Ingen Sadako idag........ Inställd för litet intresse........ Bara jag och mamma anmälda...... Flyttad till söndag nästa vecka. .. . Bajs!

Happ, vad händer då liksom? Solen skiner iallafall:) Så antingen hyra bil eller gå på äventyr och på jakt efter en hemlig strand.. Kanske hittar en grotta och en gamal piratskatt som legat gömd i flera år! :p

Önska oss lycka till tihi!
Ligger i sängen i mammas hotellrum och snuttar på en joggi, tittar på en seg film (gör mig inte ett skit eftersom att få se på TV är helt guldvärt!) och så funderar jag en del som vanligt.. Hjärnan går i högvarv så att säga.. Jag längtar hem:( Finns så himla mycket jag saknar! Som jag bara önskade jag hade just nu, på momangen!! Jobbigt.. Typ som att få sova ut på morgonen, slippa känna stress och bara njuta av typ en lördag morgon. Gå och fika på Kust café och hänga där en timme eller två.. Se på tv, ligga och sappa bland kanalerna, Scrubs och Vänner ungefär! Kylskåp. Egen mat som jag kan ta när jag vill, göra mina dippor tillsammans med gurka&morötter, guacomale.. åhh var gott! Och räkost, fan va gott med räkost! Smoothies, att kunna göra mina smoothies.. Mmmmmmmm! Vi hade ju kylskåp som de tog, behövdes till hotellrummen tydligen, och vi skulle såklart få tillbaka dom efter två veckor.. Nu har det gått över två månader och vi har inga kylar tillbaka.. Dåligt. Men vi överlever antar jag. Och så saknar jag Tords säng, knäpp jag vet. Och promenera, ute vid stranden i Höllviken. Malmö och shopping! Åhh gå där inne på gågatan nå stycken och titta kläder tillsammans, fika och snacka skit och problem. Utekvällar, Kb, Inkonst, Strandbaden, att dansa! Filmkvällar och mys! Och så min katt:( Min älskade kära Purry! Den lilla runda saken som lägger sig brevid mig då jag solar som gosar in sig vid sidan, som slår mig på fötterna då jag kommer gåendes på altanen, för att han vill ha uppmärksamhet och bli klappad. Jag älskar honom så mycket, min lilla prins, tjockisen:):) Och så klart er mina vänner.. Tintin min sessa, Charlie med sin sjuka humor, Johanna min fika kaffe brutta, Markus lilla party fisunge, Anders och promenader, Matilda&Frida era snuskisar, Ebba som jag inte träffat på eeeeeeevigheter! Paula, Gustaf.. osv osv .. (saknar ni mig lite också .. ?) Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge? Mm så va det nog ja! Längta.. Men jag måste leva i nuet också, så jag inte längtar bort min tid här. Mitt just nu liv. Jag kan ju inte direkt säga att jag saknar vädret med kylan ni har. Nä, solsken och 30 grader är bättre än snö:p Och att bada i varmt hav med färgglada fiskar och massa palmer runt sig är guld&diamanter. Och nu när mamma är här så är allt 1000 gånger bättre, mer uppskattat, roligare och jag känner mig som ny! Positiv, lycklig och jag strålar innombords:) Min mamma.. Energibrunnen som fyller mig med så mycket glädje hihi!

Nu somnar jag snart av mitt tänkande, så ni slipper läsa mer, och jag hoppas ni sover sött som jag borde:)


Godnatt!
Eftersom jag och Emy gått och triggat varandra med vårt shoppingsug, och jag gått och varit så himla sugen på kläder, skor och allt som har med att slös pengar så bestämde sig jag, Tord, Erik och Jimmy att åka till ett köpingcenter Destilan (?), och kika lite i butikerna.. Sagt och gjort. Två skjortor, en rosa och en blå från RL, ett linne och ett par vita byxor från Replay och en vit t-shirt med något fränt tryck från D&G .. Allt på rea! :D Jag är skitnöjd!

