tittar jag på!:)

Trött i ögat efter en dag på jobbet och sen stranden med älskling min. Sen cykelturen hem från Falsterbo var också tung.. Men skön för kroppen maha!




Å litta färg fick man ju idag också. Trevligt!

Nu är reklamen slut, puss!
I fredags var det midsommar. Vi hade strålande sol och värme! På dagen spelade vi brännboll och drack cider&öl, lyssnade på musik och snackade. Precis så ska det vara! Mot kvällen drog jag på mig min nya klänning och far ner till Falsterbo för grillning hemma hos Gustaf. Midsommar avslutades med dans på strandbaden:) Egentligen var jag ganska emot planen för strandbaden, tycker inte det tillhör midsommarfirande, men va jag hade roligt! :)
Från dagen!

På lördagen blev det ännu en fest hemma hos Tords pappa. Whiteparty! Tyvärr har jag inga bilder, jag glömde såklart min kamera, men Tintin var väldigt flitig med sin och får låna några av henne sen:) Där var tv-team som filmade till den nya serien Skånefruarna som kommer visas på Kanal 5. Lite roligt! Det var underbart att se alla så vackra och uppklädda, vita och solbruna. Jag hade på mig en vit klänning från H&M The garden collection och mina nya puder rosa skor från Rizzo. Älskar att klä upp mig så!:) Sen hade vi världens kanonväder! Hade inte alls blivit så bra om det hade regnat eller varit molnigt..

Idag sken solen igen och vi har bara legat på stranden. Nu ska jag och Tord göra oss klara för tacokväll hemma hos min mamma och pappa tillsammans med Emilia och Niklas:) Bra avslut på en sån här festhelg.
Later!
En timmes jogging/powerwalk ute vid havet. Älskar det! Solen sken, havet brusade och det luktade tång:) Härligt! Nu i efterhand känns det som bäst då det värker i kroppen samtidigt som jag mjuknar på något sätt.

Idag har jag arbetat stängning på Redfellas för andra gången och jag måste säga att jag trivs enormt mycket. De som jag arbetar med, alla är så rara, vi sammarbetar bra och det blir så go stämning:) Arbetet är jättekul, just nu är jag plaserad på toaststationen och gör alltså alla toasts på lunchen:) I'm starving, It's all greek to me, TBM, Tunariffic och lite fler. Kika in på redfellas.se vettja! Jag längtar tills jag ska få ge mig på alla juicer och smoothies, kommer bli en tuff utmaning att lära mig alla och hålla reda på ingredienserna.


Nu om 10 min börjar Sex and the city! Ska göra mig en kopp te och gosa ner mig framför tven:) Gu så mysigt! Egen  quality time är inte helt fel ibland;):)

Pussaaar nattinatt!
Dagens Bilder
Guadeloupe

Jag längtar tillbaka en gnutta ..


Ni kanske förstår ..
Ögonvärk! Eller huvudvärk? Värk ..
Igår började dagen med jobb på Redfellas. Trivs nått så in i norden måste jag säga! Riktigt roligt arbete och jag är så glad att känna såhär! Tusen tack Yoyo:):) Då jag slutade runt 14 tiden sprang jag på Hanna och Sergio på stan och vi tog en snabbfika. Har inte träffat dem på evigheter! Därefter träffade jag Tord och Filip, vi traskade runt lite i Malmö och kikade litta kan man kort sagt säga. Det var planerat att jag och Tord skulle åka till Helsingborg och kolla klänning och kläder till Eriks Whiteparty som äger rum nästa lördag, men då jag redan hittat en på Tradera under natten så bestämde vi oss för att vänta till nästa vecka om vi orkar:) Vi åkte hem och somnade sen istället haha! Så skönt att bara ta en tupplur en timme. Borde jag göra oftare! Senare på kvällen var vi på födelsedagskalas hos Anna. Mycket folk, trevligt och skön stämning!

