Äntligen fredag äntligen, festen börjar på nytt igen! :)

Så vart man nyduschad och redo för en kväll hemma hos mig med lite folk. Jag har fixat så jag ska bjuda på toast, var av mozzarella, kyckling, tomat, basilika samt salt&peppar. Kommer bli super! Härligt när man kan inspereras av sitt arbete:) Nu måste jag dock klä mig innan tiden bara springer iväg!

Och denna spelas i mina högtalare! (;

Natten på strandbaden va så sjuktrolig! Träffade massor av gamla kompisar från lågstadiet, högstadiet och gymnasiet. Mina läppar log hela kvällen och jag va tokglad!:) Kvällar som den är värda mycket.

Idag är jag dock inte fullt så glad som igår. Trött, huvudvärk och helt stel i kroppen efter all dans.. De va det värt så jag ska inte klaga!:p Men jag går nog och lägger mig vid tven nu, sista kvällen då jag har huset för mig själv, mamma och pappa kommer hem från Italien inatt. Så tidigt? Ändå har dom varit borta en hel vecka redan. Tokigt!

Puss!

Snabba Cash (Pälsk & jag såg den igår)
Filmen var inte riktigt som jag trodde. Jag förväntade mig mer spänning, knark (?), tjejer, fest och sånt.. Men ja den är såklart värd att se! Dock ska jag läsa boken nu i efterhand då Todde rekommenderade mig att göra det istället. Synd på något sätt:(
Nu ikväll är det strandbaden som gäller. Sommaren närmar sig ett slut så varför inte passa på! Malin, Tord, Philip, Mikaela och några andra sitter nu och fördrinkar lite innan vi drar dit! Riktigt trevligt:) Mitt i allt bloggar jag:p Men men sån är jag!
Önskar er en fin lillördag! Pusspuss!


Fastklistrad i min skalle.

Philip "Negern" Von Der Groeben


Eldflamman


Fröken Hageman




Haha:D


v


:)



Happy!


Pussss




Mina pojkar

?


Den va till mamma (:

Har jag åkt rullor! Åh så kul med tre flugor i näsan!! (Dom kom aldrig ut..Rip!)

Nu är Johanna här och vi har petat på Ebbagrisen, se EbbaTheMovie at facebook imorgon! Och så planerar vi Stockholm Roadtrip 2010/08/12-15!!!! Ahhhhahahahaaa!!!! :D

08 :)

PUSSPUSS
TRÖTT!

Så har det varit hela dagen. Ingen aptit eller ork utan bara trött och seg.. Osoft var ordet. Nu har jag iallafall lyckats äta lite jordgubbar och banan med mjölk. Det har ju inget med utgången igår att göra iallafall. För jag var faktiskt nykter! (Okej jag drack en och enhalv cider). Däremot Johanna, Philip och Tord var det eld i brallan på! Lite Jäger shotar, drinkar, dans för hela slanten, Philip trilla i backen och slog huvudet när vi skulle cykla hem och ja.. Men roligt hade jag:) Sen nu kan jag inte hitta min ipodsladd vilket gör mig också irriterad. Sitta på bussen en timme imorgon in till stan för att jobba är ganska drygt måste jag säga och något jag gärna slipper! Suck.. Nä det känns inte riktigt som min dag. Småputt och lättretad.

Nu drar jag ner till min pojkvän för uppmuntring och Snabba Cash!

PUSS&KRAM
Ih va det är skönt med badkar! Är nästan som ett litet russin nu efter mitt två timmars bad:) Det hade nog varit lite kortare om jag inte fallit så djupt in i min filosofiska värld och somnat.. Så kan det gå! Och idag är det lördag, om en timme drar jag mig ner till Falsterbo för att möta upp Philip och Todde på Kaptensgården:) Det blir troligen en utgång ikväll! Men denna gången i Malmö, vilket var länge sen. Dags att klä sig lite, ni vet ju hur jag kan vara.. Klädbeslutsångest på hög nivå..


Men kanske denna blåsan?

