Mountain Movies,
Sauze D'Oulx.
På måndag, då drar vi!
/Mikki
Sauze D'Oulx
2012.11.28
 
 
Jag längtar till måndag!
 
/mikki
Dagen har ägnats till att planera och fixa.
 
Planerna inför vintern har ändrats. Från början var det meningen att jag och James skulle till Avoriaz med två av våra kompisar för att åka skidor och arbeta tillsammans under vintern. Men efter massor av stress, beslut om dyra lägenheter och boende där stora summor pengar skulle läggas ut, så har jag och James beslutat oss för att åka till Sauze D'Oulx i vinter istället. Nya jobb och en helt annan prisklass på lägenheter för säsongen. Känns väl sådär, eftersom man varit inställd på att åka till franska alperna, arbeta med vänner och ha väldigt kul. Men jag tvivlar inte på att det kommer vara tråkigt i Italien, utan jätteroligt! Jag och Julia hade en super säsong förra vintern:-) Tyvärr så ska hon åka till Morzine med hennes kille Pete.. Och det känns tungt, då man satt sig in på att åka tillsammans, vi fyra.
 
Biljetterna är nu bokade, flyget mot Milano åker på måndag morgon. Kläder ska packas, saker ska inhandlas (nytt smink, astma/allergi grejerna ska plockas ut från apoteket och lite annat), skidorna ska packas ihop och det känns lite stressigt det hela. Men de ska nog gå, en vecka kvar, imorgon bär det till Malmö för att fixa de sista, sen kommer Julia & Pete på besök i några dagar på torsdag:-) Åhh de ska bli så mysigt!!
 
Annars har jag rensat hårddisken idag, och gått igenom mina bilder på pappas data från hela mitt liv (i stort sätt). Bilder från mina tidigare mobiler, webbcam, fester, födelsedagar, resor och väldigt många "fjortis" bilder. Många av bilderna påminner mig om den tid där jag mådde väldigt dåligt och då jag var depprimerad. Jag skämdes nästan, i min ensamthet då minnen kom tillbaka, som jag förträngt. Jag vet ju att jag inte är samma person längre som jag en gång var, att jag har ändrats och nästan är frisk från det beteendet. Men jag kan ändå inte låtabli att känna dom känslorna för en stund, som jag hade då en gång i tiden varje dag under många år. Värdelös och misslyckad. Och bland min genomgång av bilderna fanns där också från en gammal bekant vän som gick bort i sommras, vilket var omtumlande. Jag kommer aldrig glömma dig..
 

Dags att gå till sängs, gosa ner och se en film.
 
/Mikki
Idag har jag varit ledig:-)
 
Jag och James har varit på promenad, myst på Märtas Cafe och kollat skidkläder (inte så ovanligt så jag blivit en sån nörd när det kommer till skidkläder och prylar!).
 
Jag har bland annat hittat denna otroligt snygga skidjacka från Armada (första bilden). Den är lite dyr såklart.. Men kanske en bra invenstering? Får väl se.. Uhh jag har verkligen aldrig varit bra sådär på att spara! Den andra jackan är från Burton och är sneppet billigare, men jag vet inte, är den lika fin? Vad tycker ni:-)
 
Så ikväll har vi hemmakväll framför tven, dricker lite vin, pratar massor, planerar vintern och annat gott. Inte helt fel. Blir dock tidigt i säng då det är arbete för min del imorgon på Redfellas 11-19.
 
 
Hoppas att ni har en fin kväll,
kram Mikki.

Nästa vecka är det första december! Åhhh va mysigt. Då ska det drickas glögg, ätas pepparkakor och höras på julmusik:-) Den bästa tiden på hela året..

Men idag är det den 22 november och jobb väntar senare ikväll. Så ni hittar mig inne på Emporia, Redfellas!

Kram Mikki :-)

Mina byxor kom här om dagen, och om jag är glad! Dom är så coola! Men nu blir där inga mer byxor.. Kanske, kanske, kanske en jacka om plånboken ger med sig:-)

Kram!

Då kan storebror klippa sig när som helt!

mf

Efter en heldag 9-20 på jobbet inne på Emporia :-) imorgon är jag ledig! Först tandläkaren på morgonen sen gymmet och en lång promenad med mitt hjärta. Åhhh nu ska vi se film, Batman!!

mf

Wiho så va dom här:-) så ska bara de andra också ta och komma hit tycker jag!

mf

Från Surfdome.com
 
 
Volcom Empire Snow Pants
 

Frånbörjan från Boardstore.se, men jag köpte dem på tradera.se :-)
 
 
 
Armada Torque Pants
 
:-)
 
mf
 
 

Idag är jag ledig och det firas med bio ikväll:-) jag gav twillight filmerna en chans och så de första.. Visst, där är snygga killar med i filmerna, och vackra tjejer, men storyn är så dålig! Jag antar smaken är olika, men jag kan ändå inte fatta hur tusentals tjejer kan vara besatta av denna smörja.. Hur som helst ska jag och James gå på Biohuset och se Part 2 ;-)

Innan det blir det långpromenad i Falsterbo!

mf

Imorse var jag hos läkaren och tog pricktester för att kolla mina allergier, om det blivit värre eller om där kommit nya.

Så här har vi då värst till minst, men fortfarande ger jäkla snuva och luftvägarna blir tjocka av:
Häst
Kvalster
Katt
Björk
Gräs
Hund

Så det var gräs och björk som tillkommit, och de andra hade ändrats lite, de har blivit lite mer helt enkelt. Så allergipiller utskrivna, nytt bricanly och sånt.

mf

Oj, tiden rullar iväg här hemma i Höllviken. James är här och tar det lugnt på dagarna, njuter av hösten och lär sig svenska. Jag jobbar extra inne i stan på det nya Emporia. Känns bra:)

Och vintern närmar sig med stora steg. Skidorna är framme, skidkläderna tvättade och lite annat ska såklart fixas. Jag längtar efter snö.. Har jag nämnt det?:)

mf