Nu är det morgon, Tord ligger och sover men snart är det dags att gå upp. Eftersom Prinsessan Viktoria gifter sig idag ska Elisabeth ha en liten tillställning och vi ska hjälpa henne att förbereda grejer och fixa lite. Jag själv är inte speciellt intresserad av att titta på tv för att se på bröllopet.. (får jag säga så ..?) Men det är klart, det är ju en stor händelse för historian antar jag!
Ha nu en solig lördag!
Pusspuss
Dagens Bild!
Pluttisarna
Efter ansiktsbehandlingen igår på Lenhud träffade jag Tord, Lars-Magnus, Malin, Frans, Jonas och Rebecca för en grillkväll i solen. Vi drog ner till Västrahamnen och satte oss på våra små filtar, grillade korv, åt god mat och lite choklad och bara njut. Sommaren hade kommit! Bara sådär på en dag:p Haha den är här iallafall! Senare då det började bli kyligare satte vi oss på Vespa och åt glass:) En helt perfekt kväll och sånt vill jag ha mer av! Underbart underbart ...


Nu är det dags att fara till jobbet snart!
Pusspuss (:
Solen skiner och jag ser klarblå himmel! Underbart:) Hoppas det stannar såhär nu ett tag, så man kanske kan få ligga på stranden någon dag!

Själv är det arbete idag och klockan 15.15 en liten ansiktsbehandling på Lenhud. Skönt! Och senare grillning i stapelbäddsparken. Härligt!

Nu måste jag hoppa in i duschen dock.. Usch det är en sån morgon då jag bara har lust att gosa ner mig i sängen igen:$ Fy!

PUSS!
Jag antar att allt inte kan gå sin väg här i livet.

Jag vill bära lätta kläder & känna solens värme..
Det gick finemang idag ska ni veta! Både provjobben flöt på och fick suveränt! Numera kan ni hitta mig på Redfellas Juicebar i Malmö Citykajen:) Riktigt roligt arbete och personal man kommer trivas bra med! Det andra avslöjar jag inget om efter som det inte är spickat än och så. Men vem vet, maybe baby;)

Nu är jag hemma och tänkte ta mig ett dopp i badkaret innan jag kryper ner i sängen för att sussa. Är helt slut! Och det är ju inte bättre av att jag sovit så uselt inatt.. Men skönt att lägga sig i tid för en gångs skull:) Så ni får natta så sött och tack till er som höll tummarna, det hjälpte massor!v


Innan sängen måste jag bara bjuda på denna otroligt söta bild!
Så liten var Ebbis en gång hihi:)
Idag händer där stora grejer. Provjobb på två ställen! (Hur blev det så?) Snacka om att jag är helt sjukt nervös! Jag har inte kunnat sova alls bra inatt utan vaknat varje halvtimme sen klockan 03.30. Usch jag avskyr denna press och oron i magen och kroppen. Måste sluta pressa mig själv! Det kommer nog gå finfint bara jag har lite självförtroende! Måste lugna ner mig.. Jag överlevde ju karibien jäkligt bra faktiskt:) Och dessutom, blir det inte bra så var det väl inte menat! Tänk lite på mig idag snälla?

Nej nu är det dags att duscha och slå på knappen med självkänsla!
Pusspuss
You know it ain't easy
For these thoughts here to leave me
There's no words to describe it
In French or in English
Cuz' diamonds they fade
And flowers they bloom
And I'm telling you
These feelings won't go away
They've been knockin' me sideways
They've been knockin' me out late
Whenever you come around me
These feelings won't go away
They've been knockin' me sideways
I keep thinking in a moment that
Time will take them away
But these feelings won't go away
Har precis kommit hem från ett pass Bodycombat! Är inte lite trött nu.. Hade nästan lust att lägga mig på golvet under passet och bara tuppa. Det sög verkligen musten ur kroppen på mig! Men nu är det över och det är härligt!:)

Nu ska jag decka framför tven med en smoothie!
En del har lätt att glömma bort sig själva.
Glömma att vara rädd om sig. 
Det tar stor skada på ens kropp och själ.
Vi måste sluta glömma.
Det är aldrig försent.
Man kan om man vill.
Det är viktigt att älska sig själv!

Elise Ryan 297 Kr:) Tummen upp!

Frukost!

Jao

Anders:)

Carolina!

Till Tintin:)

Wiiiho!

TINTIN:D

Familjen


Det är roligt att ta studenten!

