Svettas ta ett extra pass, sitter du kommer din rumpa växa fast!!
"

Yes nu har det gått fem veckor sen jag kom hem och det är dags för mig att förnya mitt gymkort. Dags att börja träna igen! Känns skönt, nu när jag har ledig tid under dagarna passar det perfekt och jag känner mig väldigt motiverad. (Måste bara setill att den motivationen kvarstår när jag väl köpt ett:)

Provjobbade idag på Redfellas, kändes bra, lite svårt att veta vad jag skulle göra och sådär, men det kan man ju inte veta första dagen såklart.. Det lär jag mig:) Härlig personal och jag älskar deras koncept. Nyttiga smoothies, energirika juicer och fräscha toasts&sallader. Ett riktigt Mikki ställe;)


Och från ett jobb till ett annat. Nu sitter jag på bion och det har nyss varit fullt ös! Massa damer som skulle se Sex and the city och herrar till Robin Hood. Sen vid 22 blir det en promenad:) Men nu väntar popcornmaskinen på att bli ren!

Puss!
Dagens Bild
A.H

Jag vill också ha en sötplutt ..
Mmmm min mage är bakfull idag. Not funny. Så detta stillar jag med att äta popcorn:) Älskar att arbeta på en biograf! Igår va vi ju hemma hos Filip i Malmö på lite inflyttningskalas och schlager tittande. Senare tog vi oss ner till strandbaden och skadade våra små rumpor! Jäkligt bra drag! Lite försmak inför Falsterbo veckan:);) Men nu blir det inget festande förens 10/6-Studenten. Vill spara mig lite och därför består dagarna tills dess av jobb.

Filips inflyttningspresent från mig, Tord & Lars-Magnus!


 


Sommar..

Blev en liten utekväll igår, Millenium en stund och en lång efterfest hemma hos Viktoria. Klockan 6 cyklade jag hem i de tidiga morgon solskenet. Så magiskt! Det luktade sommar och solen värmde mina kinder:) Snart är den verkligen här. Efter att ha fått sova några timmar åt jag och Markus frukost på Märtas. Cesarsallad, gotti!
Eftersom jag inte ville nöja mig med klänningen från Nelly så gick jag in på H&M när jag väl kom in till stan idag och kikade igenom deras nya kollektion Fashion Against ADIS och fann denna underbara vita:)

Så himla nöjd är jag!
Sendan letade & letade & letade & letade lite till och lite till efter denna.

Helt utan resultat.. Faen! Men en ska bli min! Vänta bara, en dag i sommar kommer ni få se!

Efter stan blev det jobb på Biohuset och premiär av Sex and the city. Nu sitter jag och lyssnar Lady Gaga och pluggar smoothies:) För vet ni vad? På måndag är det lite provjobb som gäller! Tänk på mig då:)

Puss på er!


Beställde nyss denna ..:$:):):)
320 kr, som taget!
Tack nelly.com
Imorse smög jag mig upp ur sängen medan Todde sov och titta vad som väntade då han vaknat:)

Frukost med nybakta scones!
Jag älskar mysiga mornar:)
Dagens Bild

Ge mig lördag!!
Efter att ha gått igenom min garderob idag och provat alla mina jeans så har jag kommit fram till att jag behöver nya eller bara måste sy in sex par, lappa ett par och sy upp åtta stycken.. Tre par passar iallafall och ska inte ändras:p Woho .. Någon som är bra på att sy kanske?

Förövrigt har dagen varit lugn och nu på kvällen är det jobb som gäller. Fylla kylarna och ladda upp med godis inför Sexandthecity premiären:) Faktiskt roligt!


Kom hit och se den på Biohuset på torsdag vettja:)!

Nu får jag skynda mig så jag blir klar i tid.
En timme kvar sen ska jag träffa mitt hjärta!
Pusspuss!
Dagens Bild
Emelie

"I'm feeling the summer, coming closer to me"



Feels like, I'm standing in a timeless dream
Of light mists, of pale amber rose
Feels like, I'm lost in a deep cloud of heavenly scent
Touching, discovering you

Those days, of warm rains come rushing back to me
Miles of windless, summer night air
Secret moments, shared in the heat of the afternoon
Out of the stillness, soft spoken words

I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you
I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you

You've got, the most unbelievable
blue eyes I've ever seen
You've got, me almost melt away
As we lay there, under a blue sky
with pure white stars
Exotic sweetness, a magical time

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything


I love you always forever
By Donna Lewis
Dedikerad till dig mitt hjärta v
Är ledig idag:)

Sov hemma hos Älsko inatt efter en filmkväll med honom och Gustaf. Såklart somnade jag i slutet  av filmen som vanligt.. Typiskt. Nu är jag hemma från tandläkaren och tänkte ta en långpromenad. Fast helst vill jag bara att det ska börja spöregna så jag kan lägga mig i soffan och mysa utan att få dåligt samvete:p Hittade en superduper söt klänning nyss på lvdfashion.se! Riktigt vackra klänningar för lite finare tillfällen:) Denna sockerbiten har jag spanat in!