Nu så är mamma här och det är så himla kul! Känns lite konstigt att se henne eftersom detta är "mitt" hem:p Men ah va det är ljuvligt. Så på söndag ska vi göra en långutflyckt med ******** ena turer. 08.00-18.00 med Sadako, en stor segelbåt:):):) Så kommer pappa Erik på söndag också så det blir nog några utflyckter allihopa och en del midagar och mys i solnedgångarna. Lovley!

Nu är klockan 09.17 och det är dags för mig och mor att käka lite frulle:)

Pusspuss!





Humm.. dagens lunch.. inte bra inte bra!

Stress, jag har luktat mumma, haft en svullen balongmage, sätt allmänt sleten ut.. Mmm stress på hög nivå typ. Och mitt bland all denna stress, utskällningar av missnöjda gäster som tycker det är jobbigt att få vänta på sin tur.. eller då maten tar tid och de måste packa.. (stresspacka där ja) så serverar jag ett bord sin mat, och ser en man kasta sig ner med en kamera riktad mot mig, "oj ursäka, jag ska bara ta lite foton på servitrisen", ursäktade han sig mot de som satt vid bordet där jag serverade maten. Jag kände en gnutta panik i bröstet, (neeeeeej varför just detta tillfälle??!?!?!?!?!) men kunde inte annat än att rodna och flina till som en liten 6 åring. Jag kunde väl fått vara lite förberädd, kanske lite maskara, snygga till mig i håret och torka svetten............ Nejnej här inprovoserar vi.. He he.. Åh suck... Tydligen är det till någon tidning som gör någoe repotage (ursäkta mina stavfel). Vi får väl se va..





Det slutade inte att regna igår..

Utan det slutade idag, fram mot 12 tiden imorse. Galet!
Så det blev en Irish coffee igår kväll för att värma mig lite:) Mysigt! Men den va inte så där värst i min smak..



Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, tvätta kanske?

Pusspuss på er från mig och Tord som nyss dunsade inför dörren
:p
Så var det måndag och det är dags för två veckor frukost. Jag har varit riktigt arg och fanskap för frulle! Jag avskyr ju de liksom.. Men, va kul det va:p Vi hade två nya grejer bland annat, och ett är att vi endast ska använda en drinkstation, (asså det går inte att förklara mitt hat mot dessa Juicemaskiner som vi har! BLOD&DÖD mot dem...) och så ska vi ha typ brödbuffe:p Gissa vem som hade hand om det idag om inte jag:D hihi det var så kul! Kanske svårt för er att förstå hur kul det kan vara att skära bröd liksom.. Men ja det var det iallafall! (förutom en kniv i fingret.. bloooood!) Sen så har det regnat idag, monster regn! Så mycket det regnat asså.. Får så dåligt samvete för de gästerna som bara är här en vecka denna omgången, för de har haft dåligt väder i stort sätt varje dag.. Utom en:p Inte mitt fel egentligen, men ändå! ..:$

Så åker de hem imorgon, och i övermorgon kommer mamma:D:D:D:D Fattar ni så jäv*a glad jag är? Ska visa henne mitt nuvarande hem, vart jag håller till, mitt arbete, vår strand, mitt boende:) Åh det ska bli så kul! Bonus är såklart att hon tar med sig "lite" kläder som jag saknar där hemma..:p Ja jag vet, jag är elak som utnyttjar mammas godhet och resväska, men det får man faktiskt göra! Så kan hon ju shoppa våra otroligt fina kläder här utan att vara rädd för att ha övervikt på hemresan:p Mmm modet här asså.. Karibfashion:p Det är i samma stil som en prostit.... Ni förstår vad jag menar:p MEN, jag har faktiskt shoppat ett par skor, ett par shorts och två tröjor! Så helt dåligt är det inte;) Bah jag saknar dock shopping hemma.. Odd Molly.. Iisa of Malmo.. Gågatan i Malmö och Tiger of Sweden.. Kalla mig utseendefixerad och ytlig, stämmer riktigt bra in! Eller bara stort intresse och passion för kläder och smycken och skor?? En riktigt tjejtjej? ..:) Hihih allt i en salig blandning kanske man ska säga. Hur som helst är jag inte ensam om denna känslan här bland mina vänner, så kanske en gemensam beställning från asos.com? Vi får väl se!