Fotograf: Johanna Andersson


Nu är klockan 11.30 och det är dags att tagga till!
Brödet är klart, äggen är kokta och jag är färdig!
Ha en fabulous dag med studenter eller vad det är:) I will!
Linus Persson

There will always be difficult choices in life..
Full rulle här hemma i huset! Hög musik, jag dansar runt i pjamas och fixar ute på altanen inför imorgon:) Fint ska det va! Champangeglasen ska fram, bröd ska fixas, bord och stolar ska ställas iordning och jag ska välja klänning till imorgon! Jag är så exalterad! Och det är inte ens jag som tar studenten:p Men jag fylls av mängder av glädje och lyckorusen bara flödar i mig! Jag älskar sommaren! Jag älskar att planera och dona! Livet är underbart:)

Student 2009
50-dagars 2009


Imorgon tar Tintin studenten.
Min Tintin blir stor tjej! Jag kan inte förstå att du redan gått ett helt år till sen vi andra slutade. Det har gått så fort! Nu är det din tur att uppleva denna fantastiska dag med minnen som kommer finnas med i resten av ditt liv:) Det är din tur att få känna magi och fyrverkerier som flyger runt i magen av all extas. Nu är det du som ska stå på trappan tillsammans med dina klasskamrater och fira dagen i all ära!  Och vi kommer vara där med dig, Johanna, jag, Matilda, Charlie, Ludvig och alla andra av dina nära&kära. Fy så in i katten vad jag kommer gråta! Känner redan hur det börjar komma smygandes:(
Jag älskar dig sessanv

Idag blev det stan med Todde. Vi hämtade Guffe som kom ner och så har vi kikat runt i affärerna. Jag som var ute efter någon cool klänning till torsdag kom hem tomhänt (Är det inte så att när man väl är ute efter något och bara springer och letar hittar man aldrig något och sen är det typ visevärse. Man hittar alltid något då man inte letar? Suck!) Men jag är inte bitter, jag sparar mina pengar och använder någon av de andra klänningarna som hänger i garderoben och ser ledsna ut för att dom aldrig kommer ut i friska luften! Mamma kallar mig slösa:)

Nu ska jag arbeta! Och påtal om arbete, på måndag är det dags..
Hejhopp Malmö!
Hejhopp Johanna!!
Hejhopp smoothiebar!!!
Sitter på bion och filosoferar om saker jag vill&ska göra i sommar.

[ ] Tintin student
[ ] Oscar, Niklas & Simon student
[ ] Ha en underbar midsommar
[ ] Whiteparty alá Thott
[ ] Ha försenat 20års kalas/jag är hemma nu fest
[ ] Falsterbo veckan wiho party!
[ ] Sola, bada, fika på kust & ha massa grillkvällar:)
[ ] Kroatien
[ ] Göteborg - shopping och Liseberg
[ ] Utomlands med Johanna
[ ] 1 årsdag med Tord v
[ ] Ysta saltsjöbad med mammi
[ ] Roadtrip
[ ] Stockholm

Undra hur många av dessa planer som faktiskt kommer utföras och kryssas i?
Några iallafall... men allllllllla hopppas jaaaaaa! :D Hihi!
Jag har spenderat dagen tillsammans med min älskade pojkvän. Fika på Märtas och Kust, sen har vi också tittat på filmen 9. En film regisserad av Tim Burton med små gulliga figurer, väldigt bra film och djup på något sätt. Synd att den var så kort!

Rekommenderas att se:)

Gårdagen var underbar. Strålande sol och en riktig sommar värme! Jag och min trasiga mage var lite glada:) Så idag vaknar man av ösregn som slår mot taket. Va hände nu liksom? Mina solplaner gick åt skogen idag. Aja, då kan man ju ta sovmorgon;) Hoppas bara att det inte blir såhär till torsdag och helgen! Det förstör lite, studenterna tänker antagligen inte på det med tanke på att man brukar ha 100 andra saker att tänka på, men ändå! Nä nu får vi alla ta och dansa soldansen.

Dags för frulle time!

Puss&kram


Det blev två shottar förmycket igår. Jag skyller ALLT på Markus som "lurade" i mig att det blir kul. (Det känns bättre att tänka så hehe!) Så idag är det mycket fel på magen, humöret är ovanligt spralligt och samtidigt är jag mega trött. Ojsanhoppsan som det kan gå! Mitt i dena smörja så sitter jag uppe på bion i en värme på 30 grader och stinker popcorn. Vart är alla by the way? Inte biosugna idag? Har det kanske något med det underbara sommarvädret att göra? Humm.. Vad ska vi göra? Ta katten och köra?

