Joho imorgon är det sista april!
Första maj ska jag provarbeta, håller ni tummarna för mig? Vill så gärna få detta!



Nu pyser jag ner till stranden för en promenad,
och ikväll ska det grillas:)

Ciao!
Hemma från en vända uppe på formtoppen.

Och idag spelade jag denna sköna låten i öronen gång efter gång..
Tills den jäkla mp3n valde att stanna upp, bara sådär.
Den har en tendens och välja att alltid göra det på de mest opassande tillfällena.

Men, enjoy :)























Sommar minnen 2010.
Med solen i ryggen
Och vinden i mitt hår
För mina steg mig ner till stranden
Och för en stund blir jag 5 år gammal
Världen finns inte längre
Bara clownen mittemot
I detta spegelhus finner jag mig lustig
Ett böljande skratt
Tömmer alla sorger

Vågorna gungar mig
Under bar himmel seglar jag
Händer som gungar mig
Jag har hela världen under mig snart
Vågorna gungar mig mot det lugn jag vill ha

Jag tänker tillbaka
På alla stunder jag haft
Vid mästarens sida i närhet av vänner
och allt som har gjort mig till den jag är
Jag är aldrig ensam
Aldrig utan kraft
Med solen i ryggen och vinden som viskar
är jag en del av alla livets färger
Kom precis hem från ett pass step/core.
Är helt slut!


Mitt i denna trötthet så beställde jag hem denna pärlan från Nelly.com,
fy mig.. :)
Jag drar mig ner till stranden nu
och tar mig en promenad i solen!



Senare blir det gymmet och ikväll en tur ner till hamnen för att kika på solnedgången:)
Livet är härligt!
Nu är det en vecka sen jag uppdaterade mig här på min lilla hörna.
Dåligt dåligt..

Jag har som sagt varit på Jylland och på besök hos Peter. Jag har varit i Vajle, Aarhus och fått se annat fint av den vackra delen Danmark. Visserligen är det inte i närheten av Kph och den typen av stads puls. Men jag gillar det:) I fredags åkte vi till mitt lilla Skåne, jag hann med en intervju och ska provarbeta imorgon. Vidare får vi väl se. Här nere bland havet och tånglukten har vi varit ute i solen, promenerat på stranden, besökt Västra Hamnen och ätit glass, grillat och njutit av den tidiga sommarvärmen. Det är bara underbart med ljusare tider!

Tiden går snabbt när man har roligt..
Igår åkte min kära tillbaka och nu ses vi inte förens nästa helg. Och vet ni vad, distansförhållanden är jobbigt. Att prata på skype är ju alltid något, men man kan ju endast se och prata med varandra. Som ett barn i en godisaffär, "se men inte röra".

Så idag köper jag gymkort och drar igång med träningen igen. Börjar känna mig otroligt sugen efter min säsong på skidor. Jag har ju varit ute iallafall 4-6 dagar i veckan och åkte en 3-5 timmar varje dag. Nu när jag kommit hem har det varit långa promenader.. Jag vill ha mera och annat:) Sen har jag skaffat mig några söta trivselkilon som ska bort:p Alltså, trivselkilon och trivselkilon.. Humm! Skönt att jag har Markus och Daniel som ska pressa mig, de är ju trots allt också tränings töntar.

Ciao!


"Beach 2011,
here I come!"



Storebror var på besök hos oss i lördags:) Väldigt trevligt!

Nu sitter jag här i Vajle, riktigt tråkigt när Peter är på arbetet och jag får vara själv. Nu går jag nog ut i solen!
Puss!!
Jag vaknade för en timme sen. klockan halv fyra. Det är bara sjukt!

Inte visste jag att jag hade förmågan att sova så länge. Det har jag inte gjort sen jag var 14 år. Jag skyller på en kraftig berusning från gårdagen och en säsong i Avoriaz. Det behövdes kanske? Men fortfarande, kl. 15.25?? Det är bara sjukt förvirrande för mig. 10 minuter senare kommer min kära pappa in i rummet och tittar på mig, lägger en fis och säger, "den skulle du ha". Sen går han igen och ställer mina skor på golvet som han hittat ute i trädgården. Tanken slog mig när han gick att jag måste nog flytta hemifrån snart. Så nu sitter jag här med en extrem huvudvärk och kollar lägenheter:) Bra lördag!!

Imorgon åker jag till Danmark och utforskar nya områden, Jylland! Så spännande att komma till den andra delen, hihi! Men framför allt är det bästa att få träffa min fina Peter.. För er som har missat det så träffade jag en dansk pojke i Avoriaz som tog mig och mitt hjärta med storm.

Puss på er, ha en härlig lördagkväll!


Jag ser fram emot vinterns skidåkning!

Ta mig dit för en stund..

Att försöka intala mig själv att inte sakna det klarblåa havet, den heta solens strålar, den milda sköna kvällsvärmen, den färgrika naturen, de ljuva dofterna och så mycket mer.. Det är omöjligt. Helt omöjligt.

Jag drömmer mig bort en stund.

Jag är otålig, rastlös och så förväntansfull!
Varför kan jag inte bara koppla av
?

Ni förstår nog vad det är för samtal. Ohh jag håller tummarna så de nästan går i bitar! Nu måste jag lugna ner mig. Det kommer om det kommer.. Jag tycker bara inte om att vänta. Det är bara så spännande och jag blir så exalterad, som ett litet barn på julafton bland alla sina julklappar.

Idag ska jag leka med mamma som kom hem från Stockholm igår kväll. En promenad, kaffe och långa samtal om allt och inget. Det blir myyyyyysigt:)

Puss!

Jag trodde aldrig att jag skulle tycka det var så skönt att komma hem som jag gör. Det är helt fantastiskt! Solen skiner och fåglarna sjunger, det är varmt och jag springer runt i mina vita balerina, skinjacka och solbrillor. Ohohoooh!

Idag har tiden gått till att kolla arbete, fixa min mobil, titta ny mobil och en tur in till Malmö för att träffa flickorna:) Imorgon blir det en tur till körskolan och lite kvalitetstid med Tintin. Inte helt fel!

Hoppas ni också njuter av våren som jag!



Nu är det skype dags!
Hemma och arbetslös. Toppen!


Det är bara helt underbart att vara hemma igen.

Möttes upp på flygplatsen i Danmark av en helt vidunderlig person som jag saknat så mycket och som jag äntligen fick tillbringat helgen med. Nu sitter jag här med en smoothie och surar över att helgen är över.. Typiskt.

Imorgon är det dags att ta tag i saker, så som att kolla arbete, prata med arbetsförmedlingen och körskolan. Yes människor, nu ska jag fantamig skaffa körkort! (Det var på tiden va?)

Dags att nanna film, pusspuss!
Ih jag tar snart hem! Dagarna bara rinner iväg och en vecka blev helt plötsligt till 4 dagar.. Mindre, 3 dagar och 1 aften. Ohh! Men shit vad jag glädjer mig till att komma hem:) Få träffa mina flickor och hygge mig i skåne. Mmm..

Annars så åker jag skidor som bara den, dricker lite cider och sitter i solen för att bli så brun som möjligt:D I förrgår satt vi på min balkong och hade en tidig afterski, åt middag tillsammans och hade en helkväll då vi bara snackade och hade det trevligt. Sen igår var jag och Mads hemma och tittade på film hela dagen då det snöade och regnade. Inte något mysigt väder att ta ut i direkt. Idag har vi varit ute hela dagen ett gäng och åkt ski, sipst god mat och lite afterski på Le Tavillon. Som en riktig skiddag ska vara:)

Nu ska jag hämta ett par ski och sen hem och ta en dusch. Vidare ut i byn tillsammans med de andra. Ohhja!

Vi hörs snart igen. Förlåt för dålig uppdatering men som ni kanske förstår så vill jag njuta de sista dagarna. + Att mitt internet inte fungerar så bra hemma i Nortlander lägenheten.

Pusspuss!