This bread.

0kommentarer




Jag hittade ett recept på internet och för första gången bakade jag ett bröd, glutenfritt, laktosfritt och utan socker. Fine, det smakar inte som vanligt bröd, kanske för att det inte är vanligt. Men det smakar gott iallafall!
 
6 ägg
2 dl kokosmjölk (exempel GoGreen osockrad)
Blanda och vispa ihop
4 dl linfrö 
4 dl valnötter (mixade till ett "mjöl")
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 msk Chiafrön
1 halv tsk salt
Blanda ihop alla torra ingridienser och häll därefter i äggsmeten och rör ihop till en deg. Hällsmeten i en form klädd i bakplåtspapper. Nedre delen i ugnen, 175 grader och 60-70 minuter. 
 
 
I found a recipe on the internet and for the first time I baked a bread, gluten-free, lactose-free and without sugar. Fine, it does not taste like regular bread, perhaps because it is not a normal bread. But it tastes good anyway!

6 eggs
2 cups coconut milk (ex GoGreen unsweetened)
Mix and whisk together
4 cup flaxseed
4 cups walnuts (mixed to a "flour")
2 tablespoons Fiberhusk
2 teaspoons baking powder
1 tablespoon of chia seeds
1/2 teaspoon salt
Mix together all the dry ingredients such and then pour in the egg mixture and mix to a dough. Pour batter into a mold dressed in baking paper. The lower part of the oven, 175 degrees, 60-70 minutes.
 

mf
 

 

Kommentera

Publiceras ej