jag till Italien för nå veckor tillsammans med Jakob. Det ser jag fram emot!

Idag har vi haft transferdag och dagen för mig började redan kl. 6. Mött upp bussen från Danmark, vaktat bagage, hämtat bagage, transfer tillbaka till Danmark, Geneve och massa mer. Men allt har gått som smör i solsken:) Hel nöjd med dagen. Nu är jag bara sjukt trött och ska snart kojsa sängen. SKÖNT!

Nattinatt med er, bilder kommer snart men ni vet hur min kamera är.. Sug.

PussKram

Igår kom där lite ny sne att åka puder på!
Mikki o Tanja var väldigt glada idag:)
Jag var hemma igår och bara tog det lungt. Såg en film, pilla med datorn och pratade med Farmor på skype:) Men jag kunde inte riktigt somna, så jag bestämde mig för att se en film till och förhoppningsvis somna till den. Så jag sappade igenom Christianes hårddisk och fann mig en film. Och det var det sämsta filmvalet för något som jag skulle somna till. Jag låg vaken tillochfrån hela natten. Inbillade mig att någon försökte öppna dörren till lägenheten, att någon (sån ful varelse) stod på vår balkong och tittade på mig. Nästa gång får det bli Bambi eller någon annan barnfilm..

Tips från mig.
Se den inte ensam om natten,
och det är ingen film att somna till!

 

Dags att åka skidor.
PUSSKRAM

Transferdag.
54 gäster hem,
122 gäster välkomna till Avoriaz.Allt har gått så fint än så länge, vilket känns väldigt bra i magen:)
Hoppas resten av dagen också går som planerat..
Håll tummarna!
Jag vet att jag ska leva i nuet, men jag måste få planera lite.. Tänka på vad jag vill göra i sommar och till vintern.

Resa, plugga, jobba?
Svåra val.

  • Etta på listan när jag kommer hem från denna säsong är körkort.
  • Två är skaffa ett jobb, och jag börjar nog i Köpenhamn.
  • Tre, bestämma mig, Guadeloupe eller Australien/NZ i vinter.

De tre sakerna är viktiga tankar för mig.

Jag har varit så inställd på att jobba ihop lite resepengar och åka iväg några månader, inget arbete utan bara resa.
Men suget efter att åka tillbaka till Guadeloupe är också stor och lockar väldigt mycket.
Är det konstigt att jag längtar en gnutta tillbaka?
Händer där grejer!

Lördag, katastrofdag. Mycket gick fel, mycket negativ energi fick jag över mig och jag vill aldrig uppleva en sådan transferdag igen.. Jag hade tillochmed en gäst som knuffade mig i bussen, "en guide stod i vägen".

Söndag, pistvisning och solsken. Underbara gäster var med och efter halva dagen tog jag på egotur och körde skiten ur mig själv. Somnade som en liten bäbis klockan halv nio:)

Måndag, långa turen pistvisning och samma gäster som gårdagen var med. Super härlig dag! Mycket hygge i solskenet. På kvällen hade vi pubcrawl för hela 14 gäster! Inte illa;) Också så rara och söta människor. Kvällen var lyckad men jag fick nog mig en drink förmycket.. Hehe:) Buffalo Bill med danskar är hårt.

Idag, hyggedag med några av våra gäster. Vi började med att äta lunch nere på mitt favorit ställe Mamo's i "pannekakedalen". Det är en trevlig restaurange som ägs av en svensk göteborgare tillsammans med sin franska fru:) Sjukt söta är dom! Och har så god mat. Jag föredrar omelette med champingioner. Senare på dagen åkte vi lite skidor och nu sitter jag på afterski. Annars blir det en lugn kväll med film och gott. Tvätta ska jag också göra.. Och städa. Imorgon kommer chefen på besök så då ska jackan vara extra ren och fin tycker jag;) Woooe!


Just de.. GE OSS MER SNÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!Lagt märke till något nytt?
Jackan:D
Inne i mig är det ett krig
Hela havet stormar
En mini Mikki på 5 år som inte får sin vilja igenom och
vill skrika fula ord

Varför har jag ingen talan?


Samarbetet här har varit upp och ner den senaste tiden, vilket blev till att Oskar ska åka till Tignes på lördag som destinationsguide, vilket jag tycker suger kraftigt. Jag är väldigt otillfreds med det hela.

Jävla skit.
Igår hade vi vår första picknick för hela 115 gäster. Det var mer än vad jag hade förväntat mig, och där var mer arbete i det hela än vad mina kollegor hade väntat sig. Men vi överlevde:p Och vi fick hjälp av ett par rara personer, utan dem hade vi aldrig fixat det. Kl 10 började vi och kl 13.58 blev vi klara med allt (picknicken började kl 14), maten var upplagd och gästerna hade börjat komma. Det blev en riktigt lyckad dag i solskenet! Och gästerna var också mycket tillfreds med dagen:)


Lill Ida gjorde fin insats med maten:)

Idag är det en hemma dag då jag är helt mör i kroppen.. Trött efter gårdagen och nattens aktiviteter på The Place. Och så blir man lite redo inför kvällen, då det står Skandinaviskafton på schemat. Inte speciellt taggad nu men det ska bli ganska kul:) Jag var ju inte här förra veckan och planerade in denna afton, så det blir intressant och se vad skandinaviskafton innebär.

Men nu är det dags för mig att göra lite nytta, hotell ska kollas och liftkorts papper ska hämtas.
Puss!