Sov hemma hos älskling min inatt:) MYS! Nu på morgonen har vi gått promenad tillsammans med Elisabeth. Jag är fortfarande helt i extas, kan inte förstå att jag faktiskt ska på utbildning i snön och kylan v.42! Magiskt. Nu så ska jag göra mig iordning, för idag ska jag rycka in på gamla arbetsplatsen.

Puss ha en fin lördag!

Jag är i extas. Helt borta. Stora fjärilar i magen. Mina mungipor gör lite ont så mycket jag ler. Fett med magknip.

Hej Michaela.

Tack för ett inspirerande och spännande samtal.
Jag vill med stor glädje bjuda in dig till vår guidekurs i Tignes, Val Claret i vecka 42
.

Jag kom med! KAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! I cannot believe it! Äntligen kan jag andas ut:) Åh!


Ikväll är det dags för Oskar Linnros! Super:)
Nu är vi hemma hos Johanna och Charlie i stan för lite drink innan.

Puss ses i stan!

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

från och med du

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

Malmöfestivalen,
- jag längtar tills imorgon!
Mannen bakom iden av sängen var ett geni enligt mig! Snacka om att jag sov gott inatt:) Pigg & glad så är det snart dags att bege sig till jobbet och öppning tillsammans med Johanna. En cafelatte kommer sitta riktigt bra! Och klockan 13.30 slutar både jag och Johanna, gissa vad som händer då? Shoppa!:D HI! Påtal om Johanna som jag arbetade med igår också (det gör jag visserligen varje dag tss) men igår blev hennes lilla mobil stulen, på jobb! Lite klantig som hon är så hade hon lagt den synligt vid kassan på disken och någon skit hade sträckt sig över.. Man blir så himla arg! Det är så kränkande. Vilka människor det finns!

Nu måste jag pysa! PUSS
Jag har inte mycket energi. I lördags hade vi 20 års fest (försenat eftersom jag fyllde år för sex månader sen) och igår städade vi huset, diskade i timmar och tittade film. Inte många knop där inte! Idag var jag på intervju för NortLander om eventuell skidsäsong i vinter. Spännande och det kändes väldigt bra, men man vet ju aldrig så vi får se i slutet av veckan helt enkelt. Efter var jag och mamma ut på stan men vi fyndade inget och vädret drog ner mitt humör. Mysigt med regn när man sitter inne kanske, men ikke sa nikke då man går i stan utan jacka och paraply.. (Nu börjar jag bli gaggi). Klockan 20 är det Fångarna på fortet och innan det ska jag hinna en timmes träning på formtoppen!

Hörs senare dårå!

In i en dröm värld ..
Jag är så sjukt glad nu så det går inte riktigt att beskriva!

"Mycket ska göras idag, ändå går det så himla segt för mig. Jag har en stor klump i magen:( Jag vill så mycket och vet inte riktigt vart jag ska börja! Eller jag vet, men vågar jag?" 2010-08-17

Jag vågade, drog tummen ur stjärten och nu är jag ett litet steg på vägen. Lova att hålla tummarna för mig på måndag runt 14.30!!! Precis som för ett år sedan:) Jag kan inte förstå att det är på riktigt .

Nu sitter jag hemma hos bror efter en fikadag på stan. Han och Tord spelar Fifa medan jag pillar runt på datan. Ganska kul att höra frustrationen från Tord då han förlorar:P Snart kommer Emilia och vi ska ut o äta middag i Malmö, liten födelsedagspresent till Farmor:) Trevligt.
Puss!

Tintin är här och nu ska vi se film! :)
Mycket ska göras idag, ändå går det så himla segt för mig. Jag har en stor klump i magen:( Jag vill så mycket och vet inte riktigt vart jag ska börja! Eller jag vet, men vågar jag? Ibland vill jag krypa ihop till en boll, bli fem år igen då jobbiga saker var då man tappat bort sin leksak eller inte kunde nå kakburken i köket. Då kärlek var att hålla hand med sin närmsta killkompis, då viktnoja inte existerade, man gick på dagis och "läxor" var att rita vad man gjort i helgen. Å andra sidan ska jag inte tänka så, för jag är ju 20 år och krypa ihop till en boll och önska man blir fem igen kanske är lite små patetiskt när jag väl tänker på det.

