Ligger i Johannas säng och försöker morna mig med det fungerar inte så bra. Vill ligga kvar hur länge till som det bara går! Jag antar att jag tycker att det är så skönt nu när jag ligger här själv, eftersom Johanna roffade åt sig allt täcke under nattens gång.. Ett extra täcke nästa gång kanske?

Efter jobbet blir det ett pass på gymmet och senare ikväll ska jag med Tord på VIP kväll inne på !Solid. Ska bli jätteroligt!


Puss ha en fin dag i solen!
Hejhopp!

Hemma från en långpromenad i det soliga vädret, som tyvärr inte är så soligt längre, med mina vita skor, som inte är så vita längre.. Precis när jag skulle öppna dörren kände jag en konstig lukt och gissa vad. Jag har trampat i hundskit! Fy å usch så arg jag blir! Alltså till er hundägare, hundar kan inte plocka upp efter sig själva! Nog om det.

Snart ska jag bege mig in till Redfellas för lite arbete och efter blir det middag och helkväll tillsammans med Johanna. Förra veckan såg vår helkväll ut såhär:)



Mojito en torsdag. Yes, why not? ;)

Puss!
M.F
Hemma fån gymmet och snuttar på en smoothie.
Är trött igen.. Men man påvärkas mycket av vädret därpå. Kylan och mörkret gör en ganska slö.

Puss tjingeling!

Michaela.
Jag blir så trött, irriterad och frustrerad! Det värsta jag vet är personer som sviker, lovar saker de inte håller, säger en sak men gör en annan och inte tänker efter. Vad hände med den gyllene regeln? Så som du vill att andra ska vara mot dig, så ska du vara mot dem.. Jag är en sån människa som tar åt mig väldigt mycket, blir sjukt arg och ledsen. Det behöver inte vara riktat just mot mig utan en del beter sig tydligen så nuförtiden mot de som står en nära.. Och jag kan absolut inte förstå det för fem öre.


M.F
Hemma från två timmars powerwalk. I am väldigt trött.
Nu väntar sängen och ett avsnitt Sex and the city!
Godnatt:)


Not like the movies. Katy Perry

Tord&jag har inte gjort många knop idag. Dagen har spenderats största delen i min säng:) Väldigt gosigt! Vi gjorde dock ett försök att koppla in mitt gamla Super Nintendo men misslyckades.. Dåliga vi är! Men det gjorde inte Tord så mycket eftersom det var Family Guy på tv:)

Hejhopp!

Idag är det äntligen fredag och äntligen lönedag, woho! Efter jobbet bestämde jag mig för att köpa den fina FilippaK blusen som jag spanat in i butiken ett tag. Såklart var den vita färgen slut. Typiskt. Men jag bestämde mig för att jo, jag ska visst ha den om jag så ska behöva ringa runt i butikerna. Damerna i Malmö ville dock inte hjälpa mig utan snäste då jag inte kunde nöja mig med samma modell fast benvit/puderrosa färg (se bild nedan). "Det var ju faktiskt öppet köp fjorton dagar, om jag skulle ångra mig"... Suck. Men nu fick jag tag på en gullig tjej uppe i en av Stockholms butiker som lagt undan en till mig. Tur att Johanna är uppe över helgen och kan köpa med sig den hem:)


FilippaK

Ha en fin fredagkväll.
Tjoho!

Idag var min andra lediga dag och jag har spenderat den med mig själv. En välbehövd egodag kan man säga:) Det första jag gjorde imorse var å ta mig en långpromenad i solskenet. Jag vet inget bättre! Komma in i sin egen värld, musik i öronen och bara gå för sig själv med solstrålarna mot kinderna. Mmm.. Gjort lite små ärenden och varit på gymmet. Nu är jag inne i Malmö hos Johanna och vi har precis varit ute och ätit thaimat. Annars ska vi bara snicksnacka och mysa!



PussKram!
Hemma från en promenad med mamma och nu böjar Skånefruarna:)
Dagen har varit mys på hög nivå! Promenad i solskenet, lite golf nere på Falsterbo golfklubb och massor av gos! Tänk att man kan älska en människa så mycket:) Det är underbart.