Trevlig kväll allesämman!
Slutade arbeter klockan 13.45 idag och bestämde mig för att ta en liten tur på stan. Liten kan man inte kalla det! Fem timmar har jag traskat runt med mina små ben och är helt slut! Eftersom Philip och Gustaf skulle komma in och fika på Redfellas då Johanna fortfarande arbetade så ville jag vänta på dom. Men dom kom klockan 17.15 då dom stängde. Sen gick vi ett litet tag till i stan. Men jag hann med mycket:) Träffade bror min och höll honom sällskap vid lunch, tittade butiker och köpte mig en skinnjacka inne på Samsø för 1449 kr! (Halva priset:) Supernöjd! Sen blev det en renare lunch med Frans i solskenet.

Men nu är det filmdags som gäller! Tord har precis kommit hit och vi ska ha myskväll tillsammans:) Ha en fin fredagkväll med er! Pusspuss

Här har vi den!

Philip fyllde som sagt hela 21 år igår och bjöd på grillning hemma hos sig:) Måste säga att han är grym när det kommer till mat! Till och med jag åt kött! Då är det jävligt gott!
Min fina lilla Johanna var flitig och hade kameran med sig:) Duktig flicka! Enjoy!































Johanna och Charlie ska flytta in till Malmö tillsammans i veckan. Flytta hemifrån och bli sambos. Allt vi pratar om  just nu är inredning, fina möbler, vackra stilar som lantslit, lite båtstil, klassiskt, engelskt, mycket mörkt trä, rosor och levande ljus... Jag lockas in i deras lilla dröm, fantiserar mig bort då jag och Johanna sitter och planerar, diskuterar hur vi vill att det ska se ut och så. Tänk ett eget boende och ett helt nytt kapitel i livet. Saken är att jag ska ju inte flytta? Det är ju bara Johanna som faktiskt ska få köpa alla de sakerna vi pratar om och inreda:O Jag ska inte få köpa massa möbler och grajor:( Buhu! Men på den ljusa sidan, jag är lovad att hjälpa till och så har  de lovat att jag ska få ha min egen tandborste och kaffekopp där!:) En dag, då ska jag ha min egen lägenhet. Inreda precis som i min favorit tidning Vakre Hjem:)




vakrehjem.com

Dags att nanna efter två sex and the city ansnitt, love it!

Imorgon är det jobb på morgonen och stan tillsammans med Tintin därefter:) Mot kvällen vanskas det grillning hemma hos Philip som fyller år och kanske en tur till strandbaden.

Sov så gott!
När vi var på stranden i söndags:)


Andreas och Gustaf bygger sandskulpturer

En haj!




Sötnosar:)



Sand i ögat!



















En kväll i Torekov.










Mysdag med Johanna:)

Vi åkte hem:) Båsta igårkväll och shopping idag räkte för mig och Johanna så vi drog oss tillbaka hem till Näset! En stor strandfest nere i Skanör där gamla Badhytten låg lockade väldigt mycket. Så hem och lite fördrink med dans sen vidare ner till sanden och musiken! VILKEN FEST!!!! Asså det var galet, mängder av människor som festade, dansade och hade humöret på topp! Vart man än vände sig så kände man någon vilket kändes skönt, så var man aldrig ensam:) Sånt tryck där var, så länge sen man kände:) Jag hade riktigt roligt! En mycket lyckad kväll. Men nä nu börjar klockan rulla mot sent, eller tidigt kanske man ska säga? Sov sött mina vänner!


Bjuder på denna urgulliga bilden på Andreas&Philip:)

vart i hela fridens namn har den tagit vägen?!

