Igår var det min lediga dag, som jag tillbringade tillsammans med Felix familj (Felix jobbar sail&surf). Först en stund på en surftävling, skit coolt! Killarna var så duktiga! Jag vet två som hade gillat detta, eller vad säger ni Tintin&Lovisa?;):) Hahahaha! Men sen åkte vi till en annan strand och badade i de stora vågorna. Vågorna har blivit och varit sjukt stora nu i tre dagar, stranden på "personalstranden" är typ borta:/ Typ 5 meter höga har de varit. Aja! Vidare efter det åkte vi på en mindre lyckad biltur på jakt efter ett vattenfall att bada i. Men det var mysigt och roligt:)



Och så julklapparna.. Asså ni är för söta!

Tack så mycketmassor för armbandet, örhängena, godiset, den lilla musen, dom små luvorna och tomtenissarna! Vi blev så glada:) Lite sen julafton var aldrig fel! Hihi.




Men nu.. tre dagar framöver är det 11.30 som gäller. Både nyår och dagen efter nyår. Men det ska gå bra, måste bara få veta hur kvällen är upplagd med mat och aktiviteter. Vad för mat som ska serveras och så vidare. Ni håller väl tummarna för mig? Jag måste ju säga att jag faktiskt kommer sakna er extra mycket imorgon. Nyår är speciellt. Förra årets fest då alla treorna var samlade på FBU-gården var den roligaste nyåraftonen på länge! Vilken stämning, så mycket dans, god mat och dricka och så alla som var där:) Men vi får fira tolvslaget iallafall här, och jag hoppas att vi kommer ifrån resturangen innan klockan 01.00! Skulle vara skönt om det inte blev alltför sent typ.

Jag önskar er en trevlig och rolig nyår, och en bra start på det nya året!
Mitt nyårslöfte för i år.. Det vet jag inte än:p

Puss på er!
Älskar dessa varma soliga dagar!

Börjar klockan 17.00 och har legat och degat i solen ända fram till nu:) (16.45) Riktigt najs! Tord är ledig idag den lilla snuffen och jag är ledig imorgon. Vad ska jag hitta på då är ett litet frågetäcken. Blir nog bra, är inte så svag för stranden igen om det är fint väder:) Huhuhu!

Snart närmar det sig nyår, blir ju ingen vanlig såklart eftersom det är en stor dag för gästerna! Ska bli roligt, en stor utmaning!

Nu ska jag och Tord öppna paket som kom med posten idag:D:D:D Från Mamma&Pappa&Emilia&Niklas&Farmor och ett litet paket från Farfar&Karin också:D <3<3<3


Vi jobbar över, vi får inte äta frukost efter halv 10 ............. ? Va? Oftaminkofta att jag orkar gå upp tidigt efter en gårdag med 12 timmars arbete. Nixpix. Men så har man ju skvallerbyttor (no name) här på vår lilla ö. (lönt) Ibland hade jag kunnat simma hem om det så gick! Hem till mamma, pappa, niklas, emilia, tintin&mina vänner, purry, farmor, farfar&karin, mormor...... Det som står mig nära i hjärtat. Eller så hade jag velat skicka hit er i posten i ett paket, öppna er en för en! :) Nä då jag är en normal människa som tänker så hihi!

Snart är det dags för arbete igen, 11.30 - ... (not najs)

Men imorgon ska jag och älskopäsko på utflyckt tidigt på morgonen eftersom vi börjar lite senare. Gäller att jag får liv i Herr T bara.. Han älskar ju att sova he he he.

Nu: Duschen!

Ciao!

Det är jul = mycket att göra, mycket jobb, långa dagar.. Dont worry, be happy!

Någon julkänsla?:p Hahaha nejnej!

Julafton firade iallafall jag och Tord tillsammans med frukost på sängen, mys, sol&bad:)
Jag fick en superfin väska som jag tittat på varje gång under våra besök på det stora köpcentret som finns här på lilla ön. Finns faktiskt riktigt snygga grajor! Fast också riktigt fula. Menmen!

Gud det finns så mycket att berätta.. men det står så still i skallen och jag vet inte vad jag ska säga.. Det är varmt här? ;) Humm..

Ska se film nu, och sova, ännu en lång dag imorgon på resturangen.

Puss&Kram
ingen uppdatering! Nu efter 1 vecka och 4 dagar så har det äntligen börjat fungera! LYCKA!
Har gått och blivit galen efter att inte kunna vara inne och snoka, prata på skpye och facebook! Men nu så:)

Tiden har flytit på, jobbet går fint men nu ikväll börjar två veckor av helvete (som cheferna säger:p) då det är julveckorna, julafton och nyår. Jag och Tord fruktar ju nyår mest då det blir sen och arbetsam dag. Men det ska nog gå! Såg en trollslända idag:) Blev så glad eftersom det är tur&lycka, vilket faktiskt är sant! (eller har jag bara inbillat mig det?)

