Where is the spring?

0kommentarer

 
Så var vi i England.
 
I tisdags tog vi som sagt våra grejer, tre stora resväskor, två ryggsäckar och en stor skidväska med tre par skidor, två par pjäxor och en del kläder packat i. Klockan 05.00 var det dags att gå upp och en timme senare var vi påväg ned till Oulx med vår kompis Paul som körde oss ned. Där efter tog vi tåget till Torino, bytte tåg till Norvara och bytte till sista tåget mot Varalo Sesia där mina kära föräldrar mötte upp oss kl 10.20. En lång resa kan man säga.
 
Hela veckan har vi varit ute och åkt skidor hela dagarna, ätit god mat och myst massor. Underbart att få vara alla samlade och få ha lite semester såhär slutet av säsongen. Alagna är verkligen en söt by, ganska liten och väldigt Italiensk. Skidsystemet är riktigt bra med långa pister och liftsystemet är rimligt nytt och man tar sig fram snabbt. Jämfört med Sauze är det så anorlunda. På gott och ont;-)
 
Igår åkte vi till Milano flygplatsen och tog flyget till England. Det regnade och var ca 4+ grader, härligt vårväder! Bortser man från det så var det en sån konstig bra känsla att vara tillbaka här. Lite som en hemmakänsla. Vi åt en lång middag med James familj igår och pratade ännu mer. Och imorse fick vi sova ut läääääänge! :-) Nu är det dags att handla mat till ikväll, tacos och guacemole.. GOTT!
 
mf
 

Kommentera

Publiceras ej