Höllviken, vackra Höllviken.
/Mikki

December månad är här nästa vecka.
Julkalendern börjar, kallare tider väntas och säsongen är ett steg närmre!

Att tiden kan gå så snabbt i vissa perioder, det är lite kusligt! Jobb, fester och julmys står planerat och snart är det dags att åka iväg med Julia till Italien. Om jag längtar!!

I helgen kom stockholms tjejen ner tillsammans med sina kollegor för att jobba, och vi passade på att träffas igår och idag. Eftersom jag hade jobb i idag kl 9 så skulle det inte bli en allt för sen kväll.. Lite drinkar på TGIF, vidare till KB och vipps så var klockan 4. Tre timmars sömn, men ska jag vara ärlig så va det inga större problem att komma iväg till arbetet:) Men jag hade väl föredragit något helt annat! Kvällen var kortfattat riktigt lyckad! Senare idag har jag ätit god middag hos min söta Farmor och sen slappat med Julia och Maria i Malmö. Nu väntar sängen på mig och ögonen svider lite.. Dom surar över min korta sömn antar jag:o Ojjjj då!
Nattinatt.

MF

Anna & Anton gör pepparkakshus, bakar lussekatter och det är julstämning på hög nivå!
/Mikki

Jag är ledig idag och tänkte vara effektiv. Träna tidigt och ta en promenad.. Jag sov till 11, har kollat Sen and the city halva dagen och tagit ett långt bad. Ätit gott och druckit Ramlösa. Detta är så typiskt mig, skjuter upp gymmet från kl 13 till 14 till 15 till 16... Nu gör jag mitt sista försök, kl 18 ska jag vara på gymmet vare sig jag vill eller inte! Sen börjar ju sista Bonde söker fru:)
/Mikki

Morgonmys i min onepiece:)

Hejsan vinterland!

Till denna vackra by kommer vi att åka och bo hos.
December till april:)

MF

Kick-off i København:) i lördags.
Jag har bestämt mig att åka iväg till vintern, denna gången som platschef tillsammans med Julia i Italien. Jag kan knappt förstå det själv att vi faktiskt ska åka igen. Ännu en vinter med skidåkning och snö! Minnen från de italienska Dolomiterna. Helt obeskrivligt vilken känsla av lycka som känns inne i magen..
/ Mikki

Frukost från Joe & the Juice på tåget från Kph.
Nu är jag klar för arbete på Gustav!:) /Mikki

Godmorgon! Inatt har jag varit Malmöbo och sovit i lägenheten på Davidhall efter gårdagens jobb. Skönt att slippa ta bussen:) Så om en timme ska jag ut och äta frukost med Maria. Jag är nämligen ledig idag! På listan står där att kolla lite kläder, nya skidkläder och boka en ansiktsbehandling. Men skidkläder är prio, vill ha färg glada långärmade närakroppen tröjor/Dry Fit, till vintern. Jag är ju en flick-flicka och färgen betyder faktiskt mycket för mig! Tycker det är tråkigt med svart och grått.. Nu blir det en dusch! Ciao!

Titta vad som kom med i posten idag. Lycka, vad jag har saknat denna kräm! Tack Peter:) / Mikki

Mmm gott! Maria gör gott kaffe ska ni veta:)

Hihi:) Första blogg inlägget via min nya iphone! Hurra! / MF

Godafton söndag!

Ojojoj, här händer det grejer för fulla farten. I onsdags var jag och Charlie på besök hos Matilda i Lund. En trevlig middag och massa skitsnack och en utgång på Herkules. Buskul kväll! Torsdagens arbete var lite hårt för huvudet om man säger så. Visste ni att öppningsrepliken i Lund är, "Jaha, vad pluggar du då?". Man kände sig lite som en inkräktare då svaret var "nä men jag pluggar inte" och fick tillbaka som, med stora förvånade ögon att "men vad gör du här då?". Hihi, lite roligt ändå. Gamla kompisar var också väldigt förvånade över att se en, "nämen Mikki! Pluggar du nu??". Ja ni, när är det min tur att börja? Jag vet inte alls vad som ska hända, ett besök på konvux om det blir mot psykolog hållet iallafall. Det vill jag inte tänka på nu!

I fredags åkte jag till Kph för lite ärenden och annat gott. Middag på Hallifax:) Världens godaste hamburgare! Lördag fortsatte dagen i Kph med fönstershopping och brunch. Myspys i massvis. Idag har vi haft egen brunch på Gustav Adolf och det har varit mycket att göra. Många gäster. Men tiden går snabbt och rätt som det är, så ska man hem och fira sin älskade pappa på Fars-Dag:) Det blir middag och hygge hos familjen Frid helt enkelt!


Förresten, minns ni kappan jag pratade om att jag skulle köpa?
Här är den:)
Hunky Dory, helt underbar och vacker!

MF
Jag står som sagt i valet mellan att åka iväg och att vara hemma. Jag har fram till imorgon, sist fredag att bestämma mig och jag finner det hela omöjligt! Hjälp mig någon!


  • Säsong, ett skitkul arbete, snö&vinter, skidor varje dag, fest, minnen för livet och nya vänner. Att åka iväg till ett vinterland. Ett sagoland och leva drömmen i snön som skidguide.

  • Svensk vinter, ett riktigt bra&roligt arbete med goa kollegor där jag trivs, jul&nyår med vänner och familj, en ekonomi, spara pengar till resor och eventuellt en lång resa.