Vad tycks?:)

Nu, promenad!

Rikke&jag

På Urban Outfitters

Lotte:)

vLouise&jag

Graaaoo!

Jag&Marie

I'm a bad girl!

Sötnosar:)
Gu vad roligt jag hade igår! Tack Rikke, Louise, Marie och Lotte:)
Blev en tidig hemgång imorse. Satt på tåget redan klockan 08.30! Inte illa där. Men det var skönt att komma hem tidigt, så göra sig klar i lugn och ro innan jag börja jobba:)

Så vad händer ikväll då, Lund kanske? Undrar om min kropp orkar det efter jobbet. Återstår att se!
Pusspuss.
Fredag!

Heldag&kväll i Köpenhamn tillsammans med tjejerna!
Har längtat och det ska bli jätteroligt:)
Ha en fin fredag med er!
Efter klippningen imorse träffade jag Johanna och vi tog oss en fika på Märtas Café! Och eftersom det var så soligt väder spenderade vi resten av dagen i solskenet:)


Dagen avslutades med Markus, en två timmars promenad och lite glass på Kanalkiosken! 18 kr för EN kula.. och min glass smakade äckligt o gammalt! Buuu.. Tur att Markus mjukglass var god så jag kunde snylta där istället:)



Nu säger jag godnatt, imorgon är det tidigmorgon som gäller,
då jag ska till DK tillsammans med Louise och hälsa på Rikke, Marie och Lotte! Wiiho!!
Det är tidigt, jag är trött och jag vill lägga mig i min varma säng igen..
Dags att åka till stan och fixa mitt tuffsiga o långa hår.
Puss ha en fin torsdag!
Jobbar på biohuset nu och idag har vi premiär av filmen Prince of Persia. Tycker den verkar bra, huvudpersonen är ju en riktig godisbit som man kan titta på om annat:) Sen i december kommer nya Narnia filmen, längtar! Typiskt att det är så långt tid bara.. Men där finns massor av filmer att titta på nu, Robin Hood, Iron Man 2, Sex and the City 2 (premiär 27/5) och annat gott! Känner sånt biosug, har inte gått på bio sen vi åkte! Och ändå arbetar jag på en biograf? Cocobananas.. Nackdel med att arbeta här är popcornen. Har man tagit en är det så jäkla svårt att sluta! Okej fine popcorn är väl inte super onyttigt, men man får ju så himla ont i magen.. Får bli en ändring där!

På tal om ändringar,
imorgon ska Fröken Frid klippa sig;):)
.. på min 1000 år gamla cykel! (Ah kanske inte så gammal men man skulle kunna tro det om man ser den!) Fy fasiken va jobbigt! Falsterbo och Skanör är som en smet av vägar och hus och allt ser ju likadant ut! Men jag hittade till stora vägen och i motvind på min ostabila cykel med knappt luft i däcken trampade jag mig hem. Nu 1 timme senare är jag hemma, svettig och trött. Fast nu i efterhand är det rätt skönt, cykeln är hemma och jag kan sätta igång med mitt lilla projekt i dagarna, "Pimp my bike!" (Dags för cykelrenovering).


Kanske den blir såhär?

Jag önskar den hängde i min garderob
Faith Connexion
The Dress
Finn ett fel ..


Vad gör den där?

Min sessa fyller 20 vårar idag.
Tiden går så snabbt vi var ju nyss 18 år ..
Mitt rosa lyckopiller.
Jag älskar dig!

Godmorgon!
På dagens shema står där bland annat brunch, middag och tårta.
Farmor fyller 70 år och vi ska ha lite kalas och fira födelsedagsbarnet:)
Grattis Farmor!

The last night ..





