Hur som helst är det julafton imorgon, vilket känns helt knäppt och nästan lite fel. Vi ligger ju i solen och blir små pepparkakor, badar i havet som små fiskar och glider runt som riktiga glassar. Ja och jobbar som tokfisar! Men GodJul känns konstigt att säga:P Men imorgon blir det julmorgonmys tillsammans jag&älsklingen min, lite prat med våra älskade familjer och sen klockan 15.00 är det dags för jobb.

Nu måste jag ta mig en dusch kära vänner, saknar er mycket!
Måste säga att jag är avis på den snön som jag hört er få .. Fast jag skulle inte byta ut det mot denna värmen.. ;D MAHA!

Kärlek till er!


Åh äntligen har det dragit ner på det onda! Lycka! Ska aldrig mer sitta med blöt bikiniunderdel en hel dag... Så nu ligger jag i sängen som innan, snuttar på en banan och dricker vanilj-joggi, gott! Och så väntar jag på Tord som sluta jobba om 15 min:) Längtar massor efter att få pussa på honom! Han var så snäll och körde med mig till apoteket innan för att köpa piller .. Han är så himla underbar, jag är så himla lyckligt lottat som är tillsammans med den personen. Mitt hjärta, min lilla glädjebrunn och mitt stjärnfall som trollar fram små älvor i magen på mig, glitter och magiska pussar som väcker ljuvliga känslor inne i kroppen:)



4 månader,.
Iam so kär hihi:)
.. jag har åkt på urinvägsinfektion! Ni tjejer som haft det vet ju hur jäkla ont det gör ..........! :(
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, det slutar inte göra ont trotts tabletterna!!!!!!!

HJÄLP MIG!!!!

.. snälla ?
Som sagt var både jag och Tord lediga igår och vi hade hyrt bilen och stack iväg runt 10 tiden. Vi köpte ett par nya arbetsskor till mig och jag fyndade även ett par nya tuffa sandaler:) Tord köpte sig en stooooooor machete så att han nu kan få ner sina cocosnötter lättare:p Vi åkte runt på ön och var på två riktigt fina stränder, åt tonfikburgare/hamburgare och glass! Gott:) Då vi kom hem till Hotellet bestämde vi oss för att åka till ut och äta tillsammans med några av våra arbetskollegor. Det var en lyckad dag kan jag kort&gott säga!

Stranden:)

 

Middagen




Asså den maten jag åt, en fisktallrick (första bilden)..
Det var något av det godaste!!
01.00

Kvällens pass är avklarad. Nya gästerna kom och planet var 1,30 timme försenat = Senare kväll på jobbet. Allt gick så bra! Man känner verkligen att man växer, har vuxit inom servitris grejen. Har tillochmed börjt lära mig lite franska:) Dock får man sig en och annan smäll, kanske för att man inte kan alla de typ 200 borden, alltså namnen på alla.. Eller för att man inte går tillräckligt snabbt eller inte kan öppna en vin snabbt, allt tar ju sin tid kan jag tycka. Framör allt från att ha gått från att aldrig ha serverat till att vara duktig servitris! Jag är nöjd med mig själv:) Och de andra här som inte jobbat inom yrket tidigare.

Imorgon är jag och Tord lediga. Ni kan nog inte förstå den känslan att inte behöva jobba, vara ledig en dag, det är en sån frihetskänsla! Underbart!! Så har vi hyrt vår personalbil och ska ut på äventyr. Vad vi ska göra vet vi inte riktigt, utan tar det lite som det kommer, bara vi kommer bort från Hotellet:p Hehe!

Ursäkta dålig uppdatering, ni får ha förståelse för att orken inte riktigt finns där efterjobbet.. Ska försöka bättras! Saknar er där hemma, massor! Önskar att ni kunde vara här med oss.

Kärlek från oss.

Som en skummgummibanan:)

Dagen är över, jag ligger i sängen och softar,hi! Gick riktigt bra ju, seg lunch dock och jag kände ingen ork efter att min mage kolapsade sådär 10 min innan jobbet kallade. Härligt .. not. ;)

Imorgon börjar dagen redan klockan 08.00, då jag ska stå färdig och redo för en heldag tillsammans med pojkarna Kasper, Jesse, Erik och Thomas! Tord den stackaren får inte följa med eftersom han börjar jobba redan klockan 11.30. Men först ska vi typ köra någonstans och vandra, sen bada, sen vandra lite till och tillsist en snabbis om köpcentret då jag ska inhandla mig peeling till ansiktet, en fil till mina förstörda fötter, ett par nya skor om jag hittar och ett par asheta vita Bananamoon shorts! (Jag skulle köpt dem sist då vi var där men jag glömde såklart..) Nu så blir det läggdags för min del:)


Godisnattis.
Åh jag fick mitt nya shema imför nästa vecka, är så lycklig! Inte alls lika långa dagar som denna veckan:D

Måndag: 17-23.30
Tisdag: 11.30-17
Onsdag: 15-23.30
Torsdag: LEDIGA!!
Fredag: 11.30-22
Lördag: 17-23.30
Söndag: 17-23.30

Ihhhhhh!