Nu ska jag se Sunesommar (vet inte varför men jag tänker på dig sanne?:p) och så ska jag käka Joggi med banan:) Eller så kanske jag går ner i baren en snabbis.. säger hej och fastnar där som man alltid gör, tar en kaffelatté, (Erik som jobbar här gör otroligt goda kaffelatté! Johanna du hade älskat!!!)

Jag önskar er en trevlig godnatts sömn mina kära läsare haha! :):)


Kärlek!
Nu har det hänt mycket, massor av grejer!

Jag börjar där jag slutade..

Middagen tillsammans med gästerna;
Så trevligt och roligt det var att få bli uppassad, bjuden på middag och så:)! Inte varje dag det händer hihi. Jesse hängde också med och som sagt det var super kul, så härliga människor och så gemytligt det var:) Kändes lite lustigt att gå bland alla gästerna och ta från Buffen som vi i vanliga fall bara får rester från. Och se liksom från en helt annan sida då ens kompisar och arbetskamrater jobbar. Och då älskade Tord min jobba:) Så duktig han är, och så stolt jag kände mig! Min kille:):)

Dags att lämna, dags för nya..;
Tisdagen kom och det var dags för de "gamla" gästerna att åka hem, och nya gäster att anlända på onsdagen. Jag fick en fin påse med böcker och godis och myggejer av mina favorit gäster:) som jag har bra användning av här i värmen! Ihh va happy jag blev! Lika glad som för presenten jag fick av dem dagen jag fyllde 20 år:)

Tisdag kväll; Personalfest all in .. Vart är Thomas??


Kärlek, maj älska!

Lotte Jesse & Anna



Sötaste Oliver med pappa Allan:)

Amanda Silvia & Julia

Det var en väldigt kul kväll, ruggit bra ordnat av bland annat Alice! God mat, bra musik, skön stämning och roligt att få dansa också! Toppen kväll:) Lite synd att vi tappade bort vår kära Thomas.. Nutteputte!

Sms;
Mamma: Min älskade Micki, nu har jag bokat resa! Äntligen ska jag få krama dig! Längtar efter dig!

Min mamma ska komma:):):):):):) Onsdag kväll.. Åh vad jag längtar efter henne!!!


Idag;

Varit i solen såklart!
Börjar nu om 20 min så jag måste skynda mej som in i bomben!!!!!

Pusspuss!


Så är läget för tillfället:p

Idag jobbade jag frulle för andra gången en vi kom hit. Det var precis som jag minns det; Sova dåligt inör morgondagen, jag får inte bli sen, vakna stup i ett för att kolla vad klockan är så jag inte försov mig.. lite som när jag gick i skolan typ, fast värre. Men det gick bra:) Jobbade 6-15 (skulle egentligen 11.30-22). Anledningen till bytet med Sofie är för att jag blivit tillfrågad om att äta middag tillsammans med ett par gäster ikväll:) Ska bli super kul! Inte jag som serverar, utan blir serverad! Hihi!

Nu ska jag vila lite, ut och promenera lite och ja.. sen vid 19 tiden ner mot baren för en liten fördrink innan maten:)

Pusspuss!




En kväll i baren, lambosång, studentsånger, fyllesånger? Ja, allt i en liten söt blandning!



Vill tacka mamma och morfar för så bra pigment!
Inställd morgondag. Alltså ingen skydiving..

