är på G!
 
Mitt flyg till Sverige är bokat och den 25 september landar jag kl 13.40 i Kph. Är så taggad, ska bli mysigt att hänga med min efterlängtade mamma och familj, äta svensk mat, fika på Kust cafe, titta på svensk tv och träffa min Markus! Och igår började det verkligen hända grejer, lägenheten tömdes på våra grejer, städad och vi flyttade in i ett av hotell rummen istället för vår lilla mus lägenhet som vi bott i under säsongen:-) Den kommer jag inte sakna! Men mina älskade alper och berg.. Dom är alltid saknade.
 
My flight to Sweden is booked and 25 September I land at 13:40 in Kph. I'm so excited, will be nice to hang out with my long-awaited mom and family, eat Swedish food, refreshments at Seaside cafe, watching Swedish television and see my Markus! And yesterday it started to really happen stuff, the apartment was emptied of our stuff, tidy and we moved into one of the hotel rooms instead of our little mouse apartment we lived in during the season :-) I will not miss that apartment! But my beloved Alps and mountain .. They are always in my heart.
 
För ett par dagar sen föddes denna lilla pärla, Olivia som är James brorsdotter:-) SÖTNOS!
 A couple of days ago this little girl was born, Olivia who is James niece :-) SWEETHEART!
 
Dags att natta kudden,
Time to sleep,
mf
Idag längtar jag efter att som jag vill ha, och gärna nu på studs!
 
 
Som ett hem, med MINA saker, mina kläder, levande doftljus, en tv med svenska kanaler, mat i kylen och kunna äta frukost eller middag vid ett bord, ett matbord för fyra personer och ett gästrum till familj och vänner.. Mysigt värre. En dag så kommer det, och då ska det vara i stil med denna:-)
 
mf
 
 
 
Nu är det bara en vecka och 5 dagar kvar till hemgång! Den 5 september åker jag och James till England för att vara där med hans familj tills i slutet av september då jag åker vidare till Sverige över oktober månad. Ska bli så najs! Sen runt den 15 november blir det iväg på ChildCare training inför vintern i Italien. Det händer grejer!
 
Kramis Mikki
 
Igår på sun squad club var vi ute med barnen och lekte lite lekar. Bland annat bränn boll! Jag älskar mitt jobb här:-) Iallafall halva. Men nu är det bara få dagar kvar, imorgon är det en vecka kvar med gäster och efter det stänger vi hotellet och åker hem den 5 september till England. Hemma på svenska trakter är jag först i slutet av september, men det är inte långt kvar det heller!:D
 
mf
 
 
Igår va de tema kväll och vi var alla olika djur:-)
 
Och idag är vi lediga, njuter av solen och livet är på topp! Flygen ska bokas, två veckor i Sverige om 4 veckor och lite planer inför vintern ska göras. Vi har blivit erbjudna att åka till Gressoney som ligger brevid Alagna, jag som en Ranger (Child care) och min älskling som Guide för Espri, inte helt fel! Italy here we come!!:-D
 
mf
Nu går de snabbt som attan och bara 2 veckor och 5 dagar till vi drar. Ni kanske märker att jag är lite smått redo på att åka och ska jag vara ärlig så är jag trött på några jag arbetar med. Jag förstår inte vad grejen är med att man ska vara elak mot dem man är såkallad "manager" till och varför man måste ge så fula komentarer ibland. Vi arbetar här tillsammans och jag tycker dem som har högre positioner här saknar respekt mot oss som är under, och utnyttjar sin roll, genom många tillfällen att vara riktigt dumma. Vi är också i samma ålder så jag förstår inte alls varför det är som det är.. Snacka skit som andra bakom deras rygg och sånt man gjorde när man var 14 år gammal. Löjligt!
 
Men bortsätt från dem är de andra underbara och både jag och James har haft en väldigt bra sommar här i Frankrike:-)
 
Mina kollegor på frukost!
Min fina elefant av handdukar:-)
 

Nu ska jag på långpromenad,
mf.
 
Var en av de bästa dagarna på hela säsongen. Picnic vid en river och sedan badade vi i ett par timmar. Det var jäääättekallt ska ni veta! Nu återstår endast 2 och en halv vecka kvar med gäster och 2 lediga dagar, känns ganska skönt om jag ska vara ärlig:-) Sen får vi se!
 
mf
 

1 år och tre månader igår:-) älskar dig!

mf

I helgen var det stor rea och jag rundade en ny skidjacka! 70%, den skulle ha varit 370 euro och blev endast 115 euro. Can't wait to use it:-)

mf

Mina kära underbara föräldrar har varit på besök i helgen, och snacka om att det var kul att träffa dom!
 
Ju äldre jag har blivit ju mer så saknar jag mina päron under säsongerna och då jag är borta. Jag minns min första säsong som gick bra, där kom mamma dessutom och hälsade på mig i två veckor på ön Guadeloupe. Andra säsongen i Avoriaz var det tjofaderittan och jag levde loppan! Samma sak tredje säsongen i Italien Sauze D'Oulx tillsammans med finaste Julia. Men förra sommaren och vintern och nu är det jobbigt. Jag inser hur mycket jag saknar dom och att jag bara vill vara nära min familj. Att resa är fantastiskt.. Men gräset är alltid grönare på andra sidan;-) Ändå sitter jag här på ett hotell i Franska alperna. Så kan de gå! Idag åkte de iväg och jag längtar redan efter dom v
 
 
mf

Igår var jag ledig och åkte på utflykt till den lilla vackra byn Annecy. Sol och bad i sjön, glass och omelett samt mys med James. Underbar dag!

mf