Men jag är ju redan brun och fin som Gustaf säger:) Tackar för att det finns Hawaiian Tropic! Haha! Jag ska inte klaga, Båstad är helt fantastiskt vackert! Igår åkte vi hem till en Martin på fördrink innan vi skulle ut till Madison och hans hus låg i Torekov. Bilvägen dit var helt sagolik, vilken idyll! Jag hade lätt kunnat tänka mig att bo där någon gång i mitt liv, ett sommarhus eller något:) Kvällen var väldigt gemytlig, vi satt ute och spelade spel, drack vin och pratade. En riktig sommarkväll! Madison var kanske inte riktigt som jag "förväntat" mig (jag hade inte speciellt höga förväntningar igentligen) men stället kändes som Strandbaden 06. Alltså inte jättekul om ni förstår:p Men men idag är det nya tag! Johanna och jag har sovit lite middag och har precis gjort oss iordning för en tur i byn (tror jag man säger) och dricka lite kaffe, kolla lite kläder och mysa! Kvällen återstår att se, kanske en runda inom Pepes? Vi ses i dimman ...;)

Puss&Kraaaam!

Dagen blev bättre. En promenad i solskenet gjorde susen! Efter kom Gustaf och vi drack en kopp kaffe innan vi pös till Malmö Redfellas. Det känns skönt att trivas på jobb, känna att det är roligt att komma till sitt arbete och allt! Drack två Mad Mango smoothies:) Grymt gott! Älskar att jag kan börja lära mig recepten nu på smoothies och juicer! Najs som faen;)

Nu måste jag börja packa inför helgens lilla färd tillsammans med Johanna, nämligen Båstad! Kommer bli jätteroligt:)


Puss vi ses snart!
Ligger i sängen och försöker bli piggare så jag orkar gå upp. Men vet ni va? Jag hade kunnat ligga här heeeeeeeeeeela dagen fram till imorgon! Vill inte ha denna dagen och önskar jag kunde hoppa över den. Varför kan man inte det liksom? Det regnar ju ändå.. Usch nä sånt fungerar ju inte såklart.. Och eftersom mina knäppa tankar inte kommer att gå i uppfyllelse så är det snart dags och därefter åka till Malmö för jobb.
Jag vill hålla dig hårt i min famn,
smeka dig ömt och viska ditt namn.
Ligga och vila lätt på ditt bröst,
ligga intill och höra sin röst.
Jag vill bli en fjäril i ditt hår,
jag vill vara marken där du går.
Jag vill vara luften som du andas,
jag vill vara din sol när morgondagen randas.
Allt detta önskar jag mig,
men helst av allt vill jag bara vara älskad utav dig.
Det är fortfarande inte fungerade hemma. Typiskt! Visst har det sin fördel men ih jag blir tokig!

Vad har hänt annars då? Jo jobb och stranden och strandbaden.. Fast där va inge speciellt igår heller. Tur att man har fribiljetter, annars hade jag nog inte varit där mer!

Nu ska jag ta bussen in till stan och arbeta med Johanna. En smoothie kommer sitta fint! :)
Pusspuss på er!
men ändå så lite.

Jag har varit lite halvkass på uppdatering nu och det beror på att vårt Internet hemma är paj. Det är en del arbete, fast inte så länge på dagarna vilket är så skönt! Jag har ett sjukt roligt jobb och trivs skitbra:) Sen slutar jag runt 14 tiden och har tid till stranden, träning, pojkvännen och lite annat. Jag njuter av sommaren som kommit nu och jag älskar det! Jag mår väldigt bra helt enkelt:) Sen har Stockholmarna har kommit ner till vårt Skåneland!
I fredags var vi på Kaptensgården och snackade hela kvällen. Igår hade jag och Johanna grillning hos henne och bjöd dit ett helt gäng av kära vänner! Härlig kväll med avslutning på strandbaden. Var dock lite besviken på strandbaden eller hur jag ska säga. Det var liksom inte alls som förra året, kändes inte speciellt på något sätt:/ Kanske bara jag som växt ifrån det på nå vis.. Kan inte förklara min besvikelsekänsla riktigt! Aja kvällen var bra iallafall:) Och idag blev det en typisk "NäsetDag", stranden och Kust! Nu blir det nog film däremot.
Jag & Andreas i fredags!


En burgare från grillningen:) Mmumms ..