Puss!
Efter jobbet idag begav jag mig till Vaccinationscentralen i Malmö. Ända sen jag var liten har jag haft stor fobi och blivit väldigt nojig då det kämmer till sprutor och allt som har med nålar att göra. Antingen kräkt, svimmat eller bara gråtit floder. Jag minns första gången då jag tog stick i fingret när jag var 8 år, allt blev svart och jag tuppade av. Min bror tyckte iallafall det var underhållnde. När jag skulle ta de tre sprutorna för livmoderhalscanser svimmade jag en av gångerna. Det var mest synd om Anders den gången som var så snäll och följde med som stöd, helt paff och förstod inte att jag faktiskt var så rädd för sprutor som jag sagt:p Hur som helst så gick jag själv denna gången, min bror följde med de två första twinrix sprutorna men nu måste jag klara det själv!  Så först gick det ju bra, spände till i armen lite bara. Men sen blev hela huvudet iskallt, sådär stickigt som det höll på att somna och jag kände för att kräka! Att jag fortfarande blir så. Är det som jag psykar upp mig själv varje gång? Som tur va så hade jag världens gulligaste tant som tog den:)

Nu är det dags att pysa till Formtoppen och röra kroppen! Övriga kvällen kommer spenderas tillsammans med Älskling min som kommer hem:) v


PussKram!
Nu är hösten här på riktigt. Regn och blåst hela dagen i vårt skåne.. Usch! Ja man kan ju inte låta bli att drömma sig tillbaka till Västindien, Karibien, kristallklart varmt hav, stekhet sol och banana colada. Jag hade inte tackat nej till en vecka där nu! Åh vad jag vill kasta mig i havet!!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet efter ett långt konditions pass och träning av ben/rumpa/lår:) Känner mig duktig, men helt slut! Imorgon blir det träna magen (något jag avskyr!). Har också hunnit med att boka tid för min tredje och sista spruta till imorgon. Är lite sent på det men bättre sent än aldrig!

Så har min dag varit. Blir inte bättre än så när det regnar antar jag. Lite jobb, sex and the city (är ju helt fast i serien nu), träning och en film. Längtar tills imorgon då Tord kommer hem från Stockholm!:) Sen är jag tillochmed ledig onsdag&torsdag!


Puss ha en fortsatt bra kväll!



Jag är smått sugen på att göra en egen. En liten svala på insidan av handleden. Den ska vara liten, ljusa färger och ha ett rosa tunt band i munnen av något slag, hur kan jag inte riktigt förklara:) Men gulligt är det och något jag tänkt på väldig länge! Pappa blev inte så förtjust i min idé dock.. Så jag ska tänka lite till har jag lovat:) Men troligen till vintern. Vi får la se om jag vågar!

Dags att krama kudden! Nattinatt.
Godmorgon!

Härligt med söndag och sol för den delen:)

Nu sitter jag och äter lite frukost, varav en hallonsmoothie!

En banan
Ca en dl lätt vaniljyoggi
En dl hallon


Mums!
Sikken dag! Tog mig å mitt trötta jag hem från Malmö imorse klockan 11 och har där efter legat framför tven hela dagen. Allt från Politik, Unga mammor, Lite sällskap .. osv, har spelats framför ögonen. Jo jag har badat badkar två gånger också:)

Annars var det en superkul dag igår! Johannas födelsedag blev super:) Vi lämnade henne på Thaimassage efter jobbet, då hon kom tillbaka till lägenheten hade vi gjort fint och fikade prinsesstårta, kakor, skumpa och kaffe. Mot kvällen följde jag med Johanna på sitt första besök på Systembolaget! (Jag var dock mer exalterad är va hon var!) Jag och Ananda fixade middag, kycklingsallad med tzatziki från Go Green. Kalasgott!





Från gårdagen

Nu snart kommer tre små pojkar på besök hem till mig på drink.
Ha en trevlig lördagkväll!
Hemma från en omgång på Formtoppen. Helt slut! Det var på håret att pappa å jag höll på att överväga soffan och tven men vi peppade varandra och drog upp tillsammans. Nu efter en 45 min på bandet och magdödaren är jag som nockad! Känner mig riktigt flitig som dragit igång med träningen på riktigt:) Hurra till mig! En gnutta gladare Mikki:) Men jag ÄLSKAR fortfarande långa promenader och de kommer jag aldrig sluta med! IH! Nu längtar efter att krypa ner i min säng, slå på Sex And The City (säsong 2) och dricka ett stort glas mjölk! Perfekt avslut på dagen:) Men där saknas en sak.. Min älskade underbara pojke! Tord är i Stockholm storstaden den lilla fisen över helgen och hälsar på Gustaf, Jocke, Cicci, Fabian och lillingen Felicia. Själv ska man vänta tills nästa månad. Men imorgon blir det glitter å fest! Min fina Johanna fyller 20 år! Välkommen ur tånåren och välkommen till systemet! Det ska stor firas.