Klockan är 01.20 här i Karibien och Tord har blivit magsjuk, och jag mår inte heller helt 100% .. Hoppas att mitt bara är inbillning dock. Så sjukt tråkigt! Vi båda och Johan som vi skulle hoppa med har sätt fram emot detta galet mycket! Sprungit runt och snackat om det hela dagen.. Så synd om mitt lilla hjärtegull:( Men nästa vecka kanske.

Nu ligger jag uppe och kan inte sova, är helt klarvaken.. Hade bara velat falla till sömns. JohnBlund, vart är du??

GodNatt med er, eller ska jag kanske säga GodMorgon till er i lilla Sverige .. Humm ..
Gårdagens afton på La Savana tillsammans med fantastiska människor och god mat var super! Toppen avslut som var välbehövt:):):):) En stor grekisk sallad satt fint, jag åt tillochmed tomaten! (Jag hatar färsk tomat i vanliga fall).



Då vi kom tillbaka till Hotellet och satte oss i baren för att ta oss lite drinkar, så sa vår bartender Erik det att ett gäng gäster "Bröderna Grus", hade lämnat en liten present till mig! Söta plastblommor och en påse med en Plaza tidning, colanappar, stearinljus och "tatuering":P Jag blev så himla glad! Det värmde i hjärtat verkligen:)


Hihi!



Idag har jag legat i solen och stekat hela dagen, bokat skydiving till imorgon klockan 09.00! Fattar ni? Jag ska hoppa imorgon:D:D:D:D Pirrar i hela mig när jag tänker på det! Efter hoppet blir det bad och sol innan jobbet kallar:) Helt sjukt vad jag längtar!

Nu ska jag jobba, måste skynda mig! Pusspuss
Dagen var planerad, både jag och Tord var lediga. Vi hyrde bil och skulle precis åka, då vi får ett litet besked om att Tord måste jobba klockan 17......... Att åka någonstans på denna ön tar en timme, alltså en timme tillbaka. - två timmar alltså. Klockan var 12.00 och ja.. planerna liksom förstördes totalt. Jag har samlat massor av trötthet, tårar och ilska inne i min lilla arma kropp och fick som sagt ett Mikki utbrott. Någon av er vet säkert hur det ser ut liksom:p Så ett nervöst sammanbrott kan man väl säga. Vi åkte iallafall iväg och ja.. Jag vill inte riktigt snacka om hur dagen varit. Ni vet när man liksom sätt fram emot något, planerat och bara längtat! Vi har ju trots allt bara en dag ledighet i veckan.. Så ja, ni kan ju tänka er hur det känns kanske. Man vill ju liksom få också av det man ger, få tillbaka. Jaja, jag ska inte klaga kanske, jag är ju trots allt i paradiset...................................

Nu har jag samlat mig och vi ska ut ett helt gäng och käka tillsammans, fira och ha kul! :) Sen så kommer jag och Tord fira min födelsedag på torsdag då det blir skydiving! Fan vad det ska bli kul:) Och sen tisdag nästa vecka är vi lediga tillsammans, då drar vi innan de hinner ta oss! Då tar vi dagen som vi skulle haft idag helt enkelt.

Jag kommer sakna er, mina fina, rara, underbara, fantatiska vänner ikväll som är hemma i kalla skåne. Jag saknar er, otroligt mycket! Längtar efter er så jag nästan spricker!!!!!!!!!!! Ni förstår inte.. <3

Nu måste jag göra mig iordning, vara hetast, för det är min kväll ikväll;)

Kärlek från mig.
Hade jag kunnat bestämma, så hade dagen sätt ut såhär:

Vakna till i Tords varma säng hemma i Falsterbo. Klockan är 10.30 och Tord ligger fortfarande och sover. Sätter på tven en liten stund. det är lördag så jag tittar lite på ÄntligenHemma. Klockan blir 12.00 och Jag hör hur min älskling vaknar till och viskar, "Kust". Vi drar på oss lite kläder, jag tar en av Tords snygga skjortor:). Vi sätter oss på Kust, jag tar en Latte Macchiato och en KycklingCurrySallad, Tord tar en Latte och en ClubSandwich.. Så sitter vi där och bara myser ett tag innan vi pyser tillbaka och lägger oss och ser en film..