Måste förresten säga STORT GRATTIS till min kära arbetskollega Rasmus som tog studenten igår:) Usch nu börjar jag gråta igen.. Häromdagen då jag var i stan med mammi och såg massa studenter började jag gråta. Jag vill också ta studenten igen! Helt nostalgisk. Nästa vecka kommer där rinna många tårar, Tintin min lilla kaksmula tar studenten på torsdag, Oscar, Niklas och Simon på fredag. Mina tårkanaler kommer kollapsa! Vattenfast maskara säger jag bara:) Och på torsdagen innan studenten blir det champangefrukost at My place tillsammans med gamla klassen. En liten reunion! Ska bli riktigt roligt! Så ska Johanna sova hos mig dagen innan, ska vi göra oss fina tillsammans och locka mitt hår och dricka jordgubbsbubbel! (Shit så tjejigt!:D) Och baka scones och grejer:)

Nu är det dags att poppa poppisar!
Pusskrambanan /M
Idag är det ett helt år sedan jag tog studenten. ETT ÅR?! Jag kan inte fatta det. För ett år sen hade vi champangefrukost hemma hos Katinka, vi samlades alla treorna och åt lunch i skolan för sista gången, vi sjöng och var glada, lyssnade på när rektorn höll tal, vi drack cider, vi grät och sjöng lite till.  För ett år sedan sprang vi ut på trappan och sjöng, skrek och grät lite till! Vi åkte studentflak, hade studentfest och dansade sönder våra små fötter nere på strandbaden. Vi slutade skolan.  Jag önskar jag kunde leva om den sista veckan i skolan, leva om alla minnen och framförallt leva om studenten. En av de bästa dagarna fylld med så mycket lycka och glädje!

JAG FYLLS AV NOSTALGI!




















Gick från att vara glad och pigg till att vara sjukt irriterad och nere. Vad hände där liksom? Konstigt hur man kan ändras sådär. Men man kan inte alltis vara i topp såklart. Nu sitter jag iallafall på jobbet och tänkte jag skulle visa lite vad vi hittade istan igår:)


En jeansjacka från Diesel

Skor Filippa K

En söt sportbh Tean Sportia

Sen hade jag köpt två klänningar på Tradera.com som kom i brevlådan:)

The Garden Collection by H&M

Fashion Against AIDS by H&M
Jag höll mitt ord, en vacker dag ska den bli min!;):)

Ha en underbar fredag nu,
njut av solen för mig! /Mikki


Godmorgon!
Fröken Frid är ledig idag och festade därför till det lite igår.. Personalfest för all personal på toppengallerian. Inte bara jag som kalasade villsäga:) Vi hade presentationer, transor, dans och öl. Tummen upp för Jens till detta initiativ och tummen ner till världens huvudvärk. Men jag får ju skylla mig själv heeeeee!


Idag ska jag tillbringa dagen tillsammans med min mammi!
Den lilla diamanten i mitt liv:)
Det bjuds på stan, fika, shopping, skitsnack, lite mer fika och annat smått&gott!
Önskar er en trevlig torsdag alläsamman. /M

This is my view:)


Sommarljusa skyar över fager sommaräng,
Himmlen är mitt täcke och marken är min säng.
Jag har kraft att andas frihet,
Jag har mod att va mig själv,
Mina tankar vandrar lika fritt som laxen i en sommarälv
..



Sommaren är här.
Vilken dag! Frukost på Märtas tillsammans med Tord och sen en
långpromenad i solskenet runt om i Höllviken. Underbart!
Endast i klänning, första gången sen karibien:)
Jag kan inte annat än att lägga mig i solen nu och bara njuta!
Första passet avklarat, på typ sex månader. En timme på crosstrainern, duktig Mikki! Grymt härligt nu efter också:) Köpte dock inget kort idag, måste suga på om jag ska ha i gymmet eller i salen med pass eller både och. Känns onödigt att köpa ett helårskort med tillägg bara för att det är billigare så jag kan göra både och. Jag åker ju faktiskt till 90% bort i höst eller vinter.. Nåja! Nu står jag på Biohuset, snuttar på en ananas lime yoghurt, lyssnar på sex and the city musik och poppar popcorn! Luktar muuuuums:)