Nu börjar mina ögon bli väldigt trötta.. Sängen väntar!
Nattinatt sov sött:)

No one else will have me like you do.
No one else will have me, only you.

Godkväll!

Blev ett pass på gymmet innan jag plaserade mig i soffan för kvällens avsnitt av Skånefruarna. Pappa Erik var ju med i tv tillåmed! Snacka om att man var rädd för att trilla i poolen den kvällen förresten. När jag väl tänker på det så har jag själv glömt lägga upp bilder från festen, men här har jag lite att bjuda på.













Fina eller hur?:)

Snart kommer min pojke och hämtar mig v
En ny morgon! En regnig sådan:)

Oron försvann igår mot kvällen i samband med att jag gick till gymmet och stod på bandet i en timme. Alla tankar blåstes bort på något sätt och jag fukoserade mig på något annat, träningen då. Sen blev det lite övningar, det känns i kroppen idag! Har inte sådär bra koll på maskinerna och vad som gör vad till det jag vill träna upp, så därför har jag bokat tid för en timmes genomgång med en träningsinstruktör som ska göra ett program för hur jag ska träna så jag kan få de resultat jag vill ha:) Lite roligt!

Men nu har jag andra saker att tänka på! Dags att pysa till Redfellas!


Måndag.

Har precis varit på Märtas Café med Tord och fikat lite frukost. Snart är det dags att pysa till stan för arbete. Av någon anledning finns där en klump i magen, en slags oro. Bort med den! Känner ni också något liknande när hösten börjar komma? Jag får alltid samma känsla såhär års.. Underligt!

Ciao!

Lite trötter man är idag då. Soffan är inte den skönaste att sova i en hel natt.. Min nacke har en gnutta ont idag. Just nu blir det nå asnitt sex and the city, senare en promenad i Höstvädret och sen ja.. Njuta av att det är söndag!

PussKram!


Mamma och jag har en riktig hemma kväll med Thaimat på menyn!
Senare blir det Lucky Number Slevin :)

Ha en go lördagkväll!
Godmorgon dårå!

Ondag å jag är ledig! Inte helt fel ska jag säga er. Idag ska jag och Tord åka på utflykt till Smygehamn och Stora Beddinge där jag är uppvuxen och har gått i skola:) Ska bli kul att få visa det. Nu blir det frukost!

PUSS!
I rymden finns inga känslor


Ljuvlig! Bland dom roligaste filmerna jag sätt på länge! Den måste man bara se:)
Synd att den var så kort bara.


Skor, Gardenia
Byxor, Acne
Blus, Tiger of sweden
Jag har tänkt en del på livet, vad det har att erbjuda och vilka vägar jag ska ta nu när jag själv får välja. Då man gick i skolan var ju redan dagarna planerade så att säga. Men efter studenten var valet ens eget. Man kunde helt plötsligt vraka bland "godisbitarna". Livet blev så mycket mer tycker jag!

Jag valde att åka till Västindien till en början, arbetade för Langley på Hotel Fort Royal där jag slet skiten av mig i sex månader som servitris, tillsammans med min pojkvän, samtidigt fick vi se de mest underbara platserna! Jetskituren ute till havs runt bland små öar i kristallklart vatten, små sjöstjärnor på botten och färgglada söta fiskar. Jag åkte moped tillsammans med mina rara arbetskollegor på en ö och besökte stränder, åt glass och njöt av livet! Jag fick bada i havet varje dag, promenera på stranden och få sand mellan mina tår. Det var en upplevelse som alltid kommer finnas kvar.

Nu närmar det sig vinter och jag har valt att åka iväg igen. Snööööö!!!

Min filosofi med livet är att välja och vraka. Man ska göra det man vill och leva sina drömmar. Jag ville åka iväg igen och kommer nu iväg för att jag drev viljan fram. Visst är det fantastiskt? Nästa år kommer där nya äventyr och jag kan knappt bärga mig av nyfikenhet av vad jag ska hitta på! Jag känner det att man måste ta vara på livet när man väl lever. Lever man så ska man älska att göra det! Ens drömmar,  inte bara drömma utan också leva ut dom. En del undrar när jag ska plugga, om jag inte känner press eller känner mig stressad över att tiden går, jag blir äldre och "man vill ju inte hamna i stolen försent". Jag tycker aldrig det är för sent att börja läsa. Man ska göra det då man känner sig redo, vet vad man vill göra och framförallt känner sig motiverad! Just nu har jag massa saker som jag hade kunnat tänka mig att arbeta som. Kanske som djurskjötare på någon djurpark i Australien, äga ett eget Café i Stockholm, inredningsarkitekt i Schweiz, dagisfröken, socionom, dietist .. osv!