Nu är det jobb dags, dags att återgå till verkligheten.

Puss!

En liten diskusion om musik där jag talar ut om vad jag tycker om Reggae.

Mikki: Nä usch jag hatar Bob Marley, all sån reggaemusik!
Tor: Asså Mikki, att hata reggae är som att hata hundvalpar.
Mikki: Va? Hundvalpar???
Tor: Mmm!

Igår var vi lediga. Vi var på semester! Kändes som att vi inte var här på Guadeloupe och jobbade, utan var här på semster. Vi och Sofie&Erik hade bestämt oss för att hitta på något roligt, och vi bokade in oss på en sex timmars Jetski utflykt! Vi åkte först ut på havet, sen genom ett träsk för att komma genom de två öarna över till andra sidan liksom, alltså under bron som håller ihop dom:) Så när vi kommit igenom så åkte vi mot en lite, helt ljuvlig, sagolik strandö. Det var faktiskt magiskt! Därefter åkte vi vidare till en lite mindre fin ö.. inte så mycket av ö egentligen:p Där vi åt lite lunch! Sen åkte vi tillbaka. Fasiken va roligt det var att åka! Asså det var så roligt:p Är dock sjukr mör i benen idag.. Här har ni lite bilder:)

 



Nyår är avklarad. Ni kan nog inte förstå vilken press man hade på sig, vara helt felfri och få allt att rinna som vatten. Och det gjorde det också! Det kunde inte gått bättre:) Alla fick sin mat, dansa, dricka och fyrverkerier på tolv-slaget.
Till nyårsmiddag serverades det:

  1. Salade Langouste
    1/2 langouste, mangue, maracudja
  2. Foie Gras
    Foie gras de canard, framboise, brioche
  3. Entrecote
    Entrecote de boeuf, vin rouge, pomme Anna
  4. Chocolat
    Variation de chocolats et sorbet

Ruggit gott! Blev en del glass över som var hejdundrans god! Blev några skålar såna.. :) HI! Men fan vad jag saknade mina kompisar. Tittar på lite bilder inne på facebook och känner en blandad känslosmörja mellan ledsen, ensam, utanför, avis (jag hade också velat vara så snygg och fräch med en vacker klänning på mig!) längtan och glad (för att de hade en kul&festlig nyår iallafall..) Visst hade jag också kul igår.. men jag jobbade ju. 11.30-03.00 .. Jag gick och la mig det första jag gjorde efter att vi haft ett sista snack då kvällen va över. Jag hade också velat vara på middag och vara uppklädd i en het klänning och höga klackar, uppsatt hår och dofta Escada. Dricka cider.. Bli serverad istället för servera. Delade känslor i en smörja som sagt..



Snyft .. !



Idag har det varit en skitdag kan jag också säga. Ligger hemma med en sjuklig mage av något slag då den är uppochner och går som en bergodalbana. Kul, som fan. Not. Nä men jag jobbade iallafall fram till det var dags för kvällsserveringen. Det tog typ stopp där och de brast och Erik skickade hem mig till sängen.. Så ja nu ska jag väl sova, kanske somna till en film för att lyxa till det, och se till att vara frisk inför morgondagen. Låter väl bra?:)

Och vet ni vad förresten? Jo om 11 dagar så fyller jag 20 år! Kan ni fatta det?! Kan inte jag iallafall, känns helt jäkla sjukt! Tråkigt att här inte finns något systembolag som man kunde inviga sig på här liksom, får ta det i april när jag kommer hem:) Men jag och Tord (mest jag) har önskat ledighet den dagen för att fira lite:) Tihi :):) Och så har vi också varit tillsammans i fem månader:$:) Lite extra firande!:D Maha!

Ni får sova sött om ni inte redan gör det.. Puss!