Jag är så kluven och det gör ont i mig som jag velar och vänder på meningar och tankarna i skallen! Skall jag komma hem i april och vara luspank igen? Börja om från början och resa iväg när jag går mot 24.. Det kanske inte är så farligt som de låter. Jag kanske inte är så gammal som det känns att jag är? Jag fyller 22 år i januari och ändå känns det som om det är dags nu. Bli vuxen. Men denna twisten från att gå från att ha så mycket planer till framtiden med en person till att vara singel igen, är stor för mig. Framförallt när det går på två veckor att väjla och bestämma sig. Jag pratar och känner som om jag vore 26 år. Att det är dags att ta livet på allvar och tänka på en eventuellt familj. Vart tog Mikki vägen? Den vilda Fröken Frid som följer sina instinkter och lever livet? Är jag feg?

Jag står här och tvingas välja mellan att göra det jag älskar och brinner för. Och något jag trivs med och är jäkla bekväm med. Det är en trygghet att veta att man har pengar. Men vad är egentligen prylar och grejer mot minnen?

Hellskotta, jag är ju vuxen!

MF
Dags att ge sig iväg upp till Formtoppen nu kl 9 för att uppdatera mitt tränings schema. Är sådär lagom taggad. Men måste man så måste man!

Ska först försöka komma upp ur sängen bara..

MF
Tisdag var de då och imorgon är jag ledig:) Förra veckan arbetade jag hela veckan så det blir skönt med en heldag. Jag ska in till Lund och ta en fika och sen på kvällen blir det vinterapi hemma hos Matilda med Charlie. Mys! Annars är det jobb som gäller i veckan. Lite vinter planer har börjat smidas, som en weekend i Göteborg, Stockholm och en skidresa med Markus förhoppningsvis. Jag måste få åka skidor! Finns inget så underbart som en tidig morgon i pisten och en kyla som får kinderna rosenröda. Men det första jag ska göra när jag får min första lön på eeeeevigheter, det är att unna mig något fint. Något klädesplagg som en kappa eller ett par skor. Om jag har något jag verkligen siktat in mig på vill säga:) Jag har ju faktiskt hittat en kappa.. En Hunky Dory, svart med sametskrage. Ååååhh den är så otroligt snygg och kvinnlig!

Kaffe!

Nu ska jag börja göra mig klar till kvällens arbete på Gustav:)
Kramis!
MF
all i ever needed.

Sitter hemma i brors lägenhet och har kommit hem från arbetet för en stund sen. Det var en lång arbetsdag men tiden går så snabbt. Det är mycket att göra men samtidigt är det jättekul:) Jag trivs super bra! Alltså, ni hittar min på Gustav Adolf cafe och restaurang i Malmö.


MF
Idag är det en sån irriterande skitdag. Det kändes i magen redan från att jag vaknade. Allt går emot mig, ska det vara såhär hela månaden?! Jag får inte som jag vill och det känns inte alls som min månad.. Det känns som någon står och petar mig i ögat och bara skrattar åt mig och har jätteroligt på min bekostnad. Jag tyker inte att det är roligt! Grrrrrr... Allt flöt ju på så bra och det kändes äntligen som att jag fått harmoni och styr på min vardag. Nu är allt upp och ner! Jag står i valet mellan min störta passion.. något jag älskar och ett toppen arbete här hemma. Vidare till om man får en andra chans..

11.11.11
This is it!

MF
Denna onsdag blev det morgonträning på formtoppen och vidare till arbete på Biohuset. Det var inte igår!
Ikväll ska jag på promenad och kvällsbio med Gustaf.

MF

Det är första november idag.
Om en månade är det december och julen närmar sig med stora steg:) Jag älskar julen!
Julbak och julmat, pynta med tomtar och stjärnor, pepparkakor och glögg.. Mmm!
Den är första julen på två år som jag är hemma. Mysigt!
Bäst av allt är att få fira och vara med dom man tycker om v

MF

Guadeloupe 09.

Jag pyser in till Malmö för lite arbete på Gustav Adolfs!

MF
Nu är jag hemma från jobbet i stan och lagom trött i fötterna. Träningen och springa runt i timmar är gött men hårt för bena! Det var många som kom till Gustav för att äta lite mat då Rihanna konserten i Malmö blivit inställd. Riktigt tråkigt för dom som bokat biljetter, rest långt och sätt fram emot en helkväll. Resturangen blev fullsatt och jag sprang runt som en galning. Sist jag kände mig såhär stressad var på Guadeloupe. Men där kom förstärkning och då blev allt mycket bättre. Det känns skönt att det var full fräs, då kom tankarna iväg och hjärtat blev på något sätt lättare.

Gårdagen var ju inte speciellt bra. Det var den sämsta söndagen jag haft, allt gick i kras och hela mitt liv fick en riktig spark i magen. Jag visste inte ens att jag kunde så många fula ord som jag kan, som om en helt ny ordbok öppnades framför näsan på mig. Jag vet inte hur jag ska handskas med alla dessa känslor, det är helt nytt för mig och det skrämmer mig jättemycket. Trots alla dessa känslor känner jag mig så tom, tömd på skrik och tårar. Där finns inga svar på mina frågor. Men jag ska vara stark.


Jag är en tuff brud i lyxförpackning!
Jag är ett liten stycke dynamit maskerad till sockerbit.

MF