Hemma från gymmet, 2 tim helkroppsträning. Jag är helt slut:)


Så ikväll blir det inte många ryck. Eventuellt börja packa!
Kan inte riktigt förstå att jag ska åka till Mallis över sommaren och arbeta. Min första sommarsäsong i ett annat land!Tokigt:) Alla kläder ligger framme på soffan i en stor hög. Och skorna står uppställda på golvet. Hur ska allt få plats? Men, det löser sig, och är mitt sista problem. Imorgon har jag x antal grejer som ska göras, och det ger mig lite ångest.. En dag.

mf

Mallorca is hotting up,9 oclock this morning 27 degrees! Thursday I fly to England for my brothers wedding and to be with my Micky!
The summer is going to be amazing here...after that the snow waits!

Hemma hos oss familjen Frid ska vi fika tårta ikväll:) Mums!
/mf

Biljetten är bokad, på torsdag åker jag till England för en kort visit. Vidare mot ett längre besök i Spanien, Mallorca. Brun och fin till hösten med min James!:)
/mf

Mamma och jag myser borta i Smygehuk idag:) Hur firar ni era mammor?
/mf

Ibland måste man bara följa sitt hjärta.


mf

På vintern gäller varma kläder och skidåkning, men 6 månaders uppehåll i tunna kläder och skin som blir gyllenbrunt är inte helt fel:) Jag gillar sommar.
/mf

Sommaren är här:) Det är varmt ute och jag kan inte klaga! Helt underbart.
/mf

Titta vad jag lyckades skaka ihop:) Fisk med rotmos. Mums!
/mf

I arrived in Mallorca today!The weather is so hot and the pool house is so kul!Tommorrow is a day of sorting new bank account and tax here in espanyol then it is on to start the new job working in a German owned salon in the port of Andratx!
There is just one thing missing here....
/Jim xx

Tired after 2 hours at the gym.. Guess you have to start somewhere:)
/mf


Min fina farmor!:)
Grattis på din dag!
mf
God kväll.
Ledig som jag varit så bestämde jag mig för att besöka gymmet idag, något jag inte gjort sen jag åkte iväg till Italien. 1,5 timme helkropps pass, och jag tyckte det gick väldigt bra för att ha haft ett så långt uppehåll. Det krävs ju lite mer än så, men nu har jag iallafall börjat!:) Och det känns väldigt skönt.

Jag behöver dessutom köpa nya träningsbyxor då de andra nästan gått sönder bak på rumpan..
Dessa två är från Röhnisch, vad tycks?/mf

My last day in Sweden with Micky today:(!I have had an awesome week and can't wait to come back!Today we have been to Copenhagen,what a kul place!
Next step is to learn the lingo here,it will be hard though as everyone speaks English!
So happy to have been here this week,next flight....Mallorca!/jim

I arrived on Sunday, since i arrived it has been so fun! Walks by the sea, food with the family and time with a certain someone.
I find sweden soo friendly and so calm in comparrison with England, the more time i spend here the more i want to stay.
I have a new addiction...Jelly Beans.


/jim

Så har vi lagat lite middag:) En härlig pesto & kycklingsallad.
/mf

Jag har besök från England:)
/mf

Purry ligger ute och myser medan jag springer runt ute i min lya för att göra fint. En stor städning bland kartonger och möbler huller om buller.. Jag längtar efter en lägenhet, som vanligt efter varje säsong:) hihi! Jag var dock och kikade på en liten (väldigt liten) 1:a i Köpenhamn. Jag lämnade, så besviken! Jag tänker inte förklara hur den såg ut, men kan säga såhär.. Jag hade inte ens bott i den om jag fick betalt! :)

/mf

Sommar, sommar, ge mig sommar!

Eftersom jag har en väldigt kär man som ska åka iväg till Mallorca över sommaren och arbeta så har jag börjat kika lite på bikinis. Färger så glada och jag blir helt i extas! En vecka i augusti och en i oktober hoppas jag på att få komma till honom för besök i värmen.


MAJJI

PHAX

PHAX

Jag blir ju lite avis när jag tänker på att han ska spendera hela sommaren i ett sånt paradis. Vem hade inte velat det? Men å andra sidan, jag har skaffat mig ett jobb nu och imorgon ska jag på intruduction inne på Hansa. Och nästa vecka, onsdagen den 9:e maj öppnar vi på Illum i Köpenhamn.
Redfellas
! Be there!:)

mf
Jag känner mig hemma.

mf
Farmors lagade lax med rotfrukter, sallad och fetaost.mf

Igår var det Valborg och det firades med kalas i stan tillsammans med fina vänner.
/mf

Myser i min onepiece och värmer mig efter glass på Aldo med Anna & company!
/mf

Jag köpte mig ett par skor i England, riktiga sommar pärlor!
/mf