Man ska inte stressa, allt tar sin tid och det kommer tillslut! En dag bara vet man:) Och ändrar man sig och vill göra något annat efter ett år eller tio så kan man alltid byta! Jag tror inte på att man ska utbilda sig och stanna som det resten av sitt liv. Jo om man verkligen verkligen brinner för något. Ungdomar som är osäkra och inte vet stressar upp sig påtok förmycket när det gäller sin karriär, utbildning, högskola, pengar och vuxenlivet. Ta det inte så fort, våga andas också. Och andra som stressas av sina föräldrar. Man får inte glömma att leva sitt liv och inte någon annans.

 

Sitter jag nere i Tignes på utbildning. Helt galet!

Idag har jag varit inne i Malmö och träffat Malin, pratat massor om resan, utbildningen och arbetet i snön! Malin var i Avoriaz förra säsongen och arbetade som skidguide:) Där min bror arbetade för tre år sedan. Så detta året ska hon vara en av ledarna på utbildningen jag ska på. Skitkul! Jag är så pirrig i magen nu, det är otroligt vilken känsla! Jag längtar:)


Malin i Avoriaz!
Tre dagar utan uppdatering. Det kliar i mina fingrar! Varför, jag har varit på andra tankar och vägar helt enkelt. Vad har hänt under dessa dagar då?

1. Jag har fått en ny mobil av min pojkvän:)


2. Charlie & Johanna hade inflyttningsfest i fredags.





3. Igår var det heldag tillsammans med Familjen Thott. Erik hade planerat att vi skulle till Ven, promenera och äta god mat. Tord, jag, Madde, Wivecka och Julian missade färjan:p Men vi gav inte upp utan frågade snällt en man i hamnen om han hade lust att köra oss över. Så vi fick skjuts i en het motorbåt istället! Tur i oturen tyckte vi:) När vi kom fram åt vi lunch allihop. Grillad lax med sallad och dillsås.. Godare frukost va länge sen jag åt! Efter tog vi oss till Malmö och det blev gokart. Fast jag körde inte.. Va en fegis denna gången! På kvällen åt vi middag hemma hos Erik, drack vin och hade det super trevligt. Fler av såna kvällar tycker jag.

Och idag då. Gustaf och jag har varit och gått runt i Falsterbo och Skanör. En två timmars promenad i det underbara vädret! Älskar att vara ute så! Finns inget bättre:) Nu ska jag se film med mamma och Tord!

Hoppas ni haft en trevlig helg och är utvilade inför en ny vecka. Själv är man ledig imorgon! LYX!:D
Puss på er!
Inatt hade jag den coolaste drömmen på länge, kanske den märkligaste också för den delen.  Jag drömde att jag var Sailor moon:) Sprang runt i Höllviken och sa de magiska orden "Månprisma, Förvandla Mig", hahaha! Slogs mot riktigt hemska monster! Johanna var också med och va typ den andra blonda bruden:p Drömmar asså.. Undra vad denna betydde?



Hemma från en promenad på stranden, det börjar bli riktigt kallt! Trött och helt energilös ska jag snart slänga mig framför tven och somna till något smörigt:) Ta hand om mamma lite också som blivit sjuk med hosta och snuva. Putte!

Imorgon lyder dagen av följande aktiviteter:
Jobb
Fotmassage/behandling (äntligen!)
Träning


Nattinatt!
Sov hemma hos Johanna och Charlie i förrgår natt o snacka om att jag var trött igår efter jobbet. Johanna tog allt täcke under natten och det var ett jäkla liv på morgonen innan skola och jobb medan jag låg kvar i sängen tills det var dags för mig att börja dra mig. Sen på kvällen skulle jag och Tord se film, Prince of Percia.. Jag somnade efter fem min att filmen börjat. Kul flickvän jag är typ.
Nu idag onsdag är det underbart väder, jag börjar jobba kl 16 och det är dags för en långpromenad:) Älskar att det börjar bli höst!