<3





Det var 40 års kalas inne i Malmö igår för Paula&Tintin:) Lekar, god mat, päron cider och fina människor! När det närmade sig 12slaget drog jag, Matilda, Tintin och Tord ner till Strandbaden där vi dansade, träffade människor, gamla vänner och klasskamrater och hade en superkul natt! Natten avslutades på en efterfest nere i Falsterbo i ett stort hus med en stoooooor ballkong! Jag var inte i säng förens klockan 6:)  Äre efterfest på eran ballkong? En av de roligaste kvällarna på länge! Frukost på Kust imorse eller kanske man ska säga frunch? Sen jobb på Biohuset!  Nu ligger jag nerbäddad i soffan och ser på Alfie. Jag älskar livet.

o så på dagen var jag och Tord inne i stan och jag inhandlade denna läckerbiten!

DAGMAR. Den invigdes till kvällen:)

Min kära Gustaf kommer ner till lilla Skåne imorgon!!!
Aj äm happy!!!

Bella & Tyra Show
Yesterday

Vad tyckte ni som såg det?
Förväntansfulla var nog alla bloggare, hur kommer Alexandra "Kissie" Nilsson att vara och bete sig efter alla påhopp mot tjejerna Isabella och Tyra? Jag personligen trodde att hon skulle vara anorlunda, trevlig och vara som en annan person. I hennes blogg där karaktären Kissie ska vara är ju nästan det samma? Jag är så besviken! Jag tyckte om att läsa hennes blogg då den är så överdriven och "blond". Den är ju rolig har jag alltid tyckt. Nu vet jag inte mer, det var inte någon påhittad karaktär längre, utan en riktig person fick jag smak av.  Var kanske karaktären med på showen för att hennes bloggläsare inte skulle bli besvikna? Är jag helt ute och cyklar? Vad säger ni, var Kissie som ni hade förväntat er?
Mmm jag känner mig uppbåst, som en fotboll!:o Åhh vad jag ogillar den känslan:$:p


Hur gammal va jag nu igen?



Nu är det dags att stänga och dra sig hem till The one and only, Herr T v

Igår var det festligheter hemma hos min mögelbit Johanna!
Åh så trevligt vi hade det:) Massa tjejer, massa dans och cider! Kunde inte blivit bättre!
Jo kanske med lite hångel i soffan.. Men det stod Tinkis för;):)

Idag har huvudet legat på golvet.. Kändes det som iallafall! Sånt får man ta när man är partysessa.. Eller?
Men en promenad gjorde susen, bortsätt från pollenallergin som förstör för min näsa! Snor snor snor.. Annars jobb på Bionhuset fram till 23.30 ikväll:) Popcorn! Mmmm..
Igår hade jag&älsklingen min myskväll med chips o dippa ute i min lilla lya. Mys!
Sen regnet smattrandes mot taket och åskan att ligga och lyssna på nu på morgonen.. Åhh v


lyckorus :)
Moster åkte hem idag. Bajs.

Men det har varit mysigt att ha henne här!
Mys i torsdagskväll, mys på fredagen innan jobbet, mys på lördagkväll & mys heeeeela denna dagen! Bara massa myspys:) Längtar tills nästa månad, då jäklar ska jag försöka boka in och dra upp till stockholm! Hälsa på mormor, moster, kusinerna och Guffe. Gå på stan med Tintin och fika! Mmmm..

Imorgon är det måndag och mamma är ledig = Mor&Dotter Dag! v
IIIIHHHHH så roligt det ska bli:) Gå runt i stan och kika, fika och dricka lattés och bara umgås!



Innuti är jag inte som vanligt.
Jag är ledsen. ..
Jag vet iallafall att mitt hjärta fungerar eftersom det gör så ont.
"A heart that hurts is a heart that works"


Picture perfect memories scattered all around the floor
Reachin' for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one,
I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call
but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one,
I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call
but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

woah woaaah.

Guess I'd rather hurt than feel nothin' at all

It's a quarter after one
I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call,
but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now
I just need you now
Ooo, baby, I need you now


Need you now
By Lady Antebellum
Ligger i sängen, sova kanske? Som vanligt, jag vill men kan inte.
Har precis varit på Millenium tillsammans med Tintin, Matilda och Charlie. Riktigt kul, synd att de stängde så tidigt bara.. Känns skönt att vara bland människor som jag förstår vad de säger och att träffa så många som man inte sätt på länge! Konstigt men skönt:)

Nä jag säger godnatt nu, vem vet, jag kanske somnar:)
Pusspuss sov sött


I vackra Höllviken:) Älskar längre ljusare kvällar!
Dagens Bild

Om jag va på Guadeloupe nu .. mmmm...!
Klockan ringde kl 08.00, jag vaknade men jag somnade om. Klockan 13.00 drog jag mig tillslut upp ur sängen:) Behövdes nog eftersom jag valde att se Patch Adams istället för att sova. Underbar film!
Men jag har lekt med mamma idag, hjälpt henne att krukor och sånt smått på VellingeBlomman.. & ikväll kommer moster:) Antar att det behövs nya blommor då.. Så det är lite extra fint. Min mamma, hon är försöt:)

Nu är det dags för lite middag!


min snuffi på jakt!

