Michael Hoffman! Så jäkla cool i min jumpIn:)
mf
Det finns inget bättre.













Caaaaaawabangaaaa!!!
mf

Hihi:) underbar dag bland träden med mina nya Armada JJ. Awwwwesome!
/mf



Molnen ligger som ett täcke över pisterna idag och vi håller oss nere i byn. Snön faller fortfarande och det har kommit en hel del snö nu:) Inte som i St.Anton men ändå. Jag har passat på att diska, byta lamporna i lägenheten, bytt lakan och fixat en del. Men imorgon blir det andra bullar! Dags att göra sig klar inför afterski med nya gäster.

mf

Äntligen faller snön ute. Äntligen!

Jag laddar nu med denna sköna sång i öronen, det kommer bli vilt:)

mf

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.


mf
Ibland måste man tro på sig själv och sina drömmar.



Och det är otroligt vad man kan åstadkomma med sin vilja.
mf


Planer.

  • X Games
  • Avoriaz
  • Körkort (nu jäklar!)
  • Jobb
  • Kph og lägenhet!
  • Cidesco mars 2013!

Ojojojojoj mitt huvud exploderar. Kan inte låta bli att planera!
Och sen.. kanske en vinter i Kanada 2014? :)

mf


Sarah Burke den kanadensiska freestyleåkaren gick bort igår efter en olycka i halfpipen.
29 år gammal, så jäkla duktig och en av mina förebilder.
Det är sorgligt..

mf


Vårt internet i lägenheten fungerar inte,
internetet på afterski fungerar inte,
internetet nere i lobbyn fungerar inte.

Men det fungerar uppe på vårt favorit café:)


Snön här borta duger, men det får gärna komma mycket mer!


Julia har trillat på hakan och fick sy i veckan.. Usch säger jag bara.


Men livet nu är ändå riktigt bra:)


AVOOOOOO!!!

Idag har vi en göra-lite-allt-möjligt-dag.
Tvätta
Träna/simma
Städa
Avreseinformation/välkommstkuvert
Film & mys
Liveband på Paddy's:)

mf
God eftermiddag lördag.


Idag har vi första transferdagen på säsongen och elva gäster kommer.
Tycker verkligen om Italien, här är så vackert.. Alla är så himla vänliga och jag kommer att trivas bra här tillsammans med Julia.  Men jag saknar Avoriaz, det ligger nära mitt hjärta.
Ska inte längta bort min säsong här, ändå erkänner jag att jag glädjer mig till Avo i april månad:)
Fick iallafall fira min födelsedag där, vi tog bilen över i onsdags och kom hem igår.
Best ever v

mf
Italien.

Vi kan väl säga att man inte ska dömma katten efter pälsen. Sauze är fantastiskt. Människorna är så otroligt vänliga och hjälpsamma. Både dem vi arbetar tillsammans med som de andra som bor och är på säsong här. I förrgår vart vi medbjudna på Christels pubcrawl och en vild natt i byn och dess olika barer. "Nortlander is in the town" kunde vi höra en DJ säga på ett av ställena. Då kändes det jäkla bra i hela kroppen:)

Igår blev vi bjudna på middag på en av de Italienska restaurangerna i gamla delen av byn. Vilken smakupplevelse! Jag ville aldrig att det skulle ta slut.. Jag kan inte förklara vad allt var, men det var ljuvligt:) Det är också här på Falcon som vi kommer att hålla ett arrangemang, Italienskafton. Det får man inte missa.

Nu idag sitter vi och sammanställer vårt veckoprogram, arrangemangen och löser det som vi har kvar att göra. Sen försöker jag tänka ut vad vi ska hitta på för kul imorgon.. Det är ju ingen vanlig dag, det är min födelsedag! 22 år gammal.. Herregud. Ibland kan jag inte förstå hur tiden gått så snabbt, jag var ju precis 19 år, nybliven student. Det har hänt mycket, en säsong på ön Guadeloupe i sex månader, sommar i sverige, säsong i Avoriaz fem månader, sommar och en flytt till Jylland Vejle och sen tillbaka, en månad i Avoriaz och nu säsong i Italien. Livet leker:)


mf

Som sagt.. Vi hittade bilen iallafall!

Igår kom vi fram till Sauze D'olux runt 21 tiden om kvällen. Här är snön som den var förra säsongen i Avoriaz. Någon som minns det? Jag gör... Nu ska jag inte sitta och vara bitter, men jag längtar tillbaka till Avoriaz, "borta bra men hemma bäst". Kanske ska ge det mer än en dag innan jag börjar uttrycka mig allt för mycket:) Alla här är i allafall så gulliga och hjälpsamma! Lägenheten vill jag dock inte prata om:p Eller jo, vårt badkar är för små, väldigt små människor!:D Idag har vi bara myst, promenerat hela dagen i byn och ätit lunch i solskenet. Det har varit som en vårdag i april här borta:)

mf
Julia og jag är igång att packa våra grejer nu inför avresan mot Italien.
Men det är inte lätt för två tjejer med 1000 grejer...



Väskorna är fyllda, ändå har allt inte sin plats.
Pricken över i:et, det är snöstorm ute.. Snart tid att gå och gräva ut bilen dårå:p
mf



Jag kan inte säga så mycket.. v

mf

Godeftermiddag.

Idag snöar det igen och det är inte lite! Pooowpow! Sen har Julia och jag beslutade oss för att stanna till lördag istället för att åka fredag. Juhu!:) Nu ska vi ut och åka!

mf

Vilken underbar dag. Det är en så enorm känsla man får, en kick och sånt adrenalin som pumpar runt i blodådrorna. Skidåkning.. Offpist... Snö som är lätt, så lätt. Man glider fram som på moln, det är helt magiskt.

mf

Dags att åka skidor!
mf

Hej hopp!

Nu har vi fått ner våra nya guider som kom i lördags, nyårsafton. Vi firade dagen i snöfall, lite offpist åkning och lunch nere på Mamo's Café i Lindaredalen. På kvällen möttes vi upp ett 20 tal personer nere på The Place. Middag, samtal i massor, dans och dryck. Det var en bra kväll och det nya året började i en svacka med sen upp, väldigt på topp:) Igår blev det mysmorgon. Jag vaknade redan kl 9, frisk som en nötkärna trots mina ynka fyra timmars sömn, men kom inte upp ur sängen förens det närmade sig halv två på dagen. Nu är det bara några dagar kvar i Avoriaz. På fredag morgon åker vi vidare till Sauze D'olux. Det känns lite konstigt, men kul såklart.

Dags att gå ner i byn och visa runt lite. Annars väntar dagen planering inför Italy, kolla utbildningar i København till hösten och lite lägenheter. Det händer mycket nu ska ni veta:) Snön vräcker ner idag igen så ingen skidåkning.. Imorgon väntas det solsken, då jääääääklar! Pusshaj.

mf