Där kom ett packet till mig i receptionen igår förresten...



Tack världens bästa pappa! :)



Vår lediga dag. (I torsdags alltså)




Ojojojojojojoj.... Nu är klockan 10.48 och både jag och Tord börjar klockan 11.30-22. Men jag är inte bitter idag, Gårdagens jobb gick otroligt bra för min del! Trevliga gäster, söta barn att gullprata med (jag har blivit riktigt bra på det nu;)) och det flyter på liksom. Jag har lärt mig esspressomaskinen nu så jag gör egen latté på dagarna.. himelskt! Och nu har jag fått sova inatt! (Stort tack till Peter!) Tänk vad lite kyla kan göra:)

Dags att vila lite inför jobbet, och jaga ut en liten krabba som jag nyss upptäckte i vårt lilla boende!



Hejhoj oboy!

Dagarna rinner iväg. 11.30-22, 15-23.30 eller 17-23.30 ... 11.30 blir det mest av. Speciellt nu runt julen och nyår. Jag är så himla trött... Min kropp gör lite ont. Vår ac fungerar nu iallafall, så då lär jag väl kunna börja sova på nätterna igen. Gu.. jag känner mig som fem år igen.. då man började gråta sådär utan vidare, för att jag är trött:p Ni förstår de att anledningen till att det inte kommer så mycket bilder som hoppats, eller inlägg, det är ju för att det finns inte tid ibland, eller ork kanske man ska säga.

Det blev ingen skydiving, regnet förstörde allt:( Och så ville Tord till ett köpcenter. Det var mysigt iallafall:) Men tro inte att jag struntat i min plan, för innan jag pyser från denna lilla ö så ska jag ha hoppat! hihi.

Nu börjar jag om en timme................... "Jippi". Tur är att jag vet att det känns skit nu för tillfället, men när jag väl kommit igång så går allt så mycket snabbare, och roligare:)

Puss på er!

Det är något av det bästa någonsin. Min sambo. Jag hade inte velat vara här med någon annan! Det är underbart att bo tillsammans. Med den jag älskar, min stora kärlek:):)

Men .. Han är pojke, han är stökig.. = slänga kläder hit och dit, lägga saker här och var .. och den sämsta vanan som just Tord har, dendär tendensen att sprida sina små slantar på lite olika ställen.. som i sängen, på borden och på golvet:p:D:D

Jag kan inte bli arg, bara smått putt. För jag tror alla tjejer känner igen sig där att man plockar undan det själv, så "märker han nog" mitt budskap. Nej det gör inte killar. Och när jag väl säger till Herr Thott, "kan du inte plocka undan dina saker så vi får lite mer ordning?:)", så får jag oftast till svar, "aww.. du är så söt".

Det hör till:) En av anledningarna till att det är så bra, och att jag älskar honom så mycket!
Ihhh vad skönt att kunna sova ut! Börjar inte jobba förens kl 17:) NAJS! Tord börjar dock redan kl 11.30, han är inte speciellt taggad.. Imorgon är vi lediga och jag vill utmana ödet genom att prova.. skydiving! Ahhh det pirrar i hela magen av att ens tänka tanken! Jag berättade mina planer för mamma&pappa här om dagen, svaret blev inte vad jag tänkt mig riktigt..

Jag: På torsdag ska vi hoppa skydiving! :D
Mamma: ... men Mikki, vill du verkligen det.. ?
Jag: Ömm.. Ja? SJÄLVKLART! :):)
Mamma: .. men Mikki, är det verkligen bra för dina ögon ..?
Jag: .. Ja man har väl en mössa på sig ..
Mamma&Pappa: Nä detta vet vi inte om vi gillar!

Hepp....



Hotel Fort Royal
Petit Bas Vent
97126 Deshaies
Guadeloupe
France
Michaela Frid

Där har ni förresten adressen hit om någon kanske skulle vilja skicka något brev eller så.. Det är alltid uppskattat;)

Nu är det dags för frukost!
Pusspuss & GodJul? :)
I med att jag ligger här i min lilla ensamhet, i detta pytte rummet, så tänkte ju jag att, varför inte passa på att visa er typ hur vi bor och sådär? Bra va!

Alltså;

Här bor vi



Utsikten


Rummet





La playa




Ojjjjj!


"personalstranden"


Blekfis ...






Tord gillar att plocka nötter