Parle français?

1kommentarer

Så var vi framme i de franska alperna efter en låååång resa.
 
I måndags natt kl 2.00 tog vi bussen till Manschester flygplats och var framme kl 05.00, vidare med flyget kl 7.45 som förde oss till Geneve flygplats. Vi var framme vid 10 tiden och mötte upp de andra som också ska arbeta på samma hotell. Dock fick vi vänta till kl 17 med att åka vidare upp till bergen då det var ett par andra som också skulle åka med bussen. Så under den tiden tog vi en tur till IKEA. Köttbullar med brunsås och potatismos:-) Det kändes inte helt fel. När vi väl kom fram till vårt blivande hem för två månader så åt vi lite middag och sen blev det tidig kväll till sängs. Var som en zombi under middagen och det behövdes sömn för både mig och James.
 
Igår började dagen med frukost tillsammans med våra kollegor och därefter började städningen på hotellet. Just nu är vi endast ca 8 stycken som är på plats, alla såkallade chefer, chefassistenter, två guider och lilla jag som är en så kallas "HA", hotel assistant.
 
Alla är jättetrevliga och hotellet är stort som tusan, sen snöar det idag och det är kallt. Så det är inte som på Mallorca förra sommaren:-) Men de gör inget!
 
Såhär ser det ut hos oss.
 
mf

1 kommentarer

Emilia

28 Jun 2013 17:11

Ha det så kul på era nya äventyr :) Pusss

Kommentera

Publiceras ej