Dags att dra tummen ur rumpan nu och sätta igång. Stora planer på gång som SKA göras!

Pusskram
Nu är vi tillbaka i Skåne och jag måste säga att det känns ganska skönt trotts det varit himla mysigt att vara i Stockholm, hälsa på pojkarna och vara i Gustafs lägenhet. Igår åkte jag ut till Värmdö  på middag och träffade Moster, mormor och mina tre kusiner som jag inte träffat på några år. Det var det bästa på resan! Jag kände mig så glad och ville inte att kvällen skulle ta slut:( Det känns jobbigt att ha ett sånt avstånd ifrån dem.. Och att vi träffas så sällan som tre år imellan. Får magknip! Men det blir ändring nu, storebror Niklas flyttar upp nästa vecka för att börja plugga till tandläkare och därför kommer där bli mer Stockholm helt enkelt. Idag har vi bara tagit det lungt och ätit frukost på Fotöljen och kollat lite secund hand butiker.

Det blev inte så mycket bilder av någon anledning men här har ni lite att smaka på:)










Utgång på Sommar



Utflykt på Lidingö
Godmorgon!

Nu har vi gjort oss klara och väntar in Johanna & Andreas för att sedan åka ut till Lidingö och bara ta det lungt, fika och njuta av sommarvädret:)


PUSSAR

Efter en en hel dag i bilen tillsammans med tetiga Charlie och sarkastiska Johanna så är vi äntligen framme hos Gustaf i Stockholm! Nu har vi varit och handlat mat och dricka till kvällen, frächat till oss (Charlie satte på rumpvärmen i den redan obehagligt varma bilen....lökigt deluxe) och kan njuta av sommarvärmen på Gustafs balkong:) Sommar på nytt o 29 + grader, underbart!! Senare drar vi ut på stan för lite dans och förhoppningsvis blir det bättre än förra vistelsen på stureplan. Hoppas ni också har en fin fredag hemma i Skåne:)

Pusskram!

Klockan är påtok förmycket för att jag ska få vara vaken.. Det hjälps inte för jag blir inte trötter:( Kan bero på mammas och min promenad tillsammans. Vi har en tendens att bubbla in oss i så otroligt djupa diskutioner, spekulera vrida och vända! Prata om allt från matlagning till kärlek. Jag älskar att prata med min mamma, det är underbart hur våra munnar går stup i ett! Så hjärnan går på hörvarv för tillfället och jag tänker på bland annat framtiden. Hösten är snart här och rätt som det är var det vinter.. Jag vill åka iväg till snön och höga backar i alperna. Men jag ska inte prata förmycket, då gör jag bara mig själv besviken. Avskyr folk som pratar så himla mycket om vad de ska göra och aldrig gör ett skit av det de pratar om, "mycket snack liten verkstad", jag vill aldrig vara sån! Men självklart ska man kunna prata drömmar och fantasier. Sen har jag en konstig känsla i magen, precis som att jag saknar något eller någon. En slags ensamhetskänsla. Avskyr känslan som får mig att bli som 13 år igen. Osäker och förlorad i mig själv, jag vet inte vart jag ska göra av den!
J
ohnBlund, när kommer du?

Godnatt med er!
Oj det är ju bara jag..

Min röst är som en hes manlig en. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag vill ha tillbaka min söta stämma och kasta allt släm och rost på mina stämband i havet:( Läkaren sa att det inte finns något speciellt hon kan göra mer än att tipsa mig att dricka ljummet, inte viska, inte röka och inte harkla. Happ! Jag skyller allt på det är detta ikke somriga väder som kommit hit för att förstöra Skånes fina sommar och sprida halsont och snoriga näsor! BORT!! ..
Dagens Bild
"När jag öppnar min mun så är det en man som talar!"

N.W
Åh så härligt det var att vakna till regn i morse:) Njuter av att höra det smattra mot taket och marken utanför. Tord ligger fortfarande och sover, det kliar i fingrarna lite och jag har bara lust att hoppa i sängen, gala som en tupp å väcka honom! Fast så får man väl inte göra för då är man väl ingen snäll flickvän? Bara att jag har ju varit vaken sen klockan halv 10.. Börjar bli lite tråkigt att sitta här då inget kul går på tv, jag har fullt med slem i halsen och börjar bli hungrig. Buuuu! Nä 20 min till sen är det dags för Herr Thott att vakna! 

Igår var det strandbaden som gällde så jag, Matilda, Tove och Madde drog dit tillsammans. Jag vill väl inte påstå att jag hade superduper kul eftersom min hals fortfarande var sjukling (vilket var ganska bra då jag inte kunde röka riktigt:) och jag var inte sugen på alkohol för fem öre. Kanske bra det med och spara sina pengar inför nästa vecka! (Stockholm på fredag med Johanna & Charlie!!!) Mina nya skor från Rizzo som jag använt två gånger har gått sönder i hälen och ska reklameras i veckan.. Typiskt. 

Nu måste jag ha mat!
Pusspuss ha en regnig men mysig söndag:)

Gott med frukost!

En dusch och sen åker jag ner till Falsterbo då det blir fika&chittchatt på Kust med Tintin!
Dagens Bild
Love

j & f
Jag blev sjuk.

Halsont och huvudvärk men som tur slipper jag den höga febern som jag hade igår. Tack för det! Idag är jag hemma och försöker kurera mig med tabletter, varm mjölk med honung, soppa och tv. Ganska mysigt om man bortser från att jag mår skit:) Men jag gör även lite småsaker som jag i vanliga fall inte har tid med, som att byta lakan på sängen, titta recept i kokböcker, kolla lägenheter i smyg;) och lite annat. Och snart ska jag se unga mödrar på kanal 5!

Puss vi hörs senare!
Jag har legat och frusit hela natten men samtidigt varit varm som en eldkamin, ont i halsen så in i helskotta och en huvudvärk som dunkar dunkar dunkar ... dunkat lite till ..

Denna helgen kommer spenderas i sängen med mycket varm mjölk med honung, alvedon och filmer.
Jag vill inte bli sjuk:(
Jag låg inne och tittade på tv idag då jag hörde ett konstigt ljud ute ifrån som något djur som skrek eller pepp högt! Så jag gick ut för att kolla vad det var. Hittar Purry vår katt med en liten kaninunge i munnen som han tagit och skulle döda. PANIK! Jag är inte jätteglad för just kaniner men då jag såg den lilla plutten ligga där och sprattla i munnen på honom helt försvarslös och försökte med alla sina krafter att rymma så kunde jag inte bara låta det vara.. Så jag rinde Tord i min förtvivlan och han sa till mig att fylla en flaska vatten och kasta på Purry, vilket jag gjorde. Såklart hade han redan tagit livet av den lilla krabaten:( Känslig som jag är så började jag gråta lite över hela grejen, hämtade en spade och fick ha en liten begravning... Dumma katt.

Dags att pysa till jobbet!
Skanör
2010


A.F


Jag bjuder på denna underbara låt.
Hemma från en två timmars promenad och mina ben är nu ännu tröttare än vad det var redan innan. Fast skönt var det! Långa promenader är det bästa jag vet:) Igår lördag spenderade jag dagen tillsammans med Johanna i stan och därefter i hennes & Charlies nya lägenhet. Den är så mysig! Bilr ganska avis om man säger så och sugen på att flytta in till Malmö också! Men nja inte än.. Måste komma underfund med vad jag vill göra. Jag vill ju framförallt resa innan jag bosätter mig. Nog om det nu! Sedan på natten drog vi ut på stan och gick på Gayklubb vilket var väldigt intressant med roligt:p

Nu ska jag se film med mamma&pappa:)

PUSS!