När man är jobbalös.

Städa, rensa garderoben, prova kläder, möblera om, äta.. lala.
Markus kom och räddade mig från röran som smittade min skalle med huvudvärk och vi tog en uppfriskande långpromenad. Två timmar efter tog jag en till promenad ---> Rastlös:)

Nu är jag trött och vill sova, imorgon ska jag svika min promenadstig och köra Bodycombat kl 9.00 för första gången på sex månader. Hur ska det gå??

Nattis med er!


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything

When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When it's too late, too late

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

But we're running through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late, too late

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
So how can I give anymore
When I love you a little less than before?
Oh, you know that I love you a little less than before

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again

Broken strings
By James Morriso
Idag har det varit en hektiskdag! Massor av grajor har hänt, typ.

Johanna hittade sig själv i tidningen.

Kul att någon kan vara kändis för en dag ju! Lite märkligt att hon inte visste
om att hon skulle vara där bara:/:p

Pappa skaffade sig en ny förtjusande kompis på bussen hem:)


Som sen blev trött och somnade:p

Sist men inte minns så har jag traskat runt i Malmö och letat jobb! Duktigt av mig tycker jag.
Vi får väl se hur det blir och så, men jag känner mig positiv! Det kommer bli bra, för det känns bra:)
Så när jag var färdig tog jag mig en latte!

MUMS!


Nu snart kommer min Prins Charming och hämtar mig, så ska vi se film:) Mysigt!
Tjingeling!
Dagens Bild
Minnen

Ett år sedan hemma hos Katinka, guu va tiden går snabbt!
Grymt härlig kväll!
Ih! Det kliar i fingrarna på mig! Att ta det lungt.. NJUT försöker jag tänka!
Men man hinner göra sånt man i vanliga fall inte gör, som rensa sin Ipod och uppdatera den med ny och bra musik eller måla sina små tånaglar...
Interssant.......


Jag kanske ska baka något?
Dagens Bild


M-K.Olsen
Dagens Bild


Sweet dreams.
Jag drömde inatt att min restaurangchef borta i Västindien ringde på min mobil mitt i natten och sa det att jag inte plockat undan all disk på mina bord på min station och att jag var tvungen att åka tillbaka och fixa det..
Tjo&tjim i skallen asså..
Det är ju en sak när jag var där, stressen som spökar på nätterna och så, men nu? Jag minns i början av säsongen då jag vaknade mitt i natten och trodde klockan var 06.00 (egentligen var den det i Sverige och klockan var 01.00) och jag rusade upp, fixade till mig och sprang snabbt som katten ner till restaurangen där det var stendött.. Jag kunde inte riktigt förstå varför det var så mörkt, vad dom andra också sena? Pinsamt då jag kom upp till reseptionen och träffade Jesse som undrade va fan jag höll på med:P Eller de andra gångerna jag vaknat mitt i natten och drömt att jag fortfarande varit på jobbet och inte gjort klar uppgifter eller dukat av all disk eller gjort något slarvigt som jag måste göra om. Verkligen levt mig in i det och rest mig upp ur sängen för att fixa till det. Tur att jag insåg att det bara var drömmar innan jag hann springa ner! Tänk vilka spratt hjärnan kan spela..


Men nog om det. Ikväll har varit en myskväll tillsammans med mammi, pappi, Emilia och Niklas. Middag och en halv film eftersom det blev en ganska sen kvällsmat:) Familjen Frid och tider går inte alls ihop! Och nu är klockan mycket så jag tackar för mig!

Nattinatt!

Nu försvinner jag ner till Falsterbo över dagen!
Frunch & mys tillsammans med mina små pärlor! v
Jag firade kvällen tillsammans med min bror, Emilia och lite andra trevliga människor hemma hos Patrik med god middag, dessert, lite bubbel och skön musik:) Jag tackar jättemycket för en rolig & mysig kväll!


